Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Откуда взялась дурная мода на татуировки?

• Автор теми Автор теми Eugenius
  • Дата створення Дата створення
Re: Откуда взялась дурная мода на татуировки?

я не за всех говорю...да и время уже не то. но ты же сам думаю 100 раз слышал что в тюрьмах раньше просто так тату не били. они что-то значили обычно. я думаю на ютубе можно найти кучу видео по этому поводу что у ЗЕКов значили тату раньше...кстати в Штатах, на сколько помню, тоже тату били и бьют не просто так а показывая что они пережили за что сидели и тп...
Та щас, наверное, даже дети с детсада знают значения этих партаков зековских)
Я как-то в маршрудоне ехал с чуваком - у него перстень отрицалы был набит)

Ставят на себе знак дебила. Потом хрен смоешь, а метка то уже есть)))

всё что они знают это соц сети и пк/мобильные игры)
Да - пк, смартфоны, хуефоны. Я даже видел несколько раз, как переходит дорогу, втыкнувшись в смартфон :рл: А когда их больше, чем два, то начинают думать, что они бессмертные. Меня недавно ********и отпиздили. Но так, не очень-то и сильно. Сам домой дошел. Ничего не взяли. Просто ради удовольствия. И съебнули быстро. Бывает. Тем более, мне не привыкать :)

Героям слава!

Та то теье коцапиздло не допоможе

От скажи менi *****чику що ти тут забув? Намагаешся закосити пiд украiнця, щоб шпигувати тут. Дуй уже в свою московiю, нiчого тобi тут шаройобитися.

Слава нацii!:україна:

Смерть ворогам!

То ти *****ездл вже мовою вiрною почав спiлкуватись. То *** уйобуй до московii *****ське ***

От же ж дурне i не лiчиться. Дуй до свого яника, може тебе твоi рiднi *****ськi брати та сестри обiгрiють та поцьомкають в дупу.

Слава Киевской руси!!!:україна:

НоворосIя соci!

Aй ти *****ська наволочь! Но то правильнi гасла! А ось тобi до перевiрки

Хайль Гiтлер!
Пiшов *****!

Як шо ти фашик то ****уй до своix тама ваших ***ло любить та пiдгодовуе. А тут будеш пiд эглiтом все життя лижати.

Шо *****ездла срепи виходити почали? Коцапня прокалолась, везить нову. Давай ще- хто є ***и? Хто є Украïнцi? Москаляку куди?

Та ти йолоп в московii фашикiа бiльше чим в Украiнi.
Всi хто гiтлера не прославляе то *****и? Ну ти й тупе. ***и то поневолювачi свiту, поступово його пiдминають пiд себе. Украiнцi то е европейський народ, якому такi як ти фашики/*****и не дають зъеднатися з iншими европейськими народами.
Москаляку туди ж куди й комуняку, а бо ж на север або на гiлляку. То що фашико-*****чик ти за кого за гiтлера/***ла чi за вiльну вiд загарбникiв неньку в складi EC та НАТО?

Довбойоб! ******и то є рассово неповноцiнi iтальяшкi ! Ми повиннi бути ******ами то є нацiя понад усе! Украïнцi арii як нiмцi та й скандинави. Ми расса господ. Ми повиннi вступити а потiм володувати у єс та натi, aле ж нам потрiбнi для цьго раби та грошi. Ти *****ездл будешь гарним рабом. Я навiть буду теье годувати. ТIльки ес та нато. Знищення росiян наша мета!

Ти навiть розмiрковуеш як ***** (расса господ, володарювати, мати рабiв). Замiсть того щою свoiм хистом/працею возвеличувати себе та свою краiну ти як справжнiй *****-нероба сидиш на печи та мрiншь пiдкорювати свiт. Яке ж ти ущербне.

А правда говорят, что Дазер и Березовый Сок - это один юзер с раздвоением личности?

Демократія, крута штука.

Откуда взялась дурная мода на татуировки?
Если в Украине и про последние 5-10 лет - из Европы конечно. Там 50% на пляжах все в татушках.

Плюс блогеры и блогерши сильно влияют.

У одной Ивлеевой - 18,7 млн. подписчиков...

ad285526648cb1dd5612.webp

*****, тут диву даюся ***** - тут селюкíв повний форум
Да, ну не нравятся нам татуировки, гомосексуализм и прочине навороты "продвинутых".

в римских легионах распространяются татуировки без смысла
Вы просто не в курсе. В римские легионеры брали только гомосексуалистов. Больше никто не защищает своего товарища как любовники. Вот они и набивали одинаковые татуировки. Изображение любое, главное чтобы у любовников были одинаковые. Один проявил трусость, убивали второго.

Я знаю (не лично, конечно) одного криминального авторитета, у которого нет ни одной татуировки и от которого не услышишь ******** слово. Речь у него поставлена как у профессора лингвистики.
Порошенко?

Назад
Зверху Знизу