- Повідом.
- 10568
Так там з біпа на біп тільки можна, чи помиляюсь ?До кінця доби для дзвінків через окремий додаток - Біп. Не усі пенси роздупляться, як то діє.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так там з біпа на біп тільки можна, чи помиляюсь ?До кінця доби для дзвінків через окремий додаток - Біп. Не усі пенси роздупляться, як то діє.
З Біпа на Біпу можна й безкоштовно. Як з Вайберу на Вайбер. А з Біпа на місто, Лайфсел, Київстар, Водафон - за куплені пакети хвилин.Так там з біпа на біп тільки можна, чи помиляюсь ?
сигнал, телеграм, все нормХтось вже перевіряв, як працюють виклики по Wi-Fi? В мене щось ніхєра.
Нє, цікавить саме VoWIFI.сигнал, телеграм, все норм
Нормально. Через ватсап спілкувалась сьогодні.Хтось вже перевіряв, як працюють виклики по Wi-Fi? В мене щось ніхєра.
мы уже обсуждали с тобой год или больше назад⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
я юзаю в лайфе и в водафонНє, цікавить саме VoWIFI.
Так шо там по ссылке, киевстар теперь везде?нічого не зрозумів
Покриття кс стане 100 відсотків по території України ?
зв'язок від кс з'явиться в прифронтових селах ?
Треба лише смарт з кс і лте ?
а, можно йти відпочивати
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Они доиграются, со своей жадностью, что люди на лайф попереходят, или просто, не будут продлевать никакой тариф.Ну надо же хоть как-то оправдать свою тарифную жадность?
Пара движений в сторону лайфсела, и если верить мошенникам с КС - то на почти полгода у меня тариф со скидкой в 40%. С первой оплатой не наебали.Они доиграются, со своей жадностью, что люди на лайф попереходят, или просто, не будут продлевать никакой тариф.
И начнутся смс-ки с "вкусными предложениями"![]()
не, ну олигархиСегодня с ночи 250.
А что делать?не, ну олигархис маранеллоймогут себе позволить конечно
А что делать?
переходить необязательноУ меня их симка ко всему привязана. Нервы дороже.
начнутся смс-ки с "вкусными предложениями"