4000 грн на місяць

Оппенгеймер

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення

Мальдивский принц

М
Подивився учора у Києві премьєру. Чи майже премьєру, бо здається, почалося 20.
Що цікаво, я спілкувався з вченим, який вважає себе сучасним Оппенгеймером від ШІ, тобто його називають батьком ШІ, і тепер він переживає, що ШІ зашкодить людству чи взагалі знищить людство. Хоча окрім його, ще є як мінімум два батька ШІ.
Я ж пришпандьорив ШІ до лежака і запропонував цьому батьку ШІ купити лежак.
А він назвав мене за це паразитом.
Мовляв, я паразитую на ШІ.
Хоча інші вчені, коли я їм про це розповідаю, сміються і кажуть, що заздрять мені,
бо вони не можуть поспілкуватися з таким генієм, а я зміг, хоч і таким робом.

Хоча за приборкання ШІ узявся сам Байден

Подивився учора у Києві премьєру. Чи майже премьєру, бо здається, почалося 20.
Що цікаво, я спілкувався з вченим, який вважає себе сучасним Оппенгеймером від ШІ, тобто його називають батьком ШІ, і тепер він переживає, що ШІ зашкодить людству чи взагалі знищить людство. Хоча окрім його, ще є як мінімум два батька ШІ.
Я ж пришпандьорив ШІ до лежака і запропонував цьому батьку ШІ купити лежак.
А він назвав мене за це паразитом.
Мовляв, я паразитую на ШІ.
Хоча інші вчені, коли я їм про це розповідаю, сміються і кажуть, що заздрять мені,
бо вони не можуть поспілкуватися з таким генієм, а я зміг, хоч і таким робом.
Ти й на дронах паразитував недавно..:ги::ги::ги:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Оппенгеймер - "батько" атомної бомби. Ким був насправді герой фільму

Кажуть, що у одного вченого почалася ланцюгова реакція в урані у руках, але він встиг розвести шматки, таким чином скасувавши критичну масу, і уникнути небезпеки.

Останнє редагування модератором:
Що у першому трейлері за вибух на 1.05? Перше випробування ядерної зброї у невеличких обсягах?

Наймогутніша можлива зброя - антиматерія. Кілограм антиматерії знищить мабуть усю Москву. То чому ж наші вчені не працюють над цим? Дістати з паралельного антисвіту шматок антиматерії і зробити це у Москві, або доставити туди.

Наймогутніша можлива зброя - антиматерія. Кілограм антиматерії знищить мабуть усю Москву. То чому ж наші вчені не працюють над цим? Дістати з паралельного антисвіту шматок антиматерії і зробити це у Москві, або доставити туди.
Ага, паралельний світ..:ги: В твоїй голові? Так візьми й дістань..

Теж глянув. Акторський склад взагалі бомбовий. Фільм класний, але місцями нудненький, 3 години важкувато висидіти.

Барбигеймер

Теж глянув. Акторський склад взагалі бомбовий. Фільм класний, але місцями нудненький, 3 години важкувато висидіти.
Ну наверное как любой фильм-биография - местами нудненький. Надо, чтобы тема очень интересовала. Меня как-то ядерная физика постольку-поскольку, а вот фильмы про Джобса, про Цукерберга - смотрел с удовольствием, не отрываясь.

Назад
Зверху Знизу