• Автор теми Автор теми Oleg
  • Дата створення Дата створення

Данилке в своё время показали кулак, он и слился. А так "Блок Верки Сердючки" выстрелил бы ещё за 12 лет до Зеленского.

В "обществе спектакля" публичная политика= шоубиз; Полякова делает (Поляковою делают) неплохую заявку на проект, хехе

Это из каких-то ее слов вывод или у вас инсайдерская информация?)
Из текста ее интервью на скрине Юрикса.
Еще бы мне не хватало следить за деятелями шоу-бизнеса.
Для меня Славко Вакарчук красава, спевший "Обійми" в арке разваленного Дворца труда.

Да. Баба Фара была провидцем. Но на Олю она гнала зря. Женщинам ебабельного вида(хотя я как то видел интервью Оли в среде обитания такое) - можно простить все
Тем более когда правду режет

Я не фанат творчості Полякової. Це м'яко кажучі))
Сенс у тому, шо я хочу жити у країні де можно говорити всупереч єдиного телемарафону. І тобі нічого за це не буде. А якщо буде - то чим тоді ми відрізняємось від русні??..

Сенс у тому, шо я хочу жити у країні де можно говорити всупереч єдиного телемарафону. І тобі нічого за це не буде. А якщо буде - то чим тоді ми відрізняємось від русні??..
Ти в ній живеш 35 років. :)
Днями моя сусідка дивилась щось на ТВ, якийсь різкий виступ блогерші чи що, яка гостро критикувала Зеленського.
І каже мені - как она не боится?
Ось де відрижка співжиття з московією у всіх її формах.
Я кажу - ти не помітила, що ми живемо у вільній країні, де можна матюкати будь-яку поточну владу?
Є один злочин - зазіхання на територіальну цілісність держави і похідні від нього на кшталт співробітництва з ворогом на ТОТ. Все інше політичне - припустиме.

Українці, які сидять в російських СІЗО і колоніях, вам щиро співчувають. Тримайтесь, друзі(

Є один злочин - зазіхання на територіальну цілісність держави і похідні від нього на кшталт співробітництва з ворогом на ТОТ. Все інше політичне - припустиме.
І тому Зе накладає санкції виключно на політичних супротивників. А бовкання блогерів, яке залишається лише струсом повітря, його не бентежить.

І тому Зе накладає санкції виключно на політичних супротивників. А бовкання блогерів, яке залишається лише струсом повітря, його не бентежить.
На відміну від пу, який колошматить всіх підряд, навіть пересічного хлопця за антивоєнний плакат.
Тертя усередині влади - діючої чи зараз опозиційної - було і буде.
Але на майдані коло церкви революція гуде, як завжди, і кийками її не розганяють.

До хорошого звикають або згадують його швидко - до відчуття внутрішньої свободи.
Деякі навіть на ТЦК зазіхають. :)
При майже повній безкарності.
На раші такого уявити неможливо.
Там бояться навіть у мейлі спитати нашу людину - як ти там живеш?
А коли щось напишеш про наше життя, не чекаючи запитань, то відповідають, ретельно витерши твій текст
Навіть поважні люди з високим соціальним статусом.

На відміну від пу, який колошматить всіх підряд, навіть пересічного хлопця за антивоєнний плакат.
Тертя усередині влади - діючої чи зараз опозиційної - було і буде.
Але на майдані коло церкви революція гуде, як завжди, і кийками її не розганяють.
Анекдот про Шарика, который сбегал из Харьков а в Белгород и обратно, я слышал еще при Кучме. Тот, который "Зато у нас гавкать можно!".
Пу и его холуи - параноидальные идиоты, запугавшие свой народ, это верно.
На основании предыдущих лет президентства в Украине Зе сделал верный вывод: пока лай ограничивается лаем, можно не обращать внимания, максимум подкармливать свою свору, которая буде лаять в ответ на оппозицию, для видимости демократического процесса и разнообразия мнений. Но, как только кто-то начинает всерьез угрожать его рейтингу или задавать неудобные вопросы, демократия выключается.

Останнє редагування:
Поддерживаю, тем более если посмотреть на рассовое происхождение нелоха, то будет понятна его ненависть к украинцам и приведение в политику всяких арахамий и прочих умеровых. К сожалению рассовые украинцы сейчас не являются большинством в правительстве своей страны. И даже в командовании армии, на кого не посмотришь русский рассовый

Ну не то что режет. Я думаю образовались какие то напряги с властью - там же по беспределу отжимают сейчас все. Вот и ебанула в эфире. По происхождению у нее тоже рассово не очень. Этнически она русская - а значит адеквата и мозгов там тоже ждать не стоит. Ну я так скажу - артисты всегда считались отбросами общества, их даже на кладбищах не хоронили.

Назад
Зверху Знизу