Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Пошук тимчасово не працює

Особисте життя під час війни. Межи припустимого

і ці люди забороняють мені колупатися у носі ( і виїждати за кордон)
о, ты тоже *******т, тебе тоже надо харкнуть в харю. И вобще всем кто не повторяет ура-патриотические лозунги из телемарафона

Я только хотел сказать что если бы кто-то из этой темы каким-то чудом оказался на такой должности как у этой тёлы, - он бы не жил на одну зарплату. И не врите самим себе
пардон. а какая посада у этой телы? пресс-офицер она. таких как она полно. в каждом подразделении. начиная от отдельного батальйона заканчивая главными управлениями. она что командир части тыловой? например склады гсм, продуктов и т.д. логичнее сказать если бы ты выглядил как эта тела эскортница, то не жил бы на одну зарплату. ну у меня пресс-офицер тела. только страшненькая. живет на одну зп. больше ей никто денег не даст. как то так. :D

пардон. а какая посада у этой телы? пресс-офицер она. таких как она полно. в каждом подразделении. начиная от отдельного батальйона заканчивая главными управлениями. она что командир части тыловой? например склады гсм, продуктов и т.д. логичнее сказать если бы ты выглядил как эта тела эскортница, то не жил бы на одну зарплату. ну у меня пресс-офицер тела. только страшненькая. живет на одну зп. больше ей никто денег не даст. как то так. :D
посада у неё такая: она подруга Сергея Мула, генерал-майора ДПСУ, командующего южным управлением.

посада у неё такая: она подруга Сергея Мула, генерал-майора ДПСУ, командующего южным управлением.
пффф. так вот оно что. получается она не пресс-офицер, а свободный рот для командующего. так там да. согласна. совсем другие зарплаты. тю.
то что зарабатывает ****ой, но это настрать.
просто вместо мозга плавленный сырок. поэтому выставила все напоказ.
а так бы сосала молча, не для общественности, и все было бы ок.
но жажда славы она такая.

Останнє редагування:
Останнє редагування:
:кава2:-ЗавіДуєтє)

МолоЧаі/)))і/)))і/)))

:кава2:-Чєловєкообразніє...

Наіхсчєту
КуЧАСпасьоніхЖізнєй)

ВсєПріВівкі...ЛєкАрства...
Наком)

Напомнила министра культуры «лнр»

речник дпсу по-перше не бажає з"ясувати джерело доходів держслужбовця, що хизується на капоті авто вартістю понад 100К уо? про моральні якості цієї "держслужбині" я вже промовчав би... :рл:
це 'джерело доходів' мітив на посаду в Харкові, навіть наказ вже був, не дивлячись на знайдені мільйони доларів і паспорт громадянина Колумбії, хорхе ***дьйого фернандес
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Лишається констатувати очевидне - з таким керівником годі й сподіватися що його підлеглі будуть чимось кращі.
Риба ж, як відомо, гниє з голови. Тож було б дивно якби прес-офіцерка такого шефа була б поряднішою за нього.
2022-й рік. Україна. Вже й влада змінилася, а ***ня, яка відбувається, все одно залишилася.

P.S. Прізвище в того українського колумбійця якесь дивно-підозріле. Чи навпаки красномовне.
Вікі повідомляє що мул це:
- або ж осад, що утворюється на дні водоймищ,
- або міжвидовий гібрид від схрещення кобили та віслюка.
Треба ж таке.
очевидно одне: якщо зе не буде діяти жорстко по відношенню до таких мулів, народ йому не пробаче, не дивлячись на перемогу, нажаль

что в ней такого, чтобы обращать на неё внимание? красивая? я бы не сказал... обычная накрашенная..

бо шоб хто не казав, а задля перемоги він зробив дуже багато. Є деякі й мінуси, на які можна закрити очі, але такі мули перекреслять всі його старання й добрі справи
Тут є про що ... може не посперечатися, але, принаймні, подискутувати. Але, мабуть, наразі не варто.

Заглянул к *****у-шарику на огонек , а он там как раз по теме топика сообщение вылил. Ну вот так, ****. Одни в окопах, а вторые на куршавеле с флагом и телками. Хотя может это не украинцы.

Заглянул к *****у-шарику на огонек , а он там как раз по теме топика сообщение вылил. Ну вот так, ****. Одни в окопах, а вторые на куршавеле с флагом и телками. Хотя может это не украинцы.
Тут річ в тім як саме це тлумачити - "Бути українцем, значить...."
Для когось це наявність десь в якомусь родовому коліні пращура українця.
Для когось - мати українські паспорт та громадянство аби претендувати на якісь права, тихенько оминаючи обов’язки.
А є ті, для кого бути українцем, це щось значно більше. Суттєвіше. Таке, що нерозривно пов’язане одразу й з власною сім’єю, й з місцевістю де родився-живеш, й з мріями про майбутнє .... й ще багато чого, що виходить за межі власних комфорту та зиску.
Саме про таких ці слова - "где-то умирал обычный солдат ВСУ, который за свою жизнь не сумел приехать в Куршавель и никогда не пил такого дорогого шампанское".
Хоча й не лише про них. Бо хтось хоч й не вмирає, але як може бере участь в тому що відбувається.
Формально всі вони є/можуть вважатися українцями. От тільки, як то кажуть, "є нюанси". Й чималенькі.

Тут річ в тім як саме це тлумачити - "Бути українцем, значить...."
Для когось це наявність десь в якомусь родовому коліні пращура українця.
Для когось - мати українські паспорт та громадянство аби претендувати на якісь права, тихенько оминаючи обов’язки.
А є ті, для кого бути українцем, це щось значно більше. Суттєвіше. Таке, що нерозривно пов’язане одразу й з власною сім’єю, й з місцевістю де родився-живеш, й з мріями про майбутнє .... й ще багато чого, що виходить за межі власних комфорту та зиску.
Саме про таких ці слова - "где-то умирал обычный солдат ВСУ, который за свою жизнь не сумел приехать в Куршавель и никогда не пил такого дорогого шампанское".
Хоча й не лише про них. Бо хтось хоч й не вмирає, але як може бере участь в тому що відбувається.
Формально всі вони є/можуть вважатися українцями. От тільки, як то кажуть, "є нюанси". Й чималенькі.
из тебя украинец как из ****а пуля. Я твой текст перечитал 2 раза, и так и не понял, это тебе гугл-транслейт так коряво переводит, или ты сам так пишешь....

И из меня тоже. Вот пожил я в Кропивницком, в Виннице, немного в Киеве - и понял что никакой я не украинец. При том что объясняюсь я на украинском неплохо. Так это центральная Украина, а на западной - тем более я чужой. И ты чужой. И ***** мы там не нужны никому. Вернулся я в Харьков, и как-то легче стало. Хоть и болото, но своё, родное. С кем ни заговори - а мы на одном языке говорим, я здесь кровь от крови и плоть от плоти. Вон даже тот рагуль который мои посты дизлайкает здесь - и то мне ментально ближе чем щиры украинцы у которых я снимал жильё по "военным" ценам, слегка завышенным :D

Сьогодні натрапив на таку новину -

"Пресофіцерка Південного регіонального управління державної прикордонної служби України Іванна Плантовська потрапила у скандал.
Користувачі соцмереж звернули увагу на опубліковані на її сторінці у Facebook та інших соціальних мережах фотографії з Парижа, зроблені перед Новим роком у грудні 2022-го та впродовж поточного року

Переглянути вкладення 13217779 Переглянути вкладення 13217780

Спікер ДПСУ Андрій Демченко в коментарі "Українській правді" прокоментував скандал -

Переглянути вкладення 13217790 Переглянути вкладення 13217791
погугли, кого назначили послом , по моему Болгарии

Назад
Зверху Знизу