Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

*****ги святого шакаляда пошли в атаку. ЧоККоёбань одобряет
Те що то ******, немає ні в кого сумніву. Також немає сумніву, що Сашко теж звалить з країни.
Залишимось ми лише з *****ами. І що маємо робити? -Та всі вже знають!

У Міноборони заявили про диверсію, через зрив будівництва казарм для ЗСУ за 300 млн
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ираида.Ка, вы правда не понимаете что при цитировании мне приходят уведомления..??
Ираида.Ка я была до того, как вылетела с форума и не смогла восстановиться , так как потеряла пароль. Теперь - Ирида.
А я ни от кого не прячусь. Я уже в таком возрасте, что могу позволить себе говорить правду.
или это у вас такой способ позвать модератора поближе?
Вы себе льстите. Кстати, спасибо за бан. Я за время застоя столько дел провернула, что не могу остановиться.

Нас зальет...

Вы себе льстите. Кстати, спасибо за бан. Я за время застоя столько дел провернула, что не могу остановиться.
Если тебе достался лимон- сделай из него лимонаду. Как говаривал один известній гуру продаж.

А я ни от кого не прячусь. Я уже в таком возрасте, что могу позволить себе говорить правду.

вы можете разговаривать не с зеркалом?

когда вы меня цитируете -- мне приходят уведомления.
будьте любезны.
избавьте от необходимости *ходить* за цитатами.

bfj6je.webp

"Не удивляйтесь, когда вас будут выносить на вилах. Вешать и рубить головы". Скрыпин заявил, что украинские политики "********" шанс на реформы :

Как сообщил Чергинец, в целом Минобороны заключило с компанией «Рост» договоры на сумму около 300 млн гривен.
Такие вот росты берут подряды и нанимают субподрядчиков за пол-цены. Гешефт 50% себе в карман и часть заказчику откат.

Флакон отбомбился по ростову, пришел про подвиги рассказывать

Полігон. Десна. Вечеря вояка.
Знайдіть десяток відмінностей від картинки, яку нам показували по телевізору про харчування вояків.
attachment.php
На фото: перловка перемішана з горохом. Шмат гумової ковбаси замість риби чи м'яса. Чай та компот(відрізнити за смаком важко). Два кусені хліба, масло, трохи повидла. Овочі, фрукти? Ні, не бачили - це ж не репортаж для ТВ. Хлопці жартують - це краще, ніж нічого.
П.С. Цікаво порівняти списані на харчування кошти із реальною вартістю ціє вечері.

Те, що показують по телевізору - віртуальна реальність.
Показане на фото - жахлива реальність.
Буває ще гірше, адже це лише полігон. Вихід завжди є - харчуватися самостійно.

З її уст "Слава Україні!" звучить нашим заповітом.
"Мрію розвалити Російську імперію, а потім зустрінемося на українсько-кавказькому кордоні.Слава Україні!"
Аміна Окуєва.Ангел,що охороняє Україну з неба.️

9eagch.webp

Назад
Зверху Знизу