Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Осторожно, Порошенко!

Олена Юріївна‎ група Наш Президент - Петро Порошенко

#Сміла
@sergey_prach

Сказати я в шоці - це нічого не сказати.
Смілянська міськрада витрачає:
15 млн - на запуск опалення в місті,
10 млн - на премії працівникам міськради,
5 млн - на премії інш бюджетникам.
І після цього їх виборці їдуть в Київ щось вимагати.
Це навіть не совок,
це дурдом. :відстій:
Надзвичайно цікава інфа.
Ну ясно ж, що винуваті Уряд і Нафтогаз.
#Сміла
відео.

1jdcdf.webp

Очень странно.Редко какого украинца оставляли служить не то,что в в родной области,а даже в Украине...
Потім в Мукачево загнали.
Мене в танкові не взяли ріст сказали не той,1.87м.,десантура часто хворів,ну шо зробиш нарти зимою.
Зв'язок, Українців було 240 чоловік було, з Львівської обл.,Київ,Харків,кат-цапів було 98 рил, в основному електронники.Я на Львівському ПО"ЕЛЕКТРОН" працював.

Усі винуваті не можуть стільки людей помилятися, а в першу чергу премьер, бо то він не виконує обов'язки мера, а міг узяти і зробити все.

це мешканці Кривого Рогу якi обрапи собi Вiлкула, якi прийшли під Кабмін вимагати від Гройсмана, вирішити проблеми з Вілкулом, якого обрапи собi мешканці Кривого Рогу.👀

edg3ag.webp

fabjg3.webp

Mark Chrinenko‎ група Високий Замок - Львів

"Подвиг життя" Ніни Матвієнко

Все ж таки стовідсотково правий був Симон Петлюра, коли казав, що гірше за московські воші можуть бути лише українські гниди. І мова тут зараз не про заштатних пєвічек на кшталт лорак чи лободи, які за шмат гнилої ковбаси зроблять все, що завгодно. Йдеться про дуже поважну і справді видатну людину. Правду кажучи не знав, та коли дізнався був у шоці.

Ніна Матвієнко, видатна українська співачка, неперевершена виконавиця народних пісень, народна артистка України, Герой України, як то кажуть найщиріша українка, виявляється є прихильницею «русского мира» і вважає, що українці і росіяни – це народи-брати. Більше того, вона не визнає агресії Росії проти України і твердить, що конфлікт на Донбасі є «клановою війною».

Як повідомляє сайт «Патріоти України» під час ток-шоу на одному з українських телеканалів Ніна Матвієнко заявила: «У Путіна свої інтереси, в Ахметова – свої, у Порошенка – свої, у Коломойського – свої, і так далі… І до кожного угруповання йдуть за когось воювати. Як же я можу ставитися до АТО?». За її словами «тепер із родичами воюємо, із кров’ю своєю». І далі співачка зазначила, що під час молитви проклинає винуватців конфлікту. «Я знаю, хто вороги, – кривава еліта. Ті троє, які вивели всіх на площу, заради своїх шкурних інтересів… Я їм не пробачу ніколи цього», – сказала Матвієнко.

Свою прихильність до «русского мира» Матвієнко виявила й тим, що віддала свого сина до московського монастиря. Відомий поет, перекладач Дмитро Павличко написав з цього приводу такого вірша:

Не вчи мене любити Україну,
Якщо ти свого сина віддала
Московській церкві, золоту дитину
Перевернула в темного хахла.

Не чує він тепер твоєї мови,
Ненавидить свого дитинства сни,
Не молиться до Божої Покрови
За Україну, що встає з труни.

Ти сина в монастир чужий сховала,
Закрила мудро від страшних загроз;
Душа твоя від страху приневпала,
Але не бійсь! Він – славний малорос.

Він молиться до імперського бога,
Цілує руку п’яного попа,
Ховається од світла, як стонога,
Його душа – безпам’ятна й сліпа.

Він дивиться в царів жорстокі лиця,
Та бачить янголів, а не катюг;
Він – не слуга Господній, він – мокриця,
Диявола пахолок, рабський дух!

…А твій синок до твого серця й дому
Не вернеться із підкремлівських зір,
Він на землі Гоморри і Содому
Відновлює кривавий «русский мір»!»

Чому ж так відбувається, що українці зраджують свій народ і замість героїв і патріотів ростять манкуртів і яничар? Хто дасть на це відповідь? Можливо вона криється у словах Джавахарлала Неру про велику біду для нації - інтелігенцію, яку виховали колонізатори.

1dehce.webp

Специалист по Нафтогазу, так ты не в курсе какие доходы у этой компании, зарплаты и премии ее сотрудников ?

А хто тобі мішає туди йти працювати,а совкова скрепа.:D Скоріше мізків не вистачає.:D
Та ще не забувай які податки вони сплачують в бюджет Країни.
А ти податки сплачуєш,а?

Цікаво, чи встигне
«Самопоміч» визнати
Голодомор геноцидом
до того, як його
геноцидом визнають всі 50 штатів?

Чем меньше тарифы, т.е. чем больше дотации с государственного кармана, тем больше доходы Нафтогаза. Расход и доход оценивается очень легко, а все дотации проследить не реально. Нафтогаз будет работать нормально, как в Западных странах, тогда, когда не будет государственных дотаций и субсидий.
Нафтогаз после майдана стал прибыльной организацией и приносит государству доход в виде дивидендов, а не получает дотации

Коли кат-цапи грошенята повернуть тоді будем балакати.
А что там с премиями руководителям нафтогаза?Они то уже получены!И некоторыми выведены за рубеж!Тут налоги за покупку больше 150 евро дерут,а они миллионами деньги за границу вывели...

Переконав, Нафтогаз працює ефективно і надходження до нашого бюджету гарні.
Как указывает украинский экономист Александр Охрименко, дефицит госбюджета Украины в первом полугодии составил 35 млрд грн, ровно такой же дефицит был и в 2013 году. «Но тогда говорили, что дефицит госбюджета такой большой потому, что бюджет финансирует Нафтогаз. Теперь вроде как деньги на Нафтогаз не идут, он прибыльный, но дефицит бюджета все равно почему-то 35 млрд грн», – удивляется эксперт.
Еще один парадокс заключается в том, что прибыльная компания не может найти денег для закупки импортного газа. Реверсный газ из Европы она закупает по-прежнему на кредитные средства.

Назад
Зверху Знизу