Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Оператор Київстар. Відгуки

• Автор теми Автор теми zemskov1
  • Дата створення Дата створення
КС ненасытные *****асы. Был у дочки тариф за 225 грн безлим на КС и 300 на остальных. В декабре втихаря поменяли условия, теперь 300 мин на КС и всех остальных изначально, а после исчерпания этих минут включается безлим на КС

Та я в шоке,оно же копейки стояло ,я в год заплатил 30 грн грубо говоря и пошло оно дальше ,а тут в месяц,я тоже посмотрел на сайте Укртелеком ,моя мать в шоке ,хорошо ,что лет 30 назад отказались от проводов ,оно у на не работало ещё при союзе ,какой то брак был

Та я в шоке,оно же копейки стояло ,я в год заплатил 30 грн грубо говоря и пошло оно дальше ,а тут в месяц,я тоже посмотрел на сайте Укртелеком ,моя мать в шоке ,хорошо ,что лет 30 назад отказались от проводов ,оно у на не работало ещё при союзе ,какой то брак был
Мы то проводное радио сняли при вселении. Розетка мешала полку повесить.
Но в благотворительных целях платили, пока 6 гривен не стали просить. Тут моей благотворительности конец пришел

КС ненасытные *****асы. Был у дочки тариф за 225 грн безлим на КС и 300 на остальных. В декабре втихаря поменяли условия, теперь 300 мин на КС и всех остальных изначально, а после исчерпания этих минут включается безлим на КС
Ничесе. У киевстара вроде не было таких хитрых тарифов.
У лайфа были, пока я соседскими делами занималась.
У меня в бывшем улучшенном со 175 до 250 добавили бесплатных минут на других, теперь 250.
Гигабайты и раньше складывались в остатках, скоро безлим будет, поскольку я Волю оплачиваю ради страховки и на улице интернетом не пользуюсь.
Тем более что соцсети у меня в суперсиле, если кому позвонить нужно.

Между прочим, я уговорила Волю не обижать меня новым тарифом.
Пообещали на полгода, а потом видно будет. Полгода еще прожить нужно.
Сегодня сняли, как обещали.
Видимо, увидели мои скромные траты трафика.
Кто всей семьей сидит на вайфае, тот не уговорил.

И да! Вроде без потери скорости.
Правда, я на ХФ проверила и на ютубе. Музыка играет.

багаторазово писали - вимагайте від оператора зв'язку вигідних тарифів для себе - але ви продовжуєте бездіяти та платити за невигідними цінами. як діяти є декілька варіантів. або можна постійно жалітись в тіктоках як мобільні оператори підвищують ціни та змінюють тарифи на зв'язок.

наприклад вже згадували - перехід до іншого оператора (vodafone lifecell) для цього вам потрібно подати заявку на перехід але під час кінцевого терміну отримання нової SIM картки не отримувати її, в цьому випадку з великою вирогідністю вам зателефонує представник kyivstar та запропонує вигідний тариф / знижку на діючий тариф.

інший приклад - зараз більшість телефонів має дві SIM картки, одна це kyivstar, купіть за 150-200 гривень нову SIM картку іншого оператора (vodafone lifecell) в найближчому магазині та поповнюйте з двох карток тільки одну протягом декількох місяців, коли оператор зробить аналіз ваших витрат і побачить що ви припинили поповнювати рахунок і користуєтесь тільки вхідними дзвінками, то оператор запропонує вигідний тариф / знижку на діючий тариф.

L2JRehZ.jpeg

багаторазово писали - вимагайте від оператора зв'язку вигідних тарифів для себе - але ви продовжуєте бездіяти та платити за невигідними цінами. як діяти є декілька варіантів. або можна постійно жалітись в тіктоках як мобільні оператори підвищують ціни та змінюють тарифи на зв'язок.

наприклад вже згадували - перехід до іншого оператора (vodafone lifecell) для цього вам потрібно подати заявку на перехід але під час кінцевого терміну отримання нової SIM картки не отримувати її, в цьому випадку з великою вирогідністю вам зателефонує представник kyivstar та запропонує вигідний тариф / знижку на діючий тариф.

інший приклад - зараз більшість телефонів має дві SIM картки, одна це kyivstar, купіть за 150-200 гривень нову SIM картку іншого оператора (vodafone lifecell) в найближчому магазині та поповнюйте з двох карток тільки одну протягом декількох місяців, коли оператор зробить аналіз ваших витрат і побачить що ви припинили поповнювати рахунок і користуєтесь тільки вхідними дзвінками, то оператор запропонує вигідний тариф / знижку на діючий тариф.

L2JRehZ.jpeg
Самый умный, чи шо?
Если номер привязан к банку, к хелси, к дие...

Самый умный, чи шо?
Если номер привязан к банку, к хелси, к дие...
номер прив'язаний до банку, дії, медичній системі - і що це змінює? це заважає придбати інший? це заважає отримувати вхідні повідомлення та вхідні дзвінки? ні, це зовсім не заважає. все буде працювати як і працювало якщо kyivstar не поповнювати протягом 2-3-6-7 місяців.
в цей час можна придбати SIM картку іншого оператора (vodafone lifecell) та користуватися дзвінками Інтернетом послугами зв'язку з цієї картки. потім kyivstar після того як не буде отримувати від вас гроші зробить висновок і запропонує вигідніший тариф.

оператору від абонента краще отримувати 100 гривень в дешевому тарифі ніж не отримувати 250 гривень в дорогому тарифі.

+ номер остается действительным год, дату проверить можно или в приложении или по *114#
у всіх трьох операторів vodafone lifecell kyivstar номер є дійсним один рік після поповнення на мінімальну суму 10грн

Я надолужу эти деньги акциями, чем трепать себе нервы.
Еще и все соцсети с контактами под один номер подвязаны.
Нервы -самое дорогое у человека. От них все болезни.

Я надолужу эти деньги акциями, чем трепать себе нервы.
Еще и все соцсети с контактами под один номер подвязаны.
Нервы -самое дорогое у человека. От них все болезни.
какие нервы? У меня финансовый номер лайф, например. Специально чтобы никто на него не звонил и я его не использовал для других целей. Я его уже года 3 пополняю раз в год на минимальную сумму (в этом году на 10 грн). Приложения типа приват 24 и другие работают, смс приходят, коды подтверждения тоже. При работе от вайфая вообще все работает - вайбер, телеграм и др.

kyivstar номер є дійсним один рік після поповнення на мінімальну суму 10грн
Не обов'язково поповнювати на мінімальну суму 10 грн. Треба вийти з додатку, а потім знову зайти в дотаток. Це продовжить дію номера на 1 рік.

мені простіше запам'ятати вартість номера 10грн в рік - і все працює нормально. а той один номер яким користуюсь тут вже потрібно сплачувати абонплату

у мене теж є номер з часів UMC коли користувались такими пакетами кульочкамі

05wgFR2.jpeg

Назад
Зверху Знизу