Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Та ну их ***** с ихним ЯО.
Покрадут все на продажу, а остаток взорвут вместе с балаклеей.

Я згоден. Але тільки під час візиту головнокомандувача.
Україна все більше стає схожою на Содом. Тільки випалити все до тла.
У верхівки зносе дах від шалених грошей, "болото" сопить у два отвори і намагається виживати, холуї співають осану владі, а патріотів гноять у тюрмах. Ліс, бурштин, совість все на продаж. Господь, пали!

Не, это о совести вашего политрука, который вчера плакался, как его украинцы шмонали, когда он за пенсией ездил. В Украину. Заплатив предварительно все налоги на ******** наших ребят.

Платить сепарам - это так кошерно. Лишь бы не придуманный тушняк...

Сообщение от falcon76
Совесть на продажу - это ты о своей поездке на отдых в Крым?
Це я про таких п..рів як ти, що за гроші топлять за збереження корупційної влади в Україні. А також про бізнес з окупантом твоїх хазяйнів.
Я на відміну від тих кого ти підтримуєш, ніякого матеріального зиску від цієї поїздки не отримав. Так що свою совість я не продав, а притиснув безкоштовно.

Буми Рандер@BumiRander
8 ч.8 часов назад

Тепер зрозуміло, чому Порошенко обіцяв закінчити АТО за 2 тижні. Він відводив 2 тижні на котли з добровольцями, коли спротив народу російській агресії буде зламано психологічно. Але як виявилося, добровольців так багато, що на те, щоб кинути їх всіх за грати та ***** потрібні роки.

Більшість українців частіше не можуть собі дозволити те, чого хочеться. Натомість левова частка доходів іде на харчування, навчання дітей чи, на жаль, лікування. Експерти склали рейтинг витрат української родини.
Про це йдеться у звіті державної статистики.
За офіційними підрахунками, в середньому українська сім'я витрачає на продукти харчування близько 40% доходів. А от на розваги українці можуть собі дозволити витратити всього лише 3% з сімейного бюджету. Так зазвичай люди в нашій країні економлять на відпочинку, розвагах, рідше відвідують кінотеатри та відмовляють собі у задоволенні пообідати в кафе чи ресторані.

Натомість левова частка доходів іде на харчування, навчання дітей чи, на жаль, лікування.

Хватит врать-то! ЧоККоёбы уже давно доказали, шо какляшкам просто некуда девать бабло от его переизбытка вследствии реформ..

Alejandro @popilsasha73

Сенцов,Балух голодують...
А їх земляк рекламує бургєрну забігаловку Тіматі.
*****ороте бидло адиннарот

he4bae.webp

Так ему еще и досмотр на нашей территории не понравился.

Не говори! Совсем ****** ёбаные укропы - понаставили блок-постов, мешают сепаркам по какляшке свободно перемещаться.

Миха не было этой ***ни, от 5$ штук продавалось, чехи по 10$ продают, т 34 с 85 пушкой по 15 тыщ были
Я с 2005 крутился с этой темой
Да, не было этой хни. Это конкуренты по през.гонке хреначат по его рейтингу.

egeaj1.webp

Вот зачем ты так главного порохобота ХФ подставляешь?

Все же делают вид, что Сахар - патриот до мозга костей. А то, что его папа с *****ами в десны целуется, это большой-большой секрет.

А ты вот просто так взял и выдал его. :іржач:

Сахару достаточно было сказать, что да - есть такая ***ня, мой батя торгует с *****ами, но я его в этом категорически не поддерживаю.

Назад
Зверху Знизу