Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Огромные штрафы за сою в колбасе и домашнее мясо. Как изменятся цены с 4 апреля, когда армия инспекторов начнет охотиться за "некачественной едой"

Доброе утро.

6dabjg.webp

Памятник писанке установили в Аргентине. ФОТОрепортаж

Блогер: Пекин навязывает Кремлю свои условия игры на нефтяном рынке

Про те, що ми багато жремо вже чули від Реви.
Звідси у мене питання: покажіть мені пересічного українця, який з'їдає протягом дня стільки белкової їжі, скільки містить у собі звичайний "повний англійський сніданок".
Сніданок, Карл!:рл:

ffcah2.webp

Вже розікрали пенсійний фонд під корінь і нема чим пенсії платити? Так так і кажіть – блогер про нову ініціативу Реви

Нє, ну ви вирішили працездатне населення добити остаточно чи з кінцями в тінь загнати? Ну що за *****ізм! Головне в тому, що більшість наших стареньких батьків будуть намагатися віддати ці "аліменти" НАЗАД, бо знають, що "ой, молодим зараз важко"...

Моя порада Реві: жери менше сам, може мізки від жиру звільняться і почнуться справід конструктивні пропозиції. Хоча і то навряд.

Головне тільки вишиванку не знімати

9eghga.webp

В одній з задекларованих хат любого "антікопупціонєра"

fd7gbh.webp

ВМФ РФ привыкает к жизни без "Адмирала Кузнецова"

Какой же ты агент кремля раз позитива не видишь?

Скажут, что поставят плазменные пушки - все должны радоваться.
Вещал кто то сахарным голосом, что будут джавеллины - кто то радовался же.
От блинн и тут прокололся...пойду с горя напьюсь.:D

Щось мені здається, що сою ніхто шукати не буде, бо вона може і їстивна, але не така смачна.
А от "реквізувати" домашнє поросятко чи курочок - то інспекторам залюбки.
Не можна ж такій "гидоті" попадати на стіл українцям. Скажу навіть більше: будуть чекати, поки хазяїн обсмажить кабанчика чи випотрошить курей та зустрічатумуть цілими бригадами "інспекторів" на виїзді з села, чи навіть з подвір'я. Щоб відібрати та ще й оштрафувати за спробу збуту. Цирк шапіто, ***.:рл:

П.С. Іноді мені здається, що закони в нас прописуються так, ніби це робив скажений принтер із метою створити локальний апокаліпсис та запроторити країну у чергову дупу.

Содружество ОПГ...
С барыгой в законе...

• Це лайк!
Реакції: eos-
Алкаши! Сміливої води понапиваються - і давай агентити на користь кремля, патріоти зрадофільські. Всі біди із-за вашого ****єжу на форумі. Повбивав би. З кулемета.

Та що ж це таке?!:збентежений::confused: Не дають пожити спокійно... :збентежений::D Одні задавити хотять, другі хочуть мене довго катувати, а ти розстріляти...:confused::confused::confused::D:D:D
Все! забираю весь спирт і тікаю до ДІда в землянку.:збентежений::D:D:D

Сьогодні размовляв з людьми , які стоять в черзі за ковбасою по 18 грн.
Аргументи їхні: Ковбаса добра, тілько що в цих крамницях в 2 рази дешевше.:рл: Непробиний натовп. Стоять принижуються в черзі багато часу...Не розуміючи, що на ліки потім значно більше грошей витратять. :рл:

Щоближче до виборів, тим зухвалішими стають корупційні схеми

ЧоККоёбы озадачились стоимость флагов, да... И это после центнеров задекларированной наличности у депурастов, прокулолов и прочих министров.

Назад
Зверху Знизу