Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Оператор Lifecell. Реальные отзывы

• Автор теми Автор теми BeePlus
  • Дата створення Дата створення
Re: Оператор Lifecell. Реальные отзывы

Є у мене тариф Безмежний Лайф. Він регіональний, у Харкові не діє, а теперішньому облцентрі діє.
Що буде, якщо я підключу Тарифну Підписку на рік тут і повернуся до Харкова? Будуть додаткові гроші зніматись щодня? Ну, як раніше було при виїзді з "домашнього" регіону у Київстару?
Хто знає?

В мене якійсь тариф інтернет 90 грн з безлім ,також регіональний і в моєму районі не діє.Але зараз поки військовий стан то підключили .

Психанул и перешёл на платинум за 350 (по новому уже), но первый платёж успел за 300

Так у тому то й питання. Зараз підключу рік зв'язку за 819 грн, а у Харкові воно працювати не буде!

Та ну на рік звісно не відомо .Я на місяць брав .для того,щоб інтернет був ,бо обладнання сгоріло у провайдера ,користувався лайфселом десь три тижня.

Психанул и перешёл на платинум за 350 (по новому уже), но первый платёж успел за 300

:D Псіханул зараз зовсім не поповнюю ,кому треба хай самі телефонують.

:D Псіханул зараз зовсім не поповнюю ,кому треба хай самі телефонують.

Меня просто в тарифе за 240 (а ща уже 270) расстроило что первые 50 гб инета быстрые, а потом залупa. Я так неделю помучался и вот. Теперь вроде как первые 150 гб в новом тарифе с нормальной скоростью

Меня просто в тарифе за 240 (а ща уже 270) расстроило что первые 50 гб инета быстрые, а потом залупa. Я так неделю помучался и вот. Теперь вроде как первые 150 гб в новом тарифе с нормальной скоростью

Ну то ты балуваный.Мне на неделю хватило 50 быстрых гигов.А потом в принципе тоже нормально ,даже ютуб можно было смотреть ,но качеством низким.ТВ не смотрел конечно.

Оплатил лайф ещё на год.
Скидка 15 процентов )

Не платил по предложенной тарифной подписке с скидкой 20 процентов,денег нету((( теперь платить буду по 300 грн ежемесячно.зато я теперь в платинум клубе нахожусь и мне всякие скидки и приглашения )))

А за 25 грн на 28 днів можна підключити послугу Мультисім Інтернет. І отримаєте безлімітний, необмежений по швидкості інтернет ще на одну сімку. А ще за 25 грн... Ну ви зрозуміли)))
Тобто, за 250 грн ви можете мати справжній безлім на трьох сімках. Плюс на основній картці безлім на Лайфсел, 250 СМС по Україні і 250 хвилин на усіх операторів (в т.ч. на міські номери).
І нарешті, тарифна підписка (-10%, -15%) також розповсюджується і на цей тариф.
Тобто, за 2550 грн на рік (Мультисім Інтернет оплачується додатково) ви будете мати майже усе, що може дати мобільний оператор!
Берете один чи оптом?

Это отдельный тариф или как ?

Не платил по предложенной тарифной подписке с скидкой 20 процентов,денег нету((( теперь платить буду по 300 грн ежемесячно.зато я теперь в платинум клубе нахожусь и мне всякие скидки и приглашения )))

А деньги появились?

Що саме? Тариф називається Лайфхак, контрактна форма підключення.
Послуга, яку можна підключити - МультиСім Інтернет. 25 грн знімає з основної карти і на ще одній картці можна користуватися інтернетом. Дзвонити з неї чи на неї не вийде. В будь-який момент можна відключити послугу. Але при цьому тариф на бувшій МультиСім буде змінено на #1 (типу тариф без можливості дзвонити/приймати дзвінки), як на стартовому пакеті за 25 грн.
І так можна підключити до 2 МультиСім на одну картку.
От у мене є сімка з тарифом Інтернет Безмеж. Там 50 ГБ в місяць на максимальній швидкості. Сьогодні прив'язав МультиСім для дитини. Тепер 50 ГБ у нас на двох.
Таке є і у Водафона, і у Київстару.

Дякую

*431*21#

5 Гб на праздник

Такое прийшло ,я так розумію 19 .99 грн на рахунку залишаться

Так на 5 дней всего дают,это мало на месяц надо))

Конечно слабые,нафига вкладываться ,и так сойдёт,пару часов это уже достижение

⛄;70832208 сказав(ла):
а шо бс такие автономно слабые ?
да
батарейки экономят (если они там есть конечно)

Конечно слабые,нафига вкладываться ,и так сойдёт,пару часов это уже достижение
готовились же к перебоям, а не полному отсутствию электричества.
Но там где нужно гена стоит, да и если бы не отправили на фронт, подвозили бы на бс гену

Роботу обладнання lifecell відновлено в Балаклії, Шевченковому, Вовчанську, Ізюмі, Липцях і Циркунах. Завдяки цьому зв’язок з’явився не лише в цих населених пунктах, а й в навколишніх селах: Вербівка, Вовчанські Хутори, Гатище, Лиман, Огірцеве, Симинівка, Синельникове, Тихе й Цегельне. В інших населених пунктах області триває ремонт обладнання. Загалом за час окупації області російськими військами знищено і пошкоджено понад 110 базових станцій оператора, які забезпечували зв'язок.
Есть и на въезде в Купянск
В самом Купянске нет лайфа ... (Хотя уже делают)

Лайф сейчас ахуенен !!!
Когда слоны без сети или Эдж (не, ну понятно что есть точечные места с 3ж или дте)
Лайф что в городе, что сейчас в пригороде LTE
И это сколько времени света нет

Лайф сейчас ахуенен !!!
Когда слоны без сети или Эдж (не, ну понятно что есть точечные места с 3ж или дте)
Лайф что в городе, что сейчас в пригороде LTE
И это сколько времени света нет
Не везде,на Гагарина лежит лайф, не одной палки

Назад
Зверху Знизу