Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Оператор Київстар. Відгуки

• Автор теми Автор теми zemskov1
  • Дата створення Дата створення
+ номер остается действительным год, дату проверить можно или в приложении или по *114#
у всіх трьох операторів vodafone lifecell kyivstar номер є дійсним один рік після поповнення на мінімальну суму 10грн

Я надолужу эти деньги акциями, чем трепать себе нервы.
Еще и все соцсети с контактами под один номер подвязаны.
Нервы -самое дорогое у человека. От них все болезни.

Я надолужу эти деньги акциями, чем трепать себе нервы.
Еще и все соцсети с контактами под один номер подвязаны.
Нервы -самое дорогое у человека. От них все болезни.
какие нервы? У меня финансовый номер лайф, например. Специально чтобы никто на него не звонил и я его не использовал для других целей. Я его уже года 3 пополняю раз в год на минимальную сумму (в этом году на 10 грн). Приложения типа приват 24 и другие работают, смс приходят, коды подтверждения тоже. При работе от вайфая вообще все работает - вайбер, телеграм и др.

kyivstar номер є дійсним один рік після поповнення на мінімальну суму 10грн
Не обов'язково поповнювати на мінімальну суму 10 грн. Треба вийти з додатку, а потім знову зайти в дотаток. Це продовжить дію номера на 1 рік.

мені простіше запам'ятати вартість номера 10грн в рік - і все працює нормально. а той один номер яким користуюсь тут вже потрібно сплачувати абонплату

у мене теж є номер з часів UMC коли користувались такими пакетами кульочкамі

05wgFR2.jpeg

поповнюйте з двох карток тільки одну протягом декількох місяців, коли оператор зробить аналіз ваших витрат і побачить що ви припинили поповнювати рахунок і користуєтесь тільки вхідними дзвінками, то оператор запропонує вигідний тариф / знижку на діючий тариф
:клас:Так и делаю периодически.

Не обов'язково поповнювати на мінімальну суму 10 грн. Треба вийти з додатку, а потім знову зайти в дотаток. Це продовжить дію номера на 1 рік.
Яка маячня! У Київстар тільки дзвінок у т.ч. вхідний чи інтернет з'єднання, чи СМС, чи поповнення продовжує дію номеру на рік.

У Водафон раз на рік на 5 грн, у Лайфсел раз на рік на 10 грн.
P.S. Виправив за Лайфсел

Останнє редагування:
У Водафон раз на рік на 5 грн, у Лайфсел раз на рік на 5 грн.
Сейчас вот так:
Звертаємо увагу! Термін дії вашого номера закінчується. Поповніть рахунок одним платежем на суму від 10 грн, щоб подовжити термін дії номера ще на 12 місяців. Деталі: My lifecell s.lifecell.ua/mlbalance або *111#, *121#

По поводу не пополнять n-месяцев и пойдут на уступки.С лайфом у меня такое прокатывло.А вот Киевстар.Там же пишут,что при недостаточном количестве денег на счету,снимается плата 30 грн сутки.Так вот,если денег нет,то они не снимут нихрена.А не насчитают ли долг.И вдруг,если потом пополнишь,не снимется ли сразу вся сумма?

По поводу не пополнять n-месяцев и пойдут на уступки.С лайфом у меня такое прокатывло.А вот Киевстар.Там же пишут,что при недостаточном количестве денег на счету,снимается плата 30 грн сутки.Так вот,если денег нет,то они не снимут нихрена.А не насчитают ли долг.И вдруг,если потом пополнишь,не снимется ли сразу вся сумма?
Якщо передплата то нічого не зміниться, на контракті знімуть. Тому і не переходжу на контракт.
Сам не плачу з вересня, поки нічого цікавого не запропонували :confused:
В попередньому разі це спрацювало, через 3 місяці запропонували нормальні умови.
А зараз саме цікаве від них - Підключайте тариф LOVE UA Cвобода зі знижкою 50 грн на три оплати. Платіть 75 грн замість 125 грн та отримуйте: 15 ГБ інтернету, безлім на Київстар та 125 хв на інші мережі України + Суперсила на вибір.
Чекаю далі :D

Два рокі не поповнюється номер.
14 років не поповнювався номер (на регулярній основі). Востаннє на 1 грн для послуги Щасливий День.
А от у додаток заходжу 1 на 1-2 тижні у очікуванні халяви.
IMG_20250102_030809.jpg

У цьому році мені не можуть додзвонитися на Київстар: ідуть короткі гудки і напис "Користувач зайнятий". Натомість, у мене, в історії дзвінків, фіксується запис "Заблокований дзвінок", але, в налаштуваннях, список заблокованих номерів пустий. Номер, з якого дзвонять, є в контактах. Блокування дзвінків від невідомих номерів вимкнено. На рахунку 0₴, востаннє поповнювався більше року тому назад. Термін дії номера до 07.01.2026. Це лише у мене подібна проблема чи Київстар просто хоче грошей?

@_Sir_, кажуть люди, на деяких моделях телефонів спостерігаються подібні складнощі при ввімкнутій послузі VoLTE/VoWiFi
Спробуй відключити ці послуги у налаштуваннях. Може допомогти.

А зараз саме цікаве від них - Підключайте тариф LOVE UA Cвобода зі знижкою 50 грн на три оплати. Платіть 75 грн замість 125 грн та отримуйте: 15 ГБ інтернету, безлім на Київстар та 125 хв на інші мережі України + Суперсила на вибір.
Чекаю далі :D
цей тариф був 125 грв, запропонували цей же тариф на 105 грв, перший місяць, потім 150, 15 г+ 5 г та 125 хв на інші

Назад
Зверху Знизу