Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Оператор Київстар. Відгуки

• Автор теми Автор теми zemskov1
  • Дата створення Дата створення
В мене, навіть, ідея є - угнати з лайфа на ватафон свій номер із збереженням, а потім "перебігти" назад на новий тариф.
так і зроби і все буде гаразд.
Взагалі не думав, що це скажу, але... водафон працює краще... ну, не те, щоб добре - проста він тут взагалі є, на закарпатті, на відміну від лйфа, який демонструє повну антену, яка падає в нуль і перериває зв'язок, коли в інтернет реально виход
регіон рашкастара, тому лайнофон там пижиться

Ну до до 1 Мбіт/сек меня устроит, сейчас в кс меньше, иногда очень долго конектиться, аж глаз дергаться начинает. Но не часто

Сейчас довольно печально со скоростью
воно шо то хуйня, шо то хуйня, а разом то така хуйня, шо я єбав її маму в рота.

Алгоритм дій - написати в сапорт Київстару, або лайфу, шо інету не вистачає, дайте тариф з великою кількістю Гб.
В мене зараз 100 за 250 грн, як треба ще - можна докупити 100 за 100 скільки завгодно. Але це контракт.

Алгоритм дій - написати в сапорт Київстару, або лайфу, шо інету не вистачає, дайте тариф з великою кількістю Гб.
300 гб за 300 (?) грн в рашкостар чи безлім в корп тарифах (від 500 грн)

Это тот самый Вільний Лайф где будет безлим мобильный интернет? Меня именно он интересует? Перейти с сохранением номера - как это сделать можно, будь ласка подскажите если не трудно, 1000 лет уже не читал про тарифы и тд, у меня о68
40 чи 50 гб а далі шейп
в корпі (не у всіх) краще (хоча тариф 100 грн 50 гб, 400 хв на ворога і безлім на лайф мені подобаеться, но якщо шукати є і вигідніше)

Тут рашкостар , якщо що в тему глюка

Але є способи намутити дооофіга інтернету додатково. Це ж Лайфсел)))
наприклад юзати біп )))
Лайф в тему лайф, тут рашкостар.
у кожного своі +- нажаль
Так, але через 50 ГБ швидкість впаде. І не обов'язково 1 Мб/сек. Може й нижче.
но хоч юзати можно, а не как рашкостар 0.8 і ніхуя не завантажується !!!!
Підари кацапські

В кривостарі шейплять весь трафік, включаючи ДНС. Як раз для того, щоб інет типа був, але не грузилося б ніхуя.
він тобі не повірить, бо для нього нічого крім рашкостару не існує, та мабуть нічого іншого він не юзає і нема можливості порівняти

@3rx, спочатку номер треба зареєструвати на себе.
Це можна зробити в магазині Київстар або на сайті
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, або уже на сайті
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Далі по підказкам на сайті Лайфсел
Дякую, на сайте дайфа вже нашол як це робити. Буду переходить

Доречі, цього місяця Лайфсел підняв ціни у багатьох тарифах. А для номерів, перенесених з Київстар та Водафон - ні!
Лайфцел ненавидить своїх старих клієнтів. Нові пакети - класні. Перебіжчикам - зелене світло. Старим номерам - хуй на все єбало.
P.S. Оці тарифи, чи які?
Переглянути вкладення 13228212

У моей соседки, с которой мы на пару выгрузили мои 100 бесплатных минут в первый день после снятия, сейчас наа Лайфе Практичний за 135 гривен. НО! Ни одной бесплатной минуты на других. А она только за вчера - 2 звонка на других по 15 минут, сняла со своего счета 60 гривен (2 гривны минута). В итоге УЖЕ заплатила 135+60 гривен.
Я вчера посмотрела на свежие пакеты. Ничего кроме Комфорта за 200 гривен не увидела. 4Гб ненужного ей интернета (кнопки) и 100 минут на других.
В доступных в архиве не смотрела, чтобы было дешевле, но больше 135 (иначе за переход снимут 75 гривен).
Ей её Практичный вдвое дороже обходится, чем 135, без бесплатных минут.

У моей соседки, с которой мы на пару выгрузили мои 100 бесплатных минут в первый день после снятия, сейчас наа Лайфе Практичний за 135 гривен. НО! Ни одной бесплатной минуты на других. А она только за вчера - 2 звонка на других по 15 минут, сняла со своего счета 60 гривен (2 гривны минута). В итоге УЖЕ заплатила 135+60 гривен.
Я вчера посмотрела на свежие пакеты. Ничего кроме Комфорта за 200 гривен не увидела. 4Гб ненужного ей интернета (кнопки) и 100 минут на других.
В доступных в архиве не смотрела, чтобы было дешевле, но больше 135 (иначе за переход снимут 75 гривен).
Ей её Практичный вдвое дороже обходится, чем 135, без бесплатных минут.
Купить новый пакет. Если к номеру привязана пенсионная карта, пойти в пенсионный и банк, и поменять номер .

Купить новый пакет. Если к номеру привязана пенсионная карта, пойти в пенсионный и банк, и поменять номер .
Это не подойдет. Это семья, о которой я говорила в другой ветке при живеньком дальнейшем обсуждении темы. Пару дней назад.

Не в тему, но напишу - им надо соцработника.
Сыну 50 лет, справки нет.
С домашними обязанностями справляется - купить-заплатить.
И с техникой уровня стиралки. Дальше тишина.
Даже в простом мобильнике - уровень позвонить тетке и посмотреть, сколько на счету осталось денег.

То есть, я не отключилась, а она никогда не нажимает кнопку прерывания связи - ни на входящих, ни на исходящих.
Извините за вашу соседку , но со справкой для неё проблемы, очевидно , не будет. Причём тут сын.
Ходят в семьи , где больная мать, а члены семьи есть, но на работе. Днем человек без присмотра.
Больше здесь писать об этом не буду, сорри.

Назад
Зверху Знизу