Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Оператор Київстар. Відгуки

• Автор теми Автор теми zemskov1
  • Дата створення Дата створення
У меня дорожает до 200. *****і
а чи є щось, що дешевшає? зв"язок дорожчає, тому що гривня знецінюється.
ну і нагадаю вам чудернацькі зобов"язання операторів нашим керівництвом щодо безперебойного надання послуг підчас блекаутів.

Сейчас они и рекламные бумажки не выкладывают в офисах. Я по бумажке нашла 175.

В мій кс дивіться тариф Лов юа безлім 2024
я вже три номера перевів.
за 225 грн 40 гб + шейп, 100 хвилин, но все інше доступно через супер силу (300 хв)

вигідний тариф київстар Без меж lite буде за 150 гривень безлім всередині мережі 150 хвилин на інші мобільні 80Гб Інтернету разом з суперсилою
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В мій кс дивіться тариф Лов юа безлім 2024
я вже три номера перевів.
за 225 грн 40 гб + шейп, 100 хвилин, но все інше доступно через супер силу (300 хв)
Мне тоже смс такая пришла. Можно перейти до 18 Дек. Но тут вопрос ,а не поднимут ли его с 20-го до 300грн.

Дивний Київстар. Тарифи Лайфсел та Водафон мають тенденцію до збільшення хвилин на усіх операторів, а після вичерпання - безліміт на свою мережу.
там в суперсилі 300 хв
норм виходить
наприклад я вже десь пів року тільки по 1 хв розмов взагалі.
тільки як інет в необхідній локаціі і додаткові сім на халяву для інету в іншій локаціі
(в смарті 90 відсотків лайф інет 10 відсотків водафон)

Так давайте обьединимся и сделаем своего виртуального оператора. Будем себе делать любой тариф который хотим.

Народу в офисе КС дохренища.
В основном, пожилого.
А некоторые мечутся между умными и красивыми.
Но те и те во время тревоги выгоняют на улицу.
Ни дать, ни взять, в общем, по обоим локациям.

Еще одна соседка пошла в офис.
Сотрудники с ног валятся уже неделю. Чуть ли не до обмороков реально.

Сотрудники с ног валятся уже неделю. Чуть ли не до обмороков реально.
ну і х з ними
який оператор, такі і співробітники.

лайф взагалі поклав послугу мнп, бажаючими до нього перейти зі своїм номером
можливо лайф може і дорожче бути, проте працює без світла

Утро красит нежным светом
Все додатки Киевстар.

Как написано - до сплати 250 гривен при следующем снятии.

в лайфе ажиотаж))
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Мамі київстарівці зарядили 250 грн, досі платила 175. Вирішили переходити на Лайф. Подали запит на МНП, майже одразу надійшла пропозиція підключити якийсь тариф за 100/150 грн. Але ніт, умєрла так умєрла. Пару днів тому процес переходу завершили. Лайф з набагато кращим пакетом послуг - 120 грн/28 днів.

Лайф тоже не лучше. В 2023г поднимали цену на тариф до 160, потом весной 2024 до 190. Не платила по несколько месяцев, так они со 160 до 104 снизили, а потом со 190 до 130 ?

Лайф тоже не лучше. В 2023г поднимали цену на тариф до 160, потом весной 2024 до 190. Не платила по несколько месяцев, так они со 160 до 104 снизили, а потом со 190 до 130 ?
Аналогично.Поднимали со 120 до 180.Забил.Не платил.Через пару месяцев снизили опять до 120.Ну потом все же подняли до 130.Пока норм

Забить и не платить - не мой вариант.
Он для тех, у кого рчдом люди с оплаченным телефоном.
Ситуация прошлого месяца.
Чувствую что-то со мной не то, уже рядом с домом.
Доползаю до квартиры, сил только на стащить куртку.
Дальше полный беспредел.
Усилием воли дохожу до двери, открываю, возвращаюсь и звоню соседке - беги сюда, сдыхаю, померь мне давление. Дверь открыта.
Оказалось, верхнее 100. Что было во время мультиков, наверное еще ниже.
Вот так и останься без связи.

У нас по номеру 2 операторов. У нас был К* . У меня еще до войны был еще и лайф. Весной 2022 муж подключил себе водафон на всякий случай - что будет работать или дольше продержится. Поэтому иногда можно и пропустить

Назад
Зверху Знизу