Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це послуга VoLTE - Voice over LTEПользуясь случаем. Ничего не делал специально, но обратил внимание, что частенько стала появляться вот такая иконка:
Переглянути вкладення 14809225
Что бы это значило?
Оператор - Киевстар.
Київстар запустив VoLTE найпершим. Але спочатку на контрактних тарифах з Айфонами. Потім хвилями почав розширювати.само з'явилось
Так а чому воно не постійно?То є значок,то нема?Це послуга VoLTE - Voice over LTE
Голос передається не через голосовий канал, а через інтернет.
Переваги: більша "щільність" сигналу, тому якість голосу краща. При розмові має бути значок HD.
Також інтернет не втручається під час дзвінків.
Х.з. Може з рівнем сигналу пов'язано.Так а чому воно не постійно?То є значок,то нема?
Я просил такое, не дали. УшелВнезапно )
пришло предложение скидки на тариф(предоплата)
смысл: по 100грн на год (остальные условия чего/сколько те же)
Чем заслужила такую плюшку не понятно, но предложением воспользовалась![]()
А что, так можно было ??Я просил такое
ваші контакти зберігаються в акаунті Гугл. або можете упакувати їх у компактний файл з розширенням .vpf (начебто), та зберегти, де захочете.Перейшов з одного оператора на іншого, тепер нова карта, питаннячко : а на старій картці список абонентів залишився ?
Думаю,що такПерейшов з одного оператора на іншого, тепер нова карта, питаннячко : а на старій картці список абонентів залишився ?
Я коли додаю новий контакт,то у мене запитує де зберегти.Акаунт Гугл,карта,телефонваші контакти зберігаються в акаунті Гугл. або можете упакувати їх у компактний файл з розширенням .vpf (начебто), та зберегти, де захочете.
сімка просто не зберігає електронні адреси контактів (хоча можу помилятися).Я коли додаю новий контакт,то у мене запитує де зберегти.Акаунт Гугл,карта,телефон
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Активуйте Літо онлайн до 31 серпня та користуйтесь Facebook, YouTube, Telegram та іншими популярними сервісами без плати за трафік. Підключайте щоразу після оплати тарифу: *222# або в Мій Київстар mykyivstar.go.link/1QBKM