Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Остановить бизнес на крови в ютубе!!!

🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
для цього є підписка
Я не спеціаліст по смітниках. Перше, що б я зробив - виділив би дискусійний розділ по суспільно-політичних питаннях і заборонив би там анонімність та коментарі з менш ніж десяти речень.:ги::ги::ги:

Я не спеціаліст по смітниках.
смітник - то ФБ. ЮТ - то скоріше база відео. ти можеш налаштувати її під себе і бачити лише, наприклад, депеш мод, космос та автівки. на телевізорі я коментарі взагалі не читаю, нахуй воні потрібні

Я не спеціаліст по смітниках. Перше, що б я зробив - виділив би дискусійний розділ по суспільно-політичних питаннях і заборонив би там анонімність та коментарі з менш ніж десяти речень.:ги::ги::ги:
Без срачей монетизация не та.
И вообще:
EMPDGwXWoAAhuKy?format=png&name=small.png

Хочу узнать общественное мнение на ХФ по поводу того, что блоХЕРов и экспердов развелось как блох в курятнике. И каждый наперегонки делает прогнозы по поводу надо ли отступать из Бахмута , Авдеевки и пр..И у меня такое впечатление, что в этом бурном поносе слов может проскальзывать и то, что не следовало бы писать.
Режим тишины касается не только блогеров. У нас в новостях пишут и показывают то, что не следовало. А дневное перемещение техники вообще преступление

Назад
Зверху Знизу