4000 грн на місяць

Олег Ляшко

• Автор теми Автор теми Vitalik1986zh
  • Дата створення Дата створення
Выступление Олега Ляшка в Раде (03.06.14)

Олег Ляшко считает, что террористов на Донбассе, спонсирует банда Януковича, и представители Семьи (не Путин)...я тоже кстати так думаю, и на форуме выкладывалось видео приезжего из Донбасса, беженца, когда-то, он тоже говорил что Янукович стоит за этим.

Отчего же, голосовали преподы вузов, хай їм грець!
преподы вуза за Добкина??? не думаю, комунальщики и там прочее в КП может быть а преподы не думаю

ОЛЕГ ЛЯШКО говорит в РАДЕ о корумпированностей судов и не верит, что власть может что то поменять, хотя у него судя по видео откровенно наболел и этот вопрос
Для меня Ляшко навсегда останется, как борец против произвола власти, и действительно он народный президент, а его Радикальная Партия - это Народная партия, т.к. как бы там ни было, отстаивает интересы не кланов, а людей!

мне кажется, что он нормальный политик, если такие бывают, по крайней мере он не только языком болтает, но и что то делает.

chipovsky, было б у Радикальной партии человек 100 в парламенте а ни он 1 - отстоял бы все интересующие, т.к. он подает законопроекты а принимают 2-3 из 100 поданных за год...вот в этом фишка

chipovsky, было б у Радикальной партии человек 100 в парламенте а ни он 1 - отстоял бы все интересующие, т.к. он подает законопроекты а принимают 2-3 из 100 поданных за год...вот в этом фишка
Вопрос был немного другой.

мне кажется, что он нормальный политик, если такие бывают, по крайней мере он не только языком болтает, но и что то делает.

Тем не менее даже сейчас кто то пытается обливать его грязью
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Более, чем нормальный .В политику пришел из журналистики, причем в профессии стал известен коррупционными скандалами, связанными с присвоением коллективного и государственного имущества, за что и получил срок по нескольким статьям. К слову, из 6 лет заключения Ляшко отбыл меньше двух, выйдя по амнистии, внимание, в честь 50-летия победы в Великой Отечественной Войне (!)

Хто думає, що Ляшко п*дарас, сам такий
Олег Ляшко
Я абсолютно відповідально заявляю: у тому, що сьогодні місто Сніжне на Донеччині повністю окуповане озброєними до зубів російськими терористами, найманцями, місцевими запроданцями і може перетворитися на другий Слов'янськ чи Краматорськ - у першу чергу персонально винен міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Завдяки отримуваній безпосередньо з місця інформації я передбачав такий розвиток подій. Тому три тижні поспіль майже щодня переконував Турчинова, Пашинського і Авакова створити в Сніжному, Торезі і Шахтарську спецзагін міліції з числа місцевих жителів-патріотів, яких ми об'єднали (орієнтовна чисельність бажаючих до 300 людей), і видати зброю, щоб їм було чим боротися з окупантами. Усі, кого я переконував рішуче діяти на випередження, зі мною погоджувалися, Турчинов і Пашинський неодноразово при мені давали відповідні накази і доручення Авакову, але за три тижні не було зроблено абсолютно нічого, щоб захистити ці три міста на Донеччині, хоча мали всі для цього можливості.

Більше того: звідкись пішов витік інформації і кадирівці здійснили кілька набігів на Торез, Шахтарськ і Сніжне, під час яких розгромили офіси і бізнес депутата обласної ради Віктора Кропота, який формував і мав очолити загін патріотів. У результаті двоє наших людей було вбито. Учора ще двох наших важкопоранених ледве встигли вивезти з міської лікарні.

Тому я стверджую, що саме злочинна бездіяльність Авакова призвела до того, що ще три міста на Донеччині захоплені терористами. Потенційні жертви, які можуть бути при звільненні цих міст - теж на совісті Авакова. На цьому тижні я зареєструю законопроект про звільнення Авакова з посади міністра внутрішніх справ

Турчинов, Пашинский и Аваков сдали выборы в раду в харьковской области и именно сейчас они разыграли предвыборный спектакль по возвращению олигархата во власть. Вспомните, с какой настойчивостью, вопреки воле майдана, Аваков был всунут на должность министра. Стоит ли удивляться, почему идет сброс секретной информации и пробуксовка АТО? Я не удивлюсь, если очередным шантажом будет предложено ради прекращения кровопролития отказаться от евроинтеграции и "наладить сотрудничество с Россией! А почему бы и нет? Олигарха, повязанного с Януковичем, в презы удалось пропихнуть, так почему бы и дальше не наглеть!

Я лично не удивлюсь, если окажется, что ты получаешь зарплату у Януковича..Жизнь очень сложная штука, так все запутано, надо иметь мозг, чтобы во всем разобраться....

Хто думає, що Ляшко п*дарас, сам такий
Олег Ляшко
Я абсолютно відповідально заявляю: у тому, що сьогодні місто Сніжне на Донеччині повністю окуповане озброєними до зубів російськими терористами, найманцями, місцевими запроданцями і може перетворитися на другий Слов'янськ чи Краматорськ - у першу чергу персонально винен міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Завдяки отримуваній безпосередньо з місця інформації я передбачав такий розвиток подій. Тому три тижні поспіль майже щодня переконував Турчинова, Пашинського і Авакова створити в Сніжному, Торезі і Шахтарську спецзагін міліції з числа місцевих жителів-патріотів, яких ми об'єднали (орієнтовна чисельність бажаючих до 300 людей), і видати зброю, щоб їм було чим боротися з окупантами. Усі, кого я переконував рішуче діяти на випередження, зі мною погоджувалися, Турчинов і Пашинський неодноразово при мені давали відповідні накази і доручення Авакову, але за три тижні не було зроблено абсолютно нічого, щоб захистити ці три міста на Донеччині, хоча мали всі для цього можливості.

Більше того: звідкись пішов витік інформації і кадирівці здійснили кілька набігів на Торез, Шахтарськ і Сніжне, під час яких розгромили офіси і бізнес депутата обласної ради Віктора Кропота, який формував і мав очолити загін патріотів. У результаті двоє наших людей було вбито. Учора ще двох наших важкопоранених ледве встигли вивезти з міської лікарні.

Тому я стверджую, що саме злочинна бездіяльність Авакова призвела до того, що ще три міста на Донеччині захоплені терористами. Потенційні жертви, які можуть бути при звільненні цих міст - теж на совісті Авакова. На цьому тижні я зареєструю законопроект про звільнення Авакова з посади міністра внутрішніх справ

Не был бы ты бараном или провокатором, ты бы не забыл сообщить, где находится Снежное . Для того чтобы оказать надежную помощь Снежному надо контролировать всю Донецкую и Луганскую область.А было бы это так, так о чем бы мы говорили сейчас???

Ляшко не лидер по сути но в толпе он первый!

Ті хто казав , що Ляшко гей, подивіться фото де він з родиною і жінкою (
)
А тепер по темі: Олег Ляшко "У суботу я намагався зустрітися з Петром Порошенком. Отримавши на президентських виборах від вас, шановні співвітчизники, величезний кредит довіри, хочу запропонувати Президенту оголосити надзвичайний стан на Сходi України, евакуювати мирне населення, зачистити терористів з повітря. Тільки рішуча боротьба приведе нас до перемоги"

лайф ньюс рашистский все понятно))

О. ЛЯШКО: З третьої спроби Верховна Рада таки прийняла мій законопроект "Про утиски та недотримання прав українців у Росії та невідкладні заходи щодо задоволення національно-культурних та мовних потреб закордонних українців".

Російські найманці і терористи "рятують" російськомовних громадян України від бандерівців, нацистів та інших неіснуючих загроз, натомість у самій Росіі на 10 мільйонів українців немає жодної україномовної школи, видань тощо. Тому не треба кремлівським окупантам кивати на дзеркало, коли рожа крива

Останнє редагування:
Ляшко и Парубий

Ляшко заподозрен в противоестественной связи.
Прут заподозрен в противоестественной связи.

Назад
Зверху Знизу