Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ООО НПО Вертикаль

• Автор теми Автор теми Ermenegildo
  • Дата створення Дата створення
Я руководствуюсь законодательством, а не вашим правилом 33.
Повторное требование удалить информацию. Если информация не будет удалена в течение 24 часов (по правилам решений Европейского суда по правам человека), мы направим на Ваш адрес проект искового заявления о возмещении убытков и блокировки ресурса.
Момент отправления этого сообщения 18:45:00. Дата: 19.0.2017.

Подпишусь на тему. Если Николаю Пушинскому удасться удалить инфу отсюда - воспользуюсь его услугами для удаления всех негативных отзывов касаемо моих компаний в интернете :D

Всі коментарії завдають шкоди діловій репутації підприємства! Конкретний комментар є субєктивною думкою особи і маж негативний наслідок. Анонім, що залишив коментар порушує ділову репутацію компанії, а Ваш ресур є пособником при даному цивільному правопорушені. З огляду на це ресурс підлягає блокуванню, або інформація (коментарі) - видаленню. Підприємство має право на відшкодування збитків.

Что посоветуете? Бежать удалять?
Удалять нет. А вот добавить слова "по моему мнению" или "я считаю что..." можно. Это будет не утверждение о фактах, а личное мнение. Личное мнение и оценочные суждения нельзя оспаривать в суде. К примеру утверждение "путин *******", является оценочным суждением и в суде это утверждение оспаривать нельзя. А вот утверждение "путин занимался ****ом с детьми" в суде оспаривать можно, поскольку это утверждение о фактах.

19. Вирішуючи питання про визнання поширеної інформації недостовірною, суди повинні визначати характер такої інформації та з'ясовувати, чи є вона фактичним твердженням, чи оціночним судженням.
Відповідно до частини другої статті 471 Закону України "Про інформацію" оціночними судженнями, за винятком образи чи наклепу, є висловлювання, які не містять фактичних даних, зокрема критика, оцінка дій, а також висловлювання, що не можуть бути витлумачені як такі, що містять фактичні дані, з огляду на характер використання мовних засобів, зокрема гіпербол, алегорій, сатири. Оціночні судження не підлягають спростуванню та доведенню їх правдивості.
Таким чином, відповідно до статті 277 ЦК не є предметом судового захисту оціночні судження, думки, переконання, критична оцінка певних фактів і недоліків, які, будучи вираженням суб'єктивної думки і поглядів відповідача, не можна перевірити на предмет їх відповідності дійсності (на відміну від перевірки істинності фактів) і спростувати, що відповідає прецедентній судовій практиці Європейського суду з прав людини при тлумаченні положень статті 10 Конвенції. Якщо особа вважає, що оціночні судження або думки, поширені в засобі масової інформації, принижують її гідність, честь чи ділову репутацію, а також інші особисті немайнові права, вона вправі скористатися наданим їй частиною першою статті 277 ЦК та відповідним законодавством правом на відповідь, а також на власне тлумачення справи (стаття 37 Закону про пресу, стаття 65 Закону України "Про телебачення і радіомовлення") у тому ж засобі масової інформації з метою обґрунтування безпідставності поширених суджень, надавши їм іншу оцінку.
Якщо суб'єктивну думку висловлено в брутальній, принизливій чи непристойній формі, що принижує гідність, честь чи ділову репутацію, на відповідача може бути покладено обов'язок відшкодувати моральну шкоду.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

має право на відповідь, а також на спростування цієї інформації.
Вiдповідайте та спростовуйте!
компанії мають право реагувати на виступи преси і захищатися публічно
Та захищайтеся публічно, Вам ніхто не заважає.

Ви ж займаєтесь погрозами замість цього! Не спростовуючи фактів, що наведені у стартпості , а погрожуючи (замість спростування) нашему ресурсу "закриттям".

Кроме того. Истец в суде обязан доказать, что сообщение касается именно его. В статье я таких утверждений не нашел. Нет юридического адреса этого юридического лица, не назван и город его нахождения. А Гугл выдает по наименованию "ООО НПО Вертикаль ":
-НПО "Вертикаль", ООО Г САРАТОВ,УЛ ОГОРОДНАЯ, Д 162
-НПО "Вертикаль",ГОРОД МОСКВА, УЛИЦА НОВОКУЗНЕЦКАЯ, 1, СТР.3.
-НПО "Вертикаль",г. ТОМСК, ул. СОВЕТСКАЯ, д. 105, кв. 51

А если еще убрать слова НПО, то таких фирм существуют тысячи. А ХФ не есть форум только Харькова.

А в тетьих, у аккаунта "Пашинский" не предьявлено доверенности от этой фирмы ему лично. Хто это пишет, неизвестно. Может Гундяев накурился ладана и хулиганит.

Цей документ вважається офіційним повідомленням для форума. Довіреність підтверджує мої повноваження на звернення із аналогічними документами (заявами, вимогами).

Советую Миколе погуглить, что такое эффект Барбары Стрейзанд ))

если эта темка случайно окажется в главном ....

Если в вашей конторе СММ занимаются такие *****ы как ты - то тесты на 250 вопросов ваш эйчарщик скачал из Ожнокласикнов.

И да, мое мнение, что ты ***** - это оценочное суждение.

:іржач::іржач::іржач: Прямо на мониторе нотариус печать поставит?

Вообще-то нет. Есть чёткая процедура заверения скриншотов. Я проходил если что тоже чтобы один осёл удалил херню ;) И после моей заявы и посещения им органов таки удалил.

Каких органов? Кроме суда эту херню никто не рассматривает.

Ну а зачем ему были проблемы дальнейшие? Очевидно, что если я заверил нотариально его писанину и пошёл в органы накатав заяву корректным образом то я пойду дальше, подам в суд и скорее всего выиграю его. В данном случае заявление никакое не актуально, но в моём чувак просто лопух был и написал лишнего, походило на вымогательство

Вертикаль довольно солидная контора.
Аж интересно стало.

Интересно, а компетентные органы проверят факты конвертов? Да и отзывы разные, а не только порочащие вертикаль.вон, вертикальную патоку же пропустили ж...

да, зря вы, Николай, темка то старая, неинтересная, дета валялась тут, с небольшим количеством просмотров - зато теперь все измениться)

что за хуиту ты несешь? выше написан пример про Бейонсе которая уже выиграла суд. ты хочешь сказать у тебя больше денег чем у Бейонсе? она тоже выиграла суд.

так и говори сразу, какого-то **** развел припугнув полицией и все

Так я и говорю,
в моём чувак просто лопух был
, читай внимательнее

требую в течении 10 минут удалить информацию.

Если информация не будет удалена в течение 24 часов...
Не хило Вы условия смягчаете.:) В принципе можно и не спешить удалять...

мы направим на Ваш адрес проект искового заявления о возмещении убытков и блокировки ресурса.
А почему проект? Вы хотите, чтобы оппоненты иск подкорректировали?:ги:

Останнє редагування:
Також у разі не видалення незаконної та недостовірно інформації, підприємство вимушене буде звернутись до уповноважених органів з мотивів можливого зловмисного переслідуванням Вашим ресурсом нашого підприємства, шляхом надання можливості залишати коментарі, що порушують ділову репутацію підприємства.
те от вас бегут сотрудники потому что фирма - ****о, а вы это клеветой считаете и что-то требует? Сказочные *******ы.

Завтра с утра это будет не только на Харьковфоруме! :-) И я, и я, хочу, что бы на меня подали в суд! Уже 2 конторы и 3 физ лица подали, только результата 0... :-)

Назад
Зверху Знизу