Оператор Lifecell. Реальные отзывы

• Автор теми Автор теми BeePlus
  • Дата створення Дата створення
Тариф Потужний за 220. Долгое время давало лишь 10 Гиг инета, Номинально ещё высвечивалось 60 Гиг в регионе, но как-то по-хитрожопому они были недоступны, типа это для отдельных районов боевых действий. Но на днях стал использоваться трафик оттуда.

У меня Потужний и я в регионе. Сегодня два года как ) Но с ноября убрали это ограничение и у меня 60 гиг по всей Украине

До 15 лютого 2026 можна встигнути перейти зі збереженням номеру в мережу Лайфсел з Київстар чи Водафон.
Якщо зробите це до 15-го лютого, то вам гарантовано зафіксується ціна 190 грн на 2 роки!
Навіть якщо для всіх буде 100500 грн, для вас так і залишиться 190 грн до початку 2028-го року!
Це за безлімітний Інтернет (60 гігабайтів на макс. швидкості) та 1500 хвилин на усі номери.

Зараз перенести номер стало ще простіше. Подаєте заявку на
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
підтверджуєтесь через додаток свого банку (наприклад, Приват24), після її схвалення купляєте СІМку в АТБ чи Аврорі за 50 грн, на тому ж сайті вводите циферки, а в призначений день ваша стара СІМка гасне. Вставили нову Лайфселівську і користуєтесь!

Я зараз ганяю Лайфсел на запасному номері, а 13.02 валю туди з основним номером з Київстару.
Нє, ну а шо? Тільки світло згасло, Київстар з Водафоном лягли. А Лайф тягне, ще й роздавати можна.

Я зараз ганяю Лайфсел на запасному номері, а 13.02 валю туди з основним номером з Київстару.
Нє, ну а шо? Тільки світло згасло, Київстар з Водафоном лягли. А Лайф тягне, ще й роздавати можна.
З трьох моїх операторів,теж саме краще працює лайф.Це в моїй локації.А так по місту наче й Київстар тягне норм

Останні тижні на Київстарі взагалі не чути, що тобі кажуть в слухавці. Купив Київстар Хелсі, купив Уклон, купив Таблетки.юа. Хотів ще купити Комфі, але передумав.
Може йому треба Обленерго купити? Щоб на своїх вежах не вимикати електроенергію.
Бідний-нещасний Київстар...

Я за 3Моб1 Но немного надо подождать1

«Київстар» і «Vodafone» хочуть обʼєднатися в одну компанію: «lifecell» виступають «проти» цього, — «Liga.nеt».

Проти цього виступає lifecell. У компанії вважають, що це сповільнить розвиток українського телеком-ринку на роки та може призвести до монополізації телеком-ринку.

Я сегодня перешёл от КС на Лайф)

Я буду на 3Бом переходить1

«Київстар» і «Vodafone» хочуть обʼєднатися в одну компанію
По непарних вона буде називатись Водастар, по непарних Київфон.
Насправді, мова про спільне використання веж зв'язку.

Акцію зі збереженням ціни для перебіжчиків продовжили до 17.02 включно. А з 18.02 вже буде значне здорожчання цін.

Акцію зі збереженням ціни для перебіжчиків продовжили до 17.02 включно. А з 18.02 вже буде значне здорожчання цін.
З 18 лютого 2026 року lifecell підвищує ціни на популярні тарифні плани. Але зміни торкнуться не всіх абонентів.

Про це в компанії lifecell повідомили у відповідь на запит
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.

Зазначається, що зміни стосуються тарифних планів Максі» та «Мега» і торкнуться лише нових абонентів.

Так, у тарифі «Максі» стандартна ціна зросте до 400 грн, для ідентифікованих номерів – 350 грн, для перенесених – 270 грн.

У тарифі «Мега» стандартна вартість для нових абонентів становитиме 550 грн. Для номерів, перенесених до lifecell або персоніфікованих, ціна не зміниться і складатиме 450 грн та 350 грн відповідно.

При цьому збільшується обсяг інтернет-трафіку для використання в країнах ЄС без додаткової оплати – до 13 Гб у «Максі» та до 18 Гб у «Мега».

Для тих, хто користується тарифами до 17 лютого 2026 року, вартість залишиться без змін.

Оновлення тарифів Lifecell пов’язує зі зростанням витрат на підтримку стабільної роботи мережі, автономне енергоживлення обладнання, його технічну підтримку та розвиток інфраструктури в умовах повномасштабної війни.

Я хуєю. 500 гривасєй

Учора залелефонував знайомий, пенсіонер. Поповнив смартфон, гроші зняло, а дзвонити не може. Виявилось, що якимось чином підключилася послуга "Додаткові гроші". Не став сперечатися, заплатив 300₴ боргу. Наступне поповнення знову не зарахувалося. Виявилося, що підключилася послуга "Win Quiz". У відділенні сказали, що багато звертаються з проханням відключити цю вікторину. Встановили йому додаток lifecell і порадили слідкувати за витратами. Я вважаю подібні підключення послуг лохотроном, тим більше, що підписку на "Win Quiz" можна оформити через банерну рекламу: достатньо натиснути на рекламний банер "Win Quiz" в інтернеті.

Останнє редагування:
Три тижні з lifecell, як єдиною СІМкою в телефоні.
Єдиний мінус - в метрí ніц не ловить. Ну й коли виходиш, довгенько шукає мережу.
Зателефонувати, звісно, дасть. Бо перемикається у національному роумінгу на Київстар чи Водафон. Але Інтернет зникає.
Процес знаходження своєї мережі на вулиці можна пришвидшити, якщо ввімкнути ручний вибір мережі - lifecell (замість автоматичного).
Але тоді не буде нацроумінгу і дзвінків в метрі.

Screenshot_2026-02-26-22-10-08-381_org.zwanoo.android.speedtest.webp
Швидкість дуже навіть непогана.

Назад
Зверху Знизу