Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ocaго подорожало в 3раза с 1.012025

• Автор теми Автор теми eennanov
  • Дата створення Дата створення
30 декабря 2024 года эту страховку оформил за 1350 грн (реальная цена была 1750 минус мои бонусы и промокод).

сейчас цена ****ец :диявол:

1737139006259.webp

Это не окончательная цена ,берите сейчас, дальше будет дороже

30 декабря 2024 года эту страховку оформил за 1350 грн (реальная цена была 1750 минус мои бонусы и промокод).

сейчас цена ****ец :диявол:

1737139006259.png
Мені на фокуса 5100 з усіма скидками і бонусами вийшло в АРХ. Штош.

• Я в шоці!
Реакції: Ah
Но теперь с такой ценой не надо в случае ДТП не надо переживать, что какой-то левый ***** без страховки ездит. Я правильно понимаю?

Но теперь с такой ценой не надо в случае ДТП не надо переживать, что какой-то левый ***** без страховки ездит. Я правильно понимаю?
С такой ценой бистро пєрєловят тєх, у кого вєдро на кальосах коштує дєшєвлє страховкі. :)

А сенс? Ти купиш зараз за умовні 5к страховку, я почне діяти через 6місяців і буде дійсна 6. В чому тут економія?
А хіба ето так працює? Мінє когда пропонували, то казали, шо от дати, з якой начінаєця страховка, будєт дійсна год.

А хіба ето так працює? Мінє когда пропонували, то казали, шо от дати, з якой начінаєця страховка, будєт дійсна год.
Ніт. Це так не працює. Вірніше працює, але не на такі терміни. Зазвичай за місяць до закінчення пропонують купити нову. За пів року ніхто не буде продавати, бо через пів року вона буде ще дорожче. Можливо навіть значно дорожче

Ніт. Це так не працює. Вірніше працює, але не на такі терміни. Зазвичай за місяць до закінчення пропонують купити нову. За пів року ніхто не буде продавати, бо через пів року вона буде ще дорожче. Можливо навіть значно дорожче
Вот нє повєрітє, но конкурірующіє фірми, шоб пєрєманіть пєрєсічного покупатєля страховкі, пропонують і за півроку. Власний приклад. І мотівіруют якраз тим, шо потом будєт значно дорожче.

• Я в шоці!
Реакції: Ah
Вот нє повєрітє, но конкурірующіє фірми, шоб пєрєманіть пєрєсічного покупатєля страховкі, пропонують і за півроку. Власний приклад. І мотівіруют якраз тим, шо потом будєт значно дорожче.
Ги. Ну і молодці тоді. Хоча це постріл собі в ногу. Нафіга зараз продавати за 120$ якщо через пів року буде 150$? Це якось не той во.

Ги. Ну і молодці тоді. Хоча це постріл собі в ногу. Нафіга зараз продавати за 120$ якщо через пів року буде 150$? Це якось не той во.
Ето гроші. Зараз, а не - може буть через півроку. Фірми-посередники нічого не втрачають.

о... отэто полезная инфа, уже давно на 1 месяц/ полгода страховки официально были запрещены.
а если страховой случай как будет вести себя страховая и будет ли это легально

Назад
Зверху Знизу