Допомагаємо ЗСУ!

Остановка для проверки документов теперь абсолютно законна :(

🔴 11:12 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 10493
  • 🔴 11:12 Повітряна тривога в Харків.обл.
Остановка для проверки документов теперь абсолютно законна :(

В законопроекте, принятом в том числе и насчет изменения порядка прохождения ТО, добавился один пункт, касающийся изменений в Законе о милиции. В частности, там сказано, в каких случаях работник милиции останавливать автотранспорт.

зупиняти транспортні засоби лише в разі: порушення правил дорожнього руху водіями; якщо характер руху транспортного засобу викликає підозру щодо спроможності водія керувати ним (різка та періодична зміна напрямку руху і (або) швидкісного режиму); відсутності номерного знака на транспортному засобі або наявності номерного знака, який не відповідає встановленим вимогам, закріплений у не встановленому для цього місці, закритий іншими предметами чи забруднений, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів; наявності ознак, що свідчать про технічну несправність транспортного засобу; наявності даних, що свідчать про причетність транспортного засобу, його водія, пасажирів або вантажу до вчинення дорожньо-транспортної пригоди, злочину чи адміністративного правопорушення; перебування транспортного засобу в розшуку; наявності даних про використання транспортного засобу з протиправною метою; необхідності опитування водія чи пасажирів про обставини вчинення дорожньо-транспортної пригоди, злочину чи адміністративного правопорушення, свідками якого вони є або могли бути; необхідності залучення водія транспортного засобу для надання допомоги іншим учасникам дорожнього руху або працівникам міліції чи як свідка при оформленні протоколів про адміністративні правопорушення чи матеріалів дорожньо-транспортних пригод; проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, документів на транспортний засіб; виконання рішень про обмеження чи заборону руху, прийнятих уповноваженими на це державними органами; якщо спосіб закріплення вантажу на транспортному засобі створює небезпеку для інших учасників дорожнього руху; порушення визначеного порядку встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв. Працівник підрозділу міліції повинен повідомити водію про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення".

Как видим, теперь причина остановки "бла-бла-бла, я инспектор Петренка, хочу проверить ваши документы" абсолютно законна :( :( :(

чес гря похуй
они и до закона останавливали когда им вздумается

В законопроекте, принятом в том числе и насчет изменения порядка прохождения ТО, добавился один пункт, касающийся изменений в Законе о милиции. В частности, там сказано, в каких случаях работник милиции останавливать автотранспорт.

Как видим, теперь причина остановки "бла-бла-бла, я инспектор Петренка, хочу проверить ваши документы" абсолютно законна :( :( :(

Вот Ливси то огорчится...

Тебе похуй, мне похуй.
Но вот Ливси обломается. Не получиться больше задрачивать гаишников по полчаса на день в стиле "остановка незаконна! Не дам я тебе свое водительское, упыряка!"

А вообще, у них и раньше никаких не было колебаний останавливать

Тебе похуй, мне похуй.
Но вот Ливси обломается. Не получиться больше задрачивать гаишников по полчаса на день в стиле "остановка незаконна! Не дам я тебе свое водительское, упыряка!"

Он теперь будет требовать показать ему приказ про проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) :D

Ну зато раньше Шапошников, Ливси и им подобные любили трахать гайдонам мозги. Теперь мозги будт трахать гайдоны. Запасаемся попкорном

Не гони!!! Во всем мире полицейские имеют право остановить!!!

Во всем мире законодательство разное. Я бы не спешил за весь мир писать.

Он теперь будет требовать показать ему приказ про проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) :D

Мы не дождемся от него темы - как его останавливали:D

Во всем мире законодательство разное. Я бы не спешил за весь мир писать.

Ты не прав!!! Есть несущественные различия - но принцип одинаков!

Ты судишь на основании опыта двух-трех стран Европы и Северной Америки, про которые ты в курсе?

Во всем мире законодатели не коррупционные. Точнее не настолько коррупционные, как у нас ;)

Во всем мире законодатели не коррупционные. Точнее не настолько коррупционные, как у нас ;)

В цивилизованных странах законодатели выполняют нормы закона - и только в совке на них ложили болт с газовой резьбой!!! - Так вернее:D

На Безлюдовке не был лет 5 - приехали а там утопленники на берегу и Крава между ними слалом груженный песком устраивает...но был в Латвии т.к. там мои родичи.

:D

Что верно, то верно

та бля, пустили б меня в раду на 30 мин, я б покращення реально устроил. Нужен информационный щит, что будет проверка доков. Метров за 500. И пусть проверяют. Вот же ж все через опу

похуй.не нарушай и никто тебя трогать не будет...а показать доки за 30 сек и поехать дальше не тяжело..

Что значит хочу проверить, ведь чётко указано при оперативно-розыскных мероприятиях и разработках.
Поэтому пускай формулирует в связи с чем производится проверка документов, а просто захотелось проверить пусть засунет куда подальше!

А вот другой вопрос в том что, а ведутся ли какого либо рода мероприятия на момент проверки документов?

Поэтому пускай формулирует в связи с чем производится проверка документов, а просто захотелось проверить пусть засунет куда подальше!
Читай закон.
Скажет тебе геец - "Отработка города" - и все законно.

:D А что поменялось? И сейчас остановка ТС для проверки документов являеться абсолютно законной. Но только в том случае если имеет место быть план перехват, оперативные действия и т.д. Что то я не заметил что, что-то изменилось.

Назад
Зверху Знизу