Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Опять про соль

• Автор теми Автор теми shand
  • Дата створення Дата створення
мне тоже подруга звонила, говорила беги за солью. У соседей родственник работает на этом заводе, он еще в прошлый раз говорил - соли на складе очень много, так, что без паники.

Зайдите на сайт ГП "Артемсоль" ,там уже есть сообщение по этой теме.
Видимо там сильно почитают ХФ.

у нас в одном магазине по 2,80 уже закончилась,в другом по 8 тулят,на Баварии соли тоже вроде нет.

Гля, соли нет реально О_о что с ней?

Купила морскую за 13 - как назло дома соли на дне ))

цветик-самоцветик где надыбал?

Сегодня видела в Посаде йодированная 1,5кг--2,75. Вьетнамка аж 11пачек нагребла.

я йодированную не люблю.:( всегда обычную покупаю,а эту никак не использую.как купила,так и стоит почти полная пачка.

я йодированную не люблю.:( всегда обычную покупаю,а эту никак не использую.как купила,так и стоит почти полная пачка.

Ну это к тому,что обычной нет. Я тоже не пользуюсь такой.

И свечки и спички.

О,а за это забыли.:D

До *** солi

На сцені стоїть гидко разкрашений кіоск з продавцем внутрі, біля кіоска стоїть купка ***** і жде трамвая. Раптом прибігає захеканий *****о і врізується головою в кіоск.

*****о в цегейковій шапці. Што такоє? Што, спокойно ходіть нє можетє?
Захеканий *****о (лежачі долі). Там солi дохуя!
Всі *****а. Де?
Захеканий *****о. Там! (Помирає).

Вбігає другий *****о, він кулею прошиває стоячих ***** і зникає.

*****о в картузі (шуткує). Скорость охуєвающа.

*****а, які стоять поруч, тупо сміються.

*****о в блєстящєму пальті (впевнено і різко). Там солi дохуя!

*****о в блєстящєму пальті зникає в напрямі, в якому, по його підставі, знаходиться дохуя солi.

*****о в спортивних штанцях з авоською. Люда, шо ми стоїмо? Щас, знаєш, скіки долбойобів набіжить?

*****о в спортивних штанцях і Люда зникають. Вбігає зразу п'ять здоровенних *****, вони несуть мішки, повні солi, а в зубах у кожного стирчить по цілій пачці. *****а насилу совають язиками, силячись його прожувать, при цьому вони противно плямкають.

Один з *****. Ето кайф, марожено!

Всі остовпіло дивляться їм в слід і стоять, мов хворі стовбняком.

*****о в цегейковій шапці (раптово скаженіє). За мной!

Натовп, спотикаючись, несеться за ним, чути страшенне ревіння, переходяще в жіночий зойк. Продавець висовується з кіоска до половини і з заздрістю дивиться їм в слід. З того боку, де знаходиться ciль, йдуть молодцеваті *****а. У них масні їбальники, в руках вони тримають носилки. На носилках лежить дохуя солi. Зверху, прямо на солi, лежить іще один *****о, він блює ciлью вниз.

Продавець. Шо з нім такоє?
*****о. І з тобою, дєд, таке буде, єслі дохуя солi з'їси.

З того боку, з якого прийшли *****а, чути дике ревіння і зойки, де по де мимо кіоска швидко проносяться все нові і нові орди любителів солi. Входять *****о в спортивних штанцях і Люда, вони повзуть раком, згинаючись під ciлью. В очах у них щастя.

*****о в спортивних штанцях. А я тєбє говоріл, што когда-нібудь етот дєнь настанєт, ето будєт, а ти нє вєріла.
Люда. Якщо б знать, можно було б на тачці под'єхать. Я їбала, його так тащіть!

Входять три *****а, вони несуть *****а в блєстящему пальті, вмурованого в сiль.

*****о в блєстящєму пальті. Я всіх вас їбав, подонки, сємєро на одного, ******и прокляті!

*****а посміхаються.

Один з *****. Будєш ****єть, ми тєбє і голову в ciль засунєм.
Продавець. Хлопці, шо ви з ним здєлаєтє?
*****а (регочуть). Кастріруєм *****.

З іншого боку до кіоску риссю надбігає агресивна старушка.

Агресивна старушка (до старого). Шо сідіш, старий поц?

Продавець кидає на старушку іспуганий погляд. Старушка убігає, погрожуючи старому кулаком. Згинаючись під сiлью, проходить підрозділ виховательок дитячого садку. За ними з куском солi в зубах повзе *****о в цегейковій шапці. Одна нога в нього безпорадно волочиться по асфальту.

*****о в цегейковій шапці. Дівчата, задеріть спідниці, cолi дам. (Регоче).

Одна з вихователек мєтко жбурля чималий шматок cолi йому в голову. *****о в цегейковій шапці іспускає здавлений зойк і здихає. Входить дебела жінка з вусами, бородавками і куснем cолi під пахвою.

Жінка (до продавця). Арон, збирайся додому, сьогодні я тобі на вечерю гарненько засмажу шматочок cолi. (Помічає труп *****а, який перший приніс звістку про сiль). Арон, хто це?
Арон. Він помер. Дай йому трохи солi, він йi любив.

Опасиста жінка відрізає шматок cолi і кладе в зуби мертвому *****у. Арон виходить з кіоска і зав'язує двері на дріт, ніг у Арона немає. Замість ніг у нього маленький возик і два утюжки. Підходить трамвай. Він абсолютно пустий і блакитний. Арон і дебела жінка неквапливо прямують на зупинку. Крім них в трамвай ніхто не сідає. Сідаючи в двері, дебела жінка бере Арона під пахву і разом з Ароном і сiлью сідає в трамвай. Трамвай, подзенькуючи, повільно суне в блакитну далечінь під натхненні звуки полонеза Огінського і здавлені крики любителів солi.

Завіса.

ну невже у нас люди такі дурні? ну як можна вестися на одне й те саме? кілька років назад теж змітали сіль - невже поїли?

Те, кто закупился впрок - будут солить залупу, а кто не закупился - *** без соли доедать.

Назад
Зверху Знизу