Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

Оцените монетки

🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район

Pushstart

Привіт!
Статус: Offline
Повідом.: 16
  • 🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
Оцените монетки

Всем доброго времени суток.Вот нашел дома много старых монет!
Но не знаю их цену,может кто-то подскажет какая и сколько примерно стоит.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Вот такие!Монеты Польские Немецкие Казахстанские Румынские Азербайджанские вроде как Китайские и пару не понял откуда,года 60х и до 92го.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Есть ещё вот такие,эти я думаю более ценные.
attachment.php

Вот ещё монеты СССР 2,5,10,15,20 копеек года 1961-1991!
Подскажите пожалуйста.Заранее спасибо!

• 🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
Советские рубли 0.50коп.-2грн.
Иностраные - копейки.
2 коп.-убитая.
2ДМ - 45-50грн.
50коп. - лом+(5-20) грн.
Сов. мелочь 25-30 грн. за 1 кг.

Сколько монеты СССР?

Куплю иностранные по 50 к за шт
1 Р. Юб. МГУ за 3 грн
3 руб гос кр. б. за 3 грн
2ДМ за 20 грн
и медаль за 5 грн

Назад
Зверху Знизу