- 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
то ти лайф не юзав коли світло вимикають ))зачем? инет мертв без света
більше енергіі жренужно возвращать 2g и жсм
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
то ти лайф не юзав коли світло вимикають ))зачем? инет мертв без света
більше енергіі жренужно возвращать 2g и жсм
Правильно говорити: тиждень томуподав неділю назад
Дзвінки були по Wifi, я ж написав що по технології VoWifi. VoLte в Харкові ще нема і він по 4G тільки йде, це вказували в новині в яких містах він є.Правильно говорити: тиждень тому
Це у тебе хороше 4G покриття, тому й не помітив. А якби було тільки погане 2G, то різниця була би разючою! У тебе б склалося враження, що у твоїй квартирі ввімкнули особисту базову станцію Водафон)))
знаю юзерівВодафон предлагает гигабитный интернет для дома. По акции за 125 грн. Кто-нибудь подключился?
в лайностар так самоПакет закінчився і все. Як у інших операторів...
Переходьте на передплату. Не платите - не дзвоните. Спочатку гроші, потім дзвінки/інтернет.Мені одне незрозуміло, Водафон дає зв"язок в борг. А потім блокує телефон і присилає погрози, що будуть подавати до суду.. Пакет закінчився і все. Як у інших операторів...
Я маю Київстар і тут все зрозуміло, закінчилися гігабайти - немає інтернета, вношу додатково, на кшталт, 30 грн. Але боргу немає. Комуналка в борг, то зовсім інше. Звісно, що Київстар, то теж ворюги, але ж...Переходьте на передплату. Не платите - не дзвоните. Спочатку гроші, потім дзвінки/інтернет.
А взагалі дивовижно! ХТМ дає тепло в борг. А потім відрізає труби і погрожує судом.
Як з газом?
Мені одне незрозуміло, Водафон дає зв"язок в борг. А потім блокує телефон і присилає погрози, що будуть подавати до суду.. Пакет закінчився і все. Як у інших операторів...
Ничего не понял, у меня ни там, ни там такого нет. Только деньги заканчиваются, просто связь закрывают и все. Ну кроме входящих. Чи вы на контракте висите?в лайностар так само
Переходьте на передплату. Не платите - не дзвоните
Нет, это не я. Моя соседка примчалась, мол ничего в телефоне не работает. Открыли причину "у вас долг 212 грн, будет взыскание."Ничего не понял, у меня ни там, ни там такого нет. Только деньги заканчиваются, просто связь закрывают и все. Ну кроме входящих. Чи вы на контракте висите?
Це і є контракт, в мене таке на кс, тіки нічого не блокуєццяНет, это не я. Моя соседка примчалась, мол ничего в телефоне не работает. Открыли причину "у вас долг 212 грн, будет взыскание."
Кроме пакета. Заплатили этот долг, + пакет и все включилось.
Зрозуміло. Ото сусідка не знає, що номер у неї на контракті. Їй родичі віддали телефон, а вона в цьому не розуміється. А де можна у неї прочитати, що на контракті?Це і є контракт, в мене таке на кс, тіки нічого не блокуєцця
скоріше за все ні (спитай у оператора)Хто знає підкажіть : перейти на Device 4G зі своїм номером можно ? З кучмостара