Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

4cecbb.webp

Опездолы х...ла1...

attachment.webp

Вкладення

• .webp
    .webp
    61.5 КБ · Перегляди: 205
Всё верно . Он так и ответил тогда : - Я вільна людина в вільній країні , куди схочу їхати відпочивати - туди й поїду.

Просто дело в "вишиватости" этого персонажа, который, натянув на себя вышиванку, ебашит кремлёвские методички.
Ведь это он здесь вещал о патриотичности во время того, как прокацапские Володька Шлёп-нога (он же Парасюк) да великий полководец Семен Семенченко устраивали блокаду . Он её всецело поддерживал, заявляя, что нужно разорвать все связи с оккупированными территориями.

А вишь, как получилось : на словах одно, а на самом деле - другое.
"якби я не поїхав до Криму - то я би предал друзів"
Ну, и пришлось *****'зделу предать Украину. И из вас одна лишь Тори (в ту бытность- Лилит) выступила с осуждением, сказав дословно следующее : -поверить не могу, что ты ездил в Крым.

А остальные - ни слова в порицания, только лишь защищали, впрочем как и Тушняковича - ни кто не осудил, когда его чуть не посадили за ворованную тушёнку - пришлось для отмазывания "патриота" подключать всех знакомых и незнакомых активистов-волонтёров. Обошлось лишь изгнанием из 54ки.
:клас::D

Бачу в них пукани тріскають і дах зриває,пора їм памперси на голову насаджувати і шапку вушанку зверху,ато гнила риба потече,смороду буде.:D

Всё верно . Он так и ответил тогда : - Я вільна людина в вільній країні , куди схочу їхати відпочивати - туди й поїду.

Просто дело в "вишиватости" этого персонажа, который, натянув на себя вышиванку, ебашит кремлёвские методички.
Ведь это он здесь вещал о патриотичности во время того, как прокацапские Володька Шлёп-нога (он же Парасюк) да великий полководец Семен Семенченко устраивали блокаду . Он её всецело поддерживал, заявляя, что нужно разорвать все связи с оккупированными территориями.

А вишь, как получилось : на словах одно, а на самом деле - другое.
"якби я не поїхав до Криму - то я би предал друзів"
Ну, и пришлось *****'зделу предать Украину. И из вас одна лишь Тори (в ту бытность- Лилит) выступила с осуждением, сказав дословно следующее : -поверить не могу, что ты ездил в Крым.

А остальные - ни слова в порицания, только лишь защищали, впрочем как и Тушняковича - ни кто не осудил, когда его чуть не посадили за ворованную тушёнку - пришлось для отмазывания "патриота" подключать всех знакомых и незнакомых активистов-волонтёров. Обошлось лишь изгнанием из 54ки.
Все ошибаются, я же вам не вспоминаю гадю, когда некоторые на радостях что её освободили - "курили и плакали" от счастья, или того же пономаря вы без него и дня не могли прожить, могу продолжить да лень, только вы свои промахи как то скромно умалчиваете. По поводу тушёнки - есть официальные доказательства?? Не фб, а юридический документ?? Сейчас через сети можно кого угодно оболгать, если сам там не присутвовал то...

:клас::D

Бачу в них пукани тріскають і дах зриває,пора їм памперси на голову насаджувати і шапку вушанку зверху,ато гнила риба потече,смороду буде.:D

У тебя слова точь в точь тех кто в 14 к нам приходил из ***лостана, учить нас как нам жить

Так **** ты ***** съебался?

Давай повертайся, батьківщина торбуется в тобі!

Їбаний запроданець

Високо розвинута людина,IQ зашкалює.:іржач:
Ось такі тільки з простягнутою рукою стоять,бо заробити не вміють.:іржач:

А хто зараз в Криму командує,чию економіку наші "туристи"піднімають?
Тогда встречный вопрос - а какого рожна наши слуги народа там ведут бизнес?? Какого... Автобусы поезда ездят в Крым, ***лостан, в ОТСОС??
А ти "точ в точь"вата ватна і вуха розвісила бо тобі щось дадуть.:D

Все понятно, риторика одна и та жа, *****ская, вместо ответа " сам *****" :рукалицо" пусть я и вата, но в трудные времена я была тут, а ты где был?

Тогда встречный вопрос - а какого рожна наши слуги народа там ведут бизнес?? Какого... Автобусы поезда ездят в Крым, ***лостан, в ОТСОС??

Це ти маєш на увазі тимошенка чоловіка?,ти про нього питаєш?
Все понятно, риторика одна и та жа, *****ская, вместо ответа " сам *****" :рукалицо" пусть я и вата, но в трудные времена я была тут, а ты где был?
І шо доброго ти зробила,крім "ЗАЕБАЛАСЬ ЧЕНО ЖИТЬ",яка користь від тебе?Хіба шо за гречкою стоїш.

Це ти маєш на увазі тимошенка чоловіка?,ти про нього питаєш?

І шо доброго ти зробила,крім "ЗАЕБАЛАСЬ ЧЕНО ЖИТЬ",яка користь від тебе?Хіба шо за гречкою стоїш.

Его наверное уже под следствия уже взяли?? И её муж отсылает автобусы поезда в ***лостан??

Для тебя ничего, все. Умер так умер

«Литва потребує українських будівельників і медиків»
Валентина Шурин

Відповідальний секретар Почесного консульства Литовської Республіки у Львові Беатріче Белявців — про безкоштовне навчання для переселенців з Луганщини-Донеччини, українців-заробітчан, рівень життя у Литві.

Беатріче Белявців (на фото) з тих жінок, які особливі своєю шляхетністю, толерантністю, виваженістю... Понад 25 років живе і працює у Львові. Гарно розмовляє українською. Її чоловік Юрій Белявців — знаний галицький художник, донька Єва — студентка Української академії друкарства. Син Андрій живе і працює у Вільнюсі. У родині шанують та дотримуються і українських, і литовських традицій. Торік роман Альвідаса Шляпікаса “Моє ім’я Маріте” у перекладі Беатріче Донатівни було відзначено на Форумі видаців. А створена нею публічна організація “Східноєвропейське співробітництво” допомагає переселенцям зі сходу України інтегруватися у галицьку громаду.

Високо розвинута людина,IQ зашкалює.:іржач:
Ось такі тільки з простягнутою рукою стоять,бо заробити не вміють.:іржач:
Ти їобана ****ь!
що ти написав у кінці того свого поста?

Ти тупа запроданська мавпа, ще щось на людей пишеш?!

Его наверное уже под следствия уже взяли?? И её муж отсылает автобусы поезда в ***лостан??

Сім'я Тимошенко веде бізнес з РФ у Криму
Стало відомо, що родина кандидата у президенти, нардепа України Юлії Тимошенко, веде активний бізнес, пов'язаний із окупованим Кримом.

Про це повідомляє чеське видання Parlamentni Listy у своїй викривальній статті.

У ній ідеться про те, що чоловік Юлії Тимошенко, Олександр, зайшов на анексований півострів через його бізнес структури, зареєстровані в Чехії. Відомо, що Олександр Тимошенко веде свій бізнес уже понад 10 років, обходячи звітності та сплату податків в Україні.

Видання повідомило, що компанія, пов'язана з Олександром, нещодавно почала співпрацювати з російським держпідприємством «Севтеплоенерго», що знаходиться в окупованому Севастополі й постачає теплову енергію регіону.

Назва компанії, підпорядкованої Тимошенку, має назву "Thermona". Вона виготовляє настінні та підлогового типу котли. На сайті компанії присутня і мапа представництв – її філіали працюють і на території Росії. За анонімними даними, наданими чеським журналістам, "Тhermona" працює ще й у Криму. Анонімність джерело пояснює начебто побоюванням перед переслідуваннями українських спецслужб.

Це все пояснює, чому, подаючи електронну декларацію за минулий рік, Юлія Тимошенко "забула" вказати закордонний бізнес свого чоловіка: в офіційних документах немає жодної згадки про чеську компанію MEDIC TRUST, де Олександр Тимошенко з 2014 року має партнерські зв'язки з власником, гвінейською фірмою. Така ж сама компанія зареєстрована і в Лондоні.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу