Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

OLX - просто...

не нужен там пульт,если не тяжело пару кнопок нажать на тв,а то и одну - вкл/выкл. Один раз подключаете свой девайс на один из видеовходов, потом смотрите это постоянно на этом входе.Звук на тв выставить средне, а после регулировать,переключать,управлять пультом или от андроид приставки, или от Т2, или от спутникового тюнера.Главное чтоб с вашего девайса был выход на тюльпаны,т.к. все Панасы шли с входами-выходами под RCA(тюльпаны).
Нормальный действительно вариант для людей кто всё потерял. Даже если на ОЛХ выставить гривен за 100-150 с самовыносом-вывозом,его недолго будут продавать, цена маленькая,ящик большой.И нормальная контора выпускала, топовая в то время.

Останнє редагування:
Коллєга, кінєскоп вполнє можєт єщьо дишать, но вопрос - как?
Скажитє, только чєстно, Ви рєально что-то смотрітє на кінєскопном ТВ?
есть мастерская - самое то место для этого тв, с муз.центром и спутн.тв на кинескопном тв ))) "Закончится" один ящик Sony 14",вместо него есть Sony 21", большой тоже S-72. когда-то успел продать аж за целых 700грн через Slando-***.: :).....жаль выбрасывать, т.к. они верой и правдой служили в своё время. Пусть работают, пока не умрут.
Место этих тв - дачи,мастерские,гаражи, коморки охранников и т.п.

Останнє редагування:
Перевірив

Безкоштовна доставка з OLX в Польщу можлива в рамках тимчасових акцій, наприклад, до 31 грудня 2025 року з "Новою поштою" при сумі замовлення від 100 до 2100 гривень. Щоб скористатися такою пропозицією, потрібно мати акаунт з українським номером телефону та сплатити товар через застосунок OLX, обираючи доставку до Польщі.
Як скористатися безкоштовною доставкою:
  1. Перевірте наявність акції: Акції щодо безкоштовної доставки проводяться періодично, тому слідкуйте за оголошеннями на OLX або у їхніх соцмережах, як-от Facebook.
  2. Оберіть відповідний товар: Оберіть товар, що підпадає під умови акції, наприклад, за ціною (як у випадку акції з "Новою поштою") та вагою.
  3. Оформте замовлення: Під час оформлення замовлення в застосунку OLX оберіть опцію "Купити з доставкою", яка веде в Польщу.
  4. Сплатіть за товар: Оплата здійснюється безпосередньо в застосунку OLX.
Важливі умови:
  • Акаунт: Вам потрібен профіль на OLX, зареєстрований з українським номером телефону, щоб скористатися сервісом "OLX Доставка в Польщу".
  • Умови акцій: Умови (мінімальна сума, вага товару, термін дії) можуть змінюватися, тому завжди перевіряйте актуальну інформацію на момент оформлення замовлення.
    • Комісія: За продажі через "OLX Доставка" сплачується комісія, розмір якої залежить від вартості товару та обраної поштової служби.
    • Поштові оператори: Для безкоштовної доставки можуть бути задіяні різні поштові оператори, як-от "Нова пошта".

хотелось бы наоборот, доставка с olx.pl в украину без посредников. А то на olx.pl c их аналогом олх доставки даже адрес склада нп/мист не принимается

Що дає цей приборчик?

Вкладення

• IMG_20251020_134757.webp
    IMG_20251020_134757.webp
    2.7 MБ · Перегляди: 16
1760957541505.webp

ТВ Приставка Ростов дон​

99 грн.​

Приставка-селектор каналов дециметрового диапазона П*СК*Д*5*1 РОСТОВ*ДОН
для старых телевизоров или приемников у которых нет дециметрового диапазона или коллекционерам. Це з ОЛХ об'ява.

Нічого.

Якесь дрєвнє радіо.

Треба дивитись скіки зараз коштує. Єслі рєдкоє, то можно вигодно продать.

1760957541505.webp

ТВ Приставка Ростов дон​

99 грн.​

Приставка-селектор каналов дециметрового диапазона П*СК*Д*5*1 РОСТОВ*ДОН
для старых телевизоров или приемников у которых нет дециметрового диапазона или коллекционерам. Це з ОЛХ об'ява.
А яка антена ще повинна бути? Звичайна? Це для телевізорів типу "Весна"?

А яка антена ще повинна бути? Звичайна? Це для телевізорів типу "Весна"?
Це зовнішній блок селектора каналів, який використовувався для телевізорів, що не мали вбудованої підтримки дециметрового діапазону (ДМВ).
  • Блок дозволяв приймати телевізійні канали в діапазонах ДМВ та МВ (метрових хвиль).
  • Він мав роздільні регулятори для грубого та точного налаштування каналів.
  • Такий пристрій був поширений у радянські часи, коли телевізори часто підтримували лише метровий діапазон.

Цікаві діла творяться на ОLX.
Було оголошення, яке поновлювала, сплачувала рекламу років 5. Було там штук вісім фото. Вчора треба було витягти на світ божий. Заплатила. Оновили без фото. Куди щезли фото невідомо. Текст увесь є. Сьогодні повідомлення, що моє оголошення знято, тому що треба багато чого додати.. Куди їм написати?

олх изначально позиционировался как сайт бесплатных обьявлений.

техничні питання
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я тут розбиралася.. Але тут немає де просто щось спитати. Тут у них готові питання, по яких я можу пожалітися. Вони мені не підходять. Або я не розумію..

Я тут розбиралася.. Але тут немає де просто щось спитати. Тут у них готові питання, по яких я можу пожалітися. Вони мені не підходять. Або я не розумію..
відреагуйте, заповніть по-новій, додайте все шо потрібно, в мене виходило

Назад
Зверху Знизу