За снятие с должности главы СБУ заинтересованные лица получили высокие должности и возможность "курировать" таможню
В Сети появились фотоизображения SMS-переписки с подробностями о голосовании за отставку главы СБУ Валентина Наливайченко, сообщает "ДС".
Переписку в зале Рады вели между собой известный активист, член Общественного люстрационного комитета Карл Волох и нардеп от "Народного фронта" Сергей Высоцкий.
"Фракция голосует, нашего вождя тоже убедили. Я сделал все, что мог", - пишет нардеп.
Судя по переписке, лидер партии "Самопомощь" Андрей Садовый получил за голосование за отставку Наливайченко "прокурора Львова и львовскую таможню".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
тут два выхода
1.Или всеобщая апатия на фоне происходящего и дело овоща живёт, цветёт и пахнет
2.Очередная революция и ещё более глубокая экономическая яма
Апдейт
Садовой отписался
"Не проводив і не буду проводити жодних переговорів, з жодними високопосадовцями щодо того чи іншого голосування "Самопомочі" у парламенті. Це дорослі і відповідальні люди, які самостійно приймають адекватні рішення навіть якщо вони непопулярні і викликають несприйняття, в т.ч. серед прихильників.
Мені байдуже чи на посаді голови СБУ Наливайченко чи хтось інший!!! Я хочу бачити радикальні зміни в правоохоронних органах - в СБУ, в прокуратурі, в міліції. Я їх не бачу! Пройшло більше року. За ці зміни люди загинули і продовжують гинути. Показати фото з декількома десятками симпатичних людей в гарній поліцейській уніформі - це мізер. Не в образу Еці Згуладзе, яка робить що може.
По переписці Висоцького з Волохом і посадах "прокурора" та "начальника митниці" для Садового у Львові скажу коротко: Брєд сивої кобили! Інших слів не підібрав. Сорі.
І останнє на сьогодні. Політики так відверто забоялись відкритих списків на місцевих виборах, що аж гидко. Сьогодні в Раді переміг страх за свої політичні кар’єри."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.