Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Одесса 2 мая! Обращение к жителям на немецком и украинском языках

******ы. НСДАП. Это трудно запомнить ?
Нет, так неинтересно. Правильно называть полностью. Национал-социалистическая рабочая партия. Чтобы *******ты не отбрехались что были с ******ами одной крови, и рабочими и социалистами.

Англичан и китайцев дурик обидели.Это тебе немецкий каждый день слушать привычно,а мы ж его не учили,а вдруг там призывают к нацизму,а не маскам.

Тебе без разницы, на каком языке.
Ты ни одного не знаешь.
И по-русски толком не умеешь.
Поэтому тебе любая фраза на любом языке волшебным образом становится императивом почистить премоляры и приступить к феллацио.

Мда...
Вочевидь, що до трагічних подій в Одесі 2 травня причетні російські спецслужби. Також є докази того, що за терактами в українських містах стоять спецслужби Росії.
За даними міліції, на ранок 3 травня 2014р. безпосередньо при пожежі у будинку загинула (переважно від задимлення) 31 особа[4], та ще 8 розбились, викидаючись із вікон палаючого будинку[5]. Серед згорілих в пожежі - 15 громадян Росії, з Придністров'я - 10... це - НЕ одесити !!!
Знайдена в домі профспілок зброю - з Росії і Придністров'я. I що робив в Одесі лейтенант - командир взводу військової частини ЗС РФ?! Одеситам респект: - Слава Україні !!!

Вчора в Одесі тролили куліковців, сповіщаючи про правила карантину німецькою та українськими мовами🤣🤣🤣🙈
У вати припікало, пригоряло та пердаки розривало в дрантя.

На сколько знаю Одессу, а знаю её очень хорошо - там огромное количество за расию .Пусть мне не зачтётся....

Вчора в Одесі тролили куліковців, сповіщаючи про правила карантину німецькою та українськими мовами🤣🤣🤣🙈
У вати припікало, пригоряло та пердаки розривало в дрантя.

На сколько знаю Одессу, а знаю её очень хорошо - там огромное количество за расию .Пусть мне не зачтётся....

Да.

По тебе заметно. :D
Почему же ты выбрала ватный язык общения? А не ридну мову?

От, при бытовом общении, претензии - "пачиму не на русском" или "пачиму на русском" только от ваты и слышал. Тебе ж говорят - "имеем право разговаривать на любом языке". Не *****, надо самому поуказывать кому на каком разговаривать, а потом волать что кто-то кому-то запрещает общаться на "радном языке".

От, при бытовом общении, претензии - "пачиму не на русском" или "пачиму на русском" только от ваты и слышал. Тебе ж говорят - "имеем право разговаривать на любом языке". Не *****, надо самому поуказывать кому на каком разговаривать, а потом волать что кто-то кому-то запрещает общаться на "радном языке".

Не надо кричать про свой потреотизм, если даже общаетесь на русском.
Какие ещё у вас заслуги есть?

Англичан и китайцев дурик обидели.Это тебе немецкий каждый день слушать привычно,а мы ж его не учили,а вдруг там призывают к нацизму,а не маскам.
ну может и призывают. А ты заяву накатай, причем именно с такой формулировкой "я не знаю немцкого, а вдруг там призывают к нацизму".

Я уже писала, почему. Чтобы все ******и понимали, что я пишу. Они ж других языков не знают.

Думаю, ты и есть вата. Ты пытаешься разделить народ.
Живёт с тобой сосед, нормально, спокойно. Но нет, тебе надо выйти и задрочить. Что бы он взял в руки топор и захуярил. И стал сепаратистом

ну может и призывают. А ты заяву накатай, причем именно с такой формулировкой "я не знаю немцкого, а вдруг там призывают к нацизму".

У нас мародеры на свободе гуляют,а то кто то будет автомобилем заниматься.

Живёт с тобой сосед, нормально, спокойно. Но нет, тебе надо выйти и задрочить. Что бы он взял в руки топор и захуярил. И стал сепаратистом

На самом деле тут два в одном. Ты задрачиваешь, ты же с топором бегаешь, ты же и стенаешь, аки Иов на гноище.
"Норот" ****ий....

Как можно разделить народ - ты либо за Украину и без разницы на каком языке ты говоришь (это видно всегда) - либо ******.. Если бы ты жил в Австрии, Франции или Швеции - ты бы ты тоже в сепара после задрочек превращался или такая одинаротная хрень только в Украине проканывает?

Как можно разделить народ - ты либо за Украину и без разницы на каком языке ты говоришь (это видно всегда) - либо ******.. Если бы ты жил в Австрии, Франции или Швеции - ты бы ты тоже в сепара после задрочек превращался или такая одинаротная хрень только в Украине проканывает?
Він русоватнік ідейно-відкритий, і не приховує цього. Городянка так само ватниця, але пофарбована в синьо-жовті барви. Ну а ти є, ватнік по суті, але зовні заявляєш претензії на українськість. Це смішно, бо я не бачу в тобі ніякої української сутності, а український паспорт, який ти носиш в кишені, ще не підстава, аби тебе ввадали українцем. Моторола теж мав український паспорт, як і мільйони русоватніків з донбасу та криму.
У Франції, коли б ти заявив своє "бєз разніци на каком язикє ти гаваріш" ти ніколи не став би французом.
Саркозі, колишній президент Франції, сказав: Франція - це французька мова.
А французький філософ Еміль Чоран підтвердив то: країна - це мова.
Путін, на відміну від тебе, добре це знає, сказавши: росія закінчується там, де закінчується російська мова.
Знає це й Ліна Костенко: нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову.
Так, країна вмирає, коли помирає мова. Чому? Бо ті, хто знають мову, не хочуть нею говорити.
Тобто, такі підераси як ти. Тобто країна помре через тебе і тобіподібних русоватніків.

Назад
Зверху Знизу