Осознані Сновидіння

Анри_Ле_Блан
ААААААААА я ОРУУУУУ подстолом :D:браво:
 
а то )... интересно что такое значит

Предположение на основании сна вашего друга: друг зарабатывает себе на жизнь в области предпринимательства, любит отдохнуть за компьютерными «стрелялками», перенапряжения либо стрессовые ситуации на работе находят разрядку в визуальном ряде сновидения, которое любезно выложили вы на форум. Думаю с вашим другом все в порядке, о каких диагнозах идет речь?
 
Останнє редагування:
Предположение на основании сна вашего друга: друг зарабатывает себе на жизнь в области предпринимательства, любит отдохнуть за компьютерными «стрелялками», перенапряжения либо стрессовые ситуации на работе находят разрядку в визуальном ряде сновидения, которое любезно выложили вы на форум. Думаю с вашим другом все в порядке, о каких диагнозах идет речь?

все мимо
 
на мене сьогодні вночі напала якась СИЛА :-( і дуже сильно перелякала. Короче сплю :сплю: тихо мирно я в своєму ліжечку,і тут ХТОСЬ мене заді як лапає за рукі і зусієї сили надавлює на спину (я спав на животі) і в такому положенні утримує приблизно 30-40 секунд(треба сказати самих моторошних секунд в моєму житті),я відчуваю неописуємий жах і тривогу,і повну свою безпорадність,страшно було так шо чуть в штани не наложив.Відчуття фізичного болю (від захватів на руках і від тиску на спину) більш ніж реальні.Перша думка Боже надіюсь це всього лише сон:молись: саме це мені і допомогло,чим більше я почав усвідомлювати шо це сон,тим з меншою хваткою ВОНО мене утримувало,поки повністю не відпустило.Але навіть коли я остаточно прокинувся,я ше довго не міг поворушити руками.Я проснувся точно в такій позі (лежа на животі) як це і було в моєму сні,хотя я впевлений шо це був не просто сон,але на мене таки ШОСЬ напало.

ОС можуть нести реальну небезпеку ???
 
Это мелкие духи балуются. Любят подергать за ""яркие эмоциональные зоны"".
Это скрее признак духовнонеразвитого человека.
Чаще так впечатлительных девченок душат, давят и т. п.
 
на мене знову напала якась хрєнь :-( в мене був сон ніби в мене було день народження і мама з сестрою вирішили зробити мені сюрпрайз.Вони огранізували мені днюху але чогось позапрошували на наї не моїх близьких друзів а якихось абсолютно лєвих людей яких я ніколи не бачив.Тільки один із них був моїм навіть не другом а скоріше старим знайомим.Серед гостей був якись урод блондин,який сидів за столом прямо навпроти мене.Він був дуже пошлий і постійно виражався матом,а його обличчя було все в гнійних наривах.Він внушав мені нестерпну огиду.Коли я опинився зі своїм знайомим наодинці,я відразу в нього поцікавився шо це за урод такий і шо у нього з лицем.Друг назвав мені його ім"я (незапамятав) а обличчя йому колись дуже сильно порізали в вуличній бійці.На шо я зразу заперечив - при чому тут порізи ? у нього вся морда в гнійних наривах.Якраз через це я і усвідомив шо тут шось не так і ОСознався.А яле як тільки це сталося,урод на мене напав.Я зразу зрозумів шо мені не до ОСів потрібно негайно прокидатися.Я почав зусієї сили кричати поки не прокинувся в холодному поту кричачи в своєму ліжечку IRL.Самий напад заключався в тому шо якась хрєнь дула і гуділа мені в ліве вухо і давала мені зрозуміти шо вона розуміє шо я в ОСі,а у мене була дуже сильна вібрація по всьому тілу,це продовжувалось десь 10-15 секунд поки я прокидався.Короч було дуже страшно,я навіть боявся знову заснути.
 
Опять стандартный сон, разигранный для тебя. Это не сон, в смысле понаюлюдать другие пространства. А просто кино, иллюзия.
Через такой механизм подергать тебя за эмоциональные зоны в астральном теле.
Если вдруг осознаешся - сразу попробуют вырубить - напугать например.

Если сможеш не испугаться - то могут просто выключить кино. Останешся в пустоте.
 
Сьогодні осознався у сні але відразу з нього вилетів.Коли я захотів порухатись не зміг,знову мене тримає якась "хрєнь" описана в 109 посту,і чим більше я хотів вилізти тим сильніше воно мене утримує.Я зрозумів шо насправді не проснувся а ше всередені хоть і у своєму лішку в темній кімнаті і сон продовжуєтся просто "фільм закінчився" Ця вся муть як завжди супроводжувалася дивною вібрацією по всьому тілу,на цей раз правда я вже не так сильно злякався і запанікував хоть і було трохи моторошно.Я десь так хвилину промучився відчайдушно борячись з "Хрєнню" яка мене тримає.поки раптово не проснувся.Просиннання увінчалося тим шо я миттєво поміняв своє положення в ліжку і відразу зміг легко рухати і руками і ногами,короче нічого вже мене не утримувало.Тут то до мене дурня дійшло "Хрєнь" яка мене утримувала це моє власне тіло з якого неймовірними зусиллями вдалося частково вилізти моєму енергетичному двійнику,тілу сновидіння,астральній проекції,дублю... чи як там ше воно називаєтся.Раніше я вірив лише в О.С. Але з сьогодняшнього дня я вірю в Астрал і шо насправді можна вилазити з тіла,і бачити себе сплячого.Але чи у цьому є якась реальна небезпека ? чи краще з цим завязувати ?
 
Опять стандартный сон, разигранный для тебя. Это не сон, в смысле понаюлюдать другие пространства. А просто кино, иллюзия.
Через такой механизм подергать тебя за эмоциональные зоны в астральном теле.
Если вдруг осознаешся - сразу попробуют вырубить - напугать например.

Если сможеш не испугаться - то могут просто выключить кино. Останешся в пустоте.

осознаешься - что имелось ввиду
 
осознаешься - что имелось ввиду

Ну примерно как ты себя ощущаеш и воспринимаеш когда просыпаешся утром, а перед этим тебе снился очень насыщеный сон?

Вот примерно так, когда находишся во сне. Но при этом понимаеш или закрадываются сомнения что это сон. Тебя начинают сразу сильнее чем-то вовлекать, если это именно сгенерированный кем-то сон для тебя. Если не отвлекаешся, а продолжаеш искать детали, подтверждающие что это именно сон - тебя могут напугать. Если и это не срабатывает и ты полностью уверен что находишся во сне - то перестают на тебя тратить силы и просто выключают воздействие. И ты остаешся осознанным, но в темноте и пустоте.

Этим и отличаются сны от других "пространств".
 
Продовжую практикувати Осознані Сновидіння.Частенько осознаюся у ві сні,але зіткнувся з величезною проблемою.Моєї осознаності вистачає як правило на 15-20 секунд,і далі я випадаю зі сновидіння :( тоість тупо просинаюся,або сновидіння перетікає в безсвідомий сон.Короче мені не вистачає енергії і сили шоб зберігати осознаність довше чим на пів хвилини.Можливо хтось в курсі шо для цього потрібно зробити ? Я давно практикуюсь,в мене вже була купа О.Сів,я літав,знаходив свої руки у сні.
 
доречі та страшна і невідома сила яку я описував на попередніх сторінках,це просто сонний параліч :)
 
погугли о техниках ударжания в ОСах.
сьогодні був черговий О.С. Я був на якійсь невідомій вулиці з якимись дуже яскравими будинками і раптом зрозумів шо сплю.Напередодні знайшов в неті інфу про техніки утримання в О.С. там одним із самих дієвих способів вказувалось розкручування навколо своєї осі,а також переведення погляду із рук на навколишні обєкти і назад на руки.Шо я і намагався робити,але це мені не сильно допомогло.Знову протримався 20 сек і вилетів з О.С.:(
 
сьогодні був черговий О.С. Я був на якійсь невідомій вулиці з якимись дуже яскравими будинками і раптом зрозумів шо сплю.Напередодні знайшов в неті інфу про техніки утримання в О.С. там одним із самих дієвих способів вказувалось розкручування навколо своєї осі,а також переведення погляду із рук на навколишні обєкти і назад на руки.Шо я і намагався робити,але це мені не сильно допомогло.Знову протримався 20 сек і вилетів з О.С.
О таких техниках не слышала, или не запомнились, на мой взгляд, самыми лучшими являются:
- детальное рассматривание предметов,
- ощупывание предметов,
- потирание кистей своих рук друг о друга, или ощупывание своих кистей рук, надавливание на них. Эта техника удобнее всего, т.к. не отвлекает от основного сюжета ОСа.
 
Радуга очень доходчиво рассказывает о техниках удержания.
 
Радуга очень доходчиво рассказывает о техниках удержания.
Как раз по нему и начала практику. По моему никто другой и не даёт нормальных техник выхода и удержания.
Гаврило, почитайте "Практический учебник" М. Радуги.
 
Назад
Зверху Знизу