⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Огромные штрафы за сою в колбасе и домашнее мясо. Как изменятся цены с 4 апреля, когда армия инспекторов начнет охотиться за "некачественной едой"
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Про те, що ми багато жремо вже чули від Реви.
Звідси у мене питання: покажіть мені пересічного українця, який з'їдає протягом дня стільки белкової їжі, скільки містить у собі звичайний "повний англійський сніданок".
Сніданок, Карл!
![]()
Тримай.Щось давно котиків у темі не було.
Зато можно пропагандонить какую ногибалку из него модернезируют, ядерный реактор поставят, тополя МММ, булаву, и стаю пак 50.
От блинн и тут прокололся...пойду с горя напьюсь.Какой же ты агент кремля раз позитива не видишь?
Скажут, что поставят плазменные пушки - все должны радоваться.
Вещал кто то сахарным голосом, что будут джавеллины - кто то радовался же.
не помогает.вчера пробывал
Щось мені здається, що сою ніхто шукати не буде, бо вона може і їстивна, але не така смачна.
А от "реквізувати" домашнє поросятко чи курочок - то інспекторам залюбки.
Не можна ж такій "гидоті" попадати на стіл українцям. Скажу навіть більше: будуть чекати, поки хазяїн обсмажить кабанчика чи випотрошить курей та зустрічатумуть цілими бригадами "інспекторів" на виїзді з села, чи навіть з подвір'я. Щоб відібрати та ще й оштрафувати за спробу збуту. Цирк шапіто, ***.
П.С. Іноді мені здається, що закони в нас прописуються так, ніби це робив скажений принтер із метою створити локальний апокаліпсис та запроторити країну у чергову дупу.
Гони их на марш дружин патріотів, ишь..Алкаши! Сміливої води понапиваються - і давай агентити на користь кремля, патріоти зрадофільські. Всі біди із-за вашого ****єжу на форумі. Повбивав би. З кулемета.
Алкаши! Сміливої води понапиваються - і давай агентити на користь кремля, патріоти зрадофільські. Всі біди із-за вашого ****єжу на форумі. Повбивав би. З кулемета.