Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Оператор Київстар. Відгуки

• Автор теми Автор теми zemskov1
  • Дата створення Дата створення
Подняли мне как и всем тариф "Смачний Безлiм" с 200гр до 275 гр хотя ничего путного не дабавили. Ну раз так, решил перейти на Lifecell "Потужний" с переносом номера, за 100гр в месяц на весь 2025 год. В Лайфе также безлимитный мобильный интернет правда не 100 гб, а 60гб на макс скорости, да меньше мин на разговоры, но разница в цене...
Подал заявку в Life, все что там надо прошел. Проходит буквально 3 мин, смс от Киевстар, "за вашим тарифом подключена персональная знижка 60%" на 6 мес! ;) и еще одно " подключай тариф Love UA Свобода со скидкой 50 гр, 100гр вместо 150 на 168 дней! ;) Ну и самое главное сообщения" Мы отримали заявку на перенос до иншого оператора, якщо ви не подавали цю заявку, скасуйте её протягом 3 годин" ! ;)
Ладно, скидка 60% на 6 мес меня вполне устроит, если что через 6 мес снова подам заявку на перенос номера.
Пользуйтесь! 990 гр сьэкономите!
я завжди так роблю на КС, щоразу як вони намагаються підняти мені тариф: телефоную оператору, аби він підібрав мені тариф Все разом за старою ціною, (зараз Перевага за 200 грн с безлім суперсилою), потім вони пропонують аванс на з місяці зі знижкою 25%. таким чином весь 2024 я платив 150 грн на міс.

А мені КС нічо не пропонує. Не подобаюсь я йому. Підключу тоді на водафоні рік за 1200 грн
Є схема, як наїбать систему.
Переходиш на Лайфсел чи Водафон на місяць, а потім повертаєшся назад на Київстар.
Отримуєш 1200 хвилин на всі номери + 20 ГБ інтернету. Плюс одна суперсила. І все це по 125 грн за 28 днів. Акційна ціна діє 13 оплат (один календарний рік). Далі 175 грн
Тариф для перебіжчиків називається
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Так вот зачем они тарифы поднимали

А хулі? Дохід з України виводити не можна, зате можна ще багато чого скупити тут.
Хоч би його націоналізували та продали якому-небудь Теленору.

Є схема, як наїбать систему.
Переходиш на Лайфсел чи Водафон на місяць, а потім повертаєшся назад на Київстар.
Отримуєш 1200 хвилин на всі номери + 20 ГБ інтернету. Плюс одна суперсила. І все це по 125 грн за 28 днів. Акційна ціна діє 13 оплат (один календарний рік). Далі 175 грн
Тариф для перебіжчиків називається
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Нафік надо, я на водафоні рік за 400 грн отримав:D

Вчера не оплатил новую сумму за тариф 125 грн и сегодня уже смс пришла)

Підключайте тариф LOVE UA Cвобода зі знижкою 50 грн на 12 оплат. Платіть 100 грн замість 150 грн та отримуйте: 15 ГБ інтернету, безлім на Київстар та 125 хв на інші мережі України + Суперсила на вибір. Оплата знімається кожні 4 тижні, а знижка буде діяти протягом 336 днів з моменту зміни тарифу. Пропозиція діє до 18/01/2025 за номером 477 або в Мій Київстар: mykyivstar.page.link/Pe
Теж майже таке прийшло.Тільки на 6 оплат і знижка діє протягом 168 днів.Пропозиція діє до 30.01.2025.Мабуть перейду 28-29 січня,якщо не забуду.Бо щось накладно стає оплачувати 275 грн.Та ще й лайф пишуть в наступному місяці подорожчає:(

Теж майже таке прийшло.Тільки на 6 оплат і знижка діє протягом 168 днів.Пропозиція діє до 30.01.2025.Мабуть перейду 28-29 січня,якщо не забуду.Бо щось накладно стає оплачувати 275 грн.Та ще й лайф пишуть в наступному місяці подорожчає:(
Лайф дорожает, но при этом даёт скидку в 20% на три платежа. То есть, если я сейчас плачу 165 грн, то ещё буду платить три месяца 176 грн. Но это неточно и надо будет узнать. Но от лайфа придется отказываться или переходить на меньший объем интернета. И тариф у меня региональный

а потім повертаєшся назад на Київстар
якщо дозволят повернутися )))
не всіх пускають
Нафік надо, я на водафоні рік за 400 грн отримав:D
)))))
Но от лайфа придется отказываться или переходить на меньший объем интернета
на водафон чи лайностар піди
десь по 120 грн в місяць на рік у кожного

Для перебіжчиків у лютому 2025 найвигідніше переходити на Водафон і Київстар, як це не дивно.
На Лайфсел можна перейти на Смарт Лайф за 160 грн.
На Київстар можна перейти на Love UA Магніт за 125 грн.
На Водафон можна перейти на Турбо за 100 грн.
Єдине що, у Лайфсел знижка для МНП діє на постійній основі, у Київстар на рік, а у Водафон всього на півроку.

кс прислал предложение подключить LOVE UA Свобода за 100 грв на 12 оплат
дале- 150 грв
наверно дешевле 100 не предложат
придется переходить на год а там посмотрим

Назад
Зверху Знизу