• Автор теми Автор теми Oleg
  • Дата створення Дата створення
У Олі консервативне минуле і три октави, якщо хто не знав)
Вона якось виконала симфонічну інтерпретацію свого смішного хита про "шльопки", шокувавши публіку до того, що їй довго аплодували стоячи. Після цього швиденько закрили рота ті, хто її критикував...Людина заробляє гроші своїми талантами. До голосу ще зовнішність - фотогенічність, жіночість, фігура

Дивіться, якщо хто не чув, як вона співає з хором і оркестром і бере найвищі ноти.

Брать то вона бере. Однако, как явление в искусстве не она а леди гага. Я думаю всетаки там зарабатывает пахарь олин. По ебабельномти ничего такого для своего возраста набетониная выглядит норм, без штукатурки ну такое… ну это опять же как есть

звезде на букву "П" до Менсона- как рачки на Эверест:D

1786705368732.webp
До Гаги да. А Мэнсон чи не звездюк. Кроме одной песни только рожи строит и псевдонимом эпатирует. Взятым в честь больного ублюдка наверно не от большого ума. Да и неслышно про него уже сто лет по-моему.

Мы точно про Гагу?) На фото цвет не очень пойму, но что темные точно
Вроде зеленые. Как тетя вика пишет. Как по мне вполне нордический цвет. Ну да еблище итальянское, но это норм

В неї може бути консерваторське (!) минуле і чудовий голос, але коли вона відкриває рота, щоб викласти власні думки... хай вже краще співає.

Вона якось виконала симфонічну інтерпретацію свого смішного хита про "шльопки", шокувавши публіку до того, що їй довго аплодували стоячи. Після цього швиденько закрили рота ті, хто її критикував...Людина заробляє гроші своїми талантами. До голосу ще зовнішність - фотогенічність, жіночість, фігура

Дивіться, якщо хто не чув, як вона співає з хором і оркестром і бере найвищі ноти.
Та бліііін.
Консерваторське, мабуть.

До Гаги да. А Мэнсон чи не звездюк. Кроме одной песни только рожи строит и псевдонимом эпатирует. Взятым в честь больного ублюдка наверно не от большого ума. Да и неслышно про него уже сто лет по-моему.
Он король эпатажа, куда там попсовые потуги Оли Поляковой.Я б хотя в этом смысле.Кстати, он вернулся опять на сцену, этим летом был концерт в Будапеште и не только.

Так что нашел в себе силы вернуться уже в возрасте.. после годов компании травли

вот тут чье то мнение, отличное от твоего "больного ублюдка":)

ИМХО - очень часто я вижу (прямо сейчас- в той же рашке) и видел ранее ублюдков именно в попсе, кстати, а не в роке....

Останнє редагування:

так у нас тут концтабір чи ні? Можна по суті?

кому це у поп-сфері потрібно?
у поп-сфері? Якщо не дивились ролік, то подивіться, як повний зал слухав і аплодував.
А взагалі-то може нічого комусь не потрібно, крім пиздітикритику друкувати на ХФ. :D
Вибачте за мою французську)

Он король эпатажа, куда там попсовые потуги Оли Поляковой.Я б хотя в этом смысле.Кстати, он вернулся опять на сцену, этим летом был концерт в Будапеште и не только.

Так что нашел в себе силы вернуться уже в возрасте.. после годов компании травли

вот тут чье то мнение, отличное от твоего "больного ублюдка":)

ИМХО - очень часто я вижу (прямо сейчас- в той же рашке) и видел ранее ублюдков именно в попсе, кстати, а не в роке....

цього короля епатажа не бачила ніколи і хай бог милує таке бачити).

В світі і так мало чогось такого, що радує красою, елегантністю і до того ж справжнім голосом та майстерністю. Шо там вона казала про якийсь концтабір - не цікаво.
Вона співачка і це її справа, і вона робить свою справу нормально)
А ті, хто не має жодного таланту і не вчились нічому, і не можуть нічого (крім писати хєрню на форумі), виглядають комічно із своєю критикою.

так у нас тут концтабір чи ні? Можна по суті?
Мадам, не имею как говориться ебать. Я как в 22 выехал так далек от реалий. Из знакомцев только один служит - но он идейный откупаться не стал. А ну и бате моему нахуй ноги оторвало под артемовском - вначале одну а потом вторую дорезали. Но как говориться и хуй с ним. Поделом падле

у поп-сфері? Якщо не дивились ролік, то подивіться, як повний зал слухав і аплодував.
А взагалі-то може нічого комусь не потрібно, крім пиздітикритику друкувати на ХФ. :D
Вибачте за мою французську)
І Ані Лорак гарно проспівала свою частину у Богемській рапсодії. То що?
Теж будемо мух від котлет відділяти?

Назад
Зверху Знизу