Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
зараз мова лише про тіло, бо саме оголене тіло у старт-пості.Окрім "оголеного тіла" жодних об'єктивних стандартів сексуальної привабливості Ви не навели![]()
може, але мене воно не збуджує.А чи може бути красиве тіло у людини однієї з Вами статі?
Так і я про оголене тілозараз мова лише про тіло, бо саме оголене тіло у старт-пості.
Так і я про це) "Краса тіла" - це не завжди про "сексуальну привабливість"може, але мене воно не збуджує.
Там в підковах алмазні шипи.Там, де напівкруглі денники і marble підлога - хуйня якась, а не stable. Будь який кінь, що себе поважає, вискочить. А коли він потрапить на слизьку підлогу - тут і пизда йому (коню).
не лише мене. є сотні досліджень, коли дослідуванних питають про привабливість різноманітних тіл чи облич, показуючи їм свтлини чи відео. і завжди є ті, що набирають як найбільше вподобань. і завжди вони виглядають як персонажі із античних статуй чи амфор, чи картин Ботічелі, чи еротичних часописів Хастлер (із незначними коливаннями)І оце Ваше "мене воно не збуджує" говорить лише про Вашу суб'єктивну, а не об'єктивну оцінку "краси тіла".
об"єктивних для всіх немає. є деякі стандарти привабливості, що звичайно залежать від культури харчування, религіозних вподобань та способу життя що переважує у тій чи іншій культурі.Об'єктивні показники "краси оголеного тіла" будуть чи ні?![]()
Всё зависит от того, что именно на видео. Если бы ты такое загрузил - тебя бы не забанили, так как это "медицинская процедура":
Ні. У нього ж руки камерой зайняті. То йому могли дрочитиИнтерестно - оператор дрочіл7
Чому ні ? Геракл - красивий. Тобто тіло його норм !Окрім "оголеного тіла" жодних об'єктивних стандартів сексуальної привабливості Ви не навели
А чи може бути красиве тіло у людини однієї з Вами статі?
Во времїя телеєфіра11В детстве?
4.5 К років тому. в мене немає жодних питань до їх будов тіла...Чому ні ? Геракл - красивий. Тобто тіло його норм !
Такие дряблые жопы в молодости заиметь, это надо постараться)Заздриш їх молодості і фізичній формі)))
Для особо не терпеливых можно перемотать на 3:05
А вот по этому запросу "Nude Accessory Runway Catwalk Show" можно еще не такого насмотреть на ютубчике
Там, де напівкруглі денники і marble підлога - хуйня якась, а не stable. Будь який кінь, що себе поважає, вискочить. А коли він потрапить на слизьку підлогу - тут і пизда йому (коню).
Аву и автора "в дровах" удалитьТам другий автор і буде дисонанс в авах.