Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
если через Жуляны, то это и есть Киев, точнее это района Киева, обособленной окружной нет, самое быстрое это ехать по навику обновляющему пробки через интеренет. На Житомирскую трассу никак по другому выехать не получится.Але на карті є щось схоже на окружну (через Жуляни), через неї краще чи ні?
Вітаю. Є плани їхати через Київ на Житомир. Київа не знаю, їдемо завжди по навігатору, більш-менш центральними прямими дорогами. Але на карті є щось схоже на окружну (через Жуляни), через неї краще чи ні?
на Вінницю треба, можна їхати через Київ, можна через КР -Кропівницький-Умань...то житомир, кропивницкий, кривой
на Вінницю треба, можна їхати через Київ, можна через КР -Кропівницький-Умань...
Вітаю. Є плани їхати через Київ на Житомир. Київа не знаю, їдемо завжди по навігатору, більш-менш центральними прямими дорогами. Але на карті є щось схоже на окружну (через Жуляни), через неї краще чи ні?
дякуюТолько помни две особенности - пятница это "день освобождения Киева", а воскресенье - "день захвата Киева"
всегда через северный мост ездил часть маршрута с Борисполя проходит по харьковскому шоссе, потом по окружной, как навигатор показвает ото лучше так и ехать
всегда через северный мост ездил часть маршрута с Борисполя проходит по харьковскому шоссе, потом по окружной, как навигатор показвает ото лучше так и ехать
хз куда тебе нужно.
За Меганом, говорят, стало модно ездить)))))))
гугл-навігатор у Києві фігово водить.