master_den
M
Ну тогда типа такого
В промо ссылке где рекламируется открытие нет об этом ни слова. Там говорится что акционная цена именно такая 2649 и ни каких скретч карт. Думаю это другая акция.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну тогда типа такого
В промо ссылке где рекламируется открытие нет об этом ни слова. Там говорится что акционная цена именно такая 2649 и ни каких скретч карт. Думаю это другая акция.

Акція діє з 4 по 5 серпня 2018 року (або доки акційний товар є в наявності) в магазині "Mi Store” за адресою: м. Харків, майдан Конституції, 1. * Вказана в рекламі незакреслена ціна – ціна, що діє в період акції. Ціни вказані у гривні з урахуванням ПДВ. Кількість товару смартфон Xiaomi Mi A1 4/64 Gold та розумній годинник Xiaomi Amazfit Black або розумній годинник Xiaomi Amazfit RED за акційною ціною обмежена 50 одиницями кожної позиції на весь період акції. **«Під портативна акустика Xiaomi Mi Bluetooth Speaker 2 у подарунок» мається на увазі можливість споживача отримати на здійснену покупку знижку у розмірі вартості «подарунку» у разі придбання товарів на на суму чеку від 1500 грн. Кількість подарунків обмежена до 100 одиниць. *** В рамках акції на всі товари у вказаному магазині надаються знижки у розмірі від 5% до 30% віз звичайної вартості. Знижки діють на наступні категорії товарів: Wi-Fi роутери -10 %; обрані моделі ноутбуків - 10%; навушники - 15%; портативна акустика -15%; екосистема - 15%; аксесуари– 30%; комп’ютерні аксесуари – 30%; телевізори – 10%; смартфони – 10%; електротранспорт – 10%; портативні батареї – 20%; планшети – 10%; мілка побутова техніка – 5%; аксесуари до планшетів та телевізорів – 30%; екшн- камери – 10%. Пропозиції не діють в кредит. У разі розірвання договору купівлі-продажу, подарунки підлягають поверненню разом з основною покупкою. Детальні умови акції, перелік магазинів, які беруть участь в акції, Ви можете отримати за телефоном гарячої лінії: 0-800-303-123. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів (Київстар, Vodafone, Lifeсell) в межах України безкоштовні. Компанія залишає за собою право змінити умови зазначеної акції.
у меня редмі 3 про і редми ноут 4х про1
очень хорошіє телефоні
гавно айфон дажє не хочеться брать руки о єто дермо марать1

ааа, понятно барыги столпились)))50% скидка на телефон, который стоит 200 баксов Xiaomi Mi A1 64gb для первых 50 покупателей
Ну что цена хорошая, очередь надо в часов в семь занимать,вспомнить совок![]()
Зачем тебе два телефона![]()
у меня редмі 3 про і редми ноут 4х про1
очень хорошіє телефоні
гавно айфон дажє не хочеться брать руки о єто дермо марать1
Когда первій теряється я звоню со второго на первій и нахожу первій и наоборот1
Еслі теряється второй я звоню с первого на второй и нахожу второй1
Когда первій теряється я звоню со второго на первій и нахожу первій и наоборот1
Еслі теряється второй я звоню с первого на второй и нахожу второй1

Ксяоми покупает *****. Лучше б на открытие нового посада так толпились!
Ага, я тоже такой наивный чукотский мальчик пришёл в семь утра, но, увы-первые пятьдесят человек заняли очередь в 15.00 предыдущего дня. А сотый покупатель был в 3 ночи. Ну и регулярные переклички. Чему удивляться-если за границей при выходе нового Айфона люди начинают за неделю очередь занимать, азиаты, читал, палатки ставят и ждут. А тут сто долларов экономии, плюс недешёвая колонка в подарок.