as2666alkah
Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 4938
Повідом.: 4938
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А ти знаєш шо слово"порохобот"перший сказав Иларионов путінське лайно,так ти за кого за кат-цапів?,ше на кат-цапському пише,ҐА ***.
Ультра это правильные пацаны, но иной раз их руководителей ослепляют деньги... К сожалению, Харьков сейчас тому пример...."Іди краще воюй!", – кричали ультрас поліції.
Бггг, Рома, ты ли это?Ультра это правильные пацаны, но иной раз их руководителей ослепляют деньги...
Скажи, а що, всі повірили, що ультраса менти затримували за піротехніку?
Більше похоже, що не давав забрати оце:
![]()
Скорее от Таруты с рыгами. Завтра узнаем.От ультры Мариуполя сивому.
Унылая лошадка, если в Харькове незначительная часть ультры за бабки лягла под пороха, то это лично для порохоботов ничего не означает, НК остался на правильном пути.... например часть ультрас шахты за дыру и шо? Это же не значит шо околофутбол Украинский весь за дыру))))Скорее от Таруты с рыгами. Завтра узнаем.
Ну а я о чем? Твоими же словами: незначительная часть ультрас Марика за бабки Таруты и Рената легла под рыгов. Шо не так?незначительная часть ультры за бабки лягла под пороха
таке..., как по суфлеру: "Насмотрелся, корни с Украины, ******ы, помогать".Перепрошую якщо вже було,та зайвим не буде.
Мені немає за що перед українцями вибачатись.Ну, а якщо не збираєшся вибачатись перед українцями, то з тебе такий українець, як із китайця. Одна видимість без внутрішнього наповнення.
Я за Україну,де я, це немає значення, кожен робить свою роботу і зближає тим самим перемогу ,шо захищає це добре,а от твої помисли недобрі,дай бог шо б вони не вистрілили.Я думаю ти зрозумів про шо я.*** его знает за кого я... На данный момент я, например, служу в ВСУ, а ты где и за кого?
Проблему вирішено - президен пообіцяв.
Скажи, а що, всі повірили, що ультраса менти затримували за піротехніку?
Більше похоже, що не давав забрати оце:
![]()
Та щось от цих "радощів" мене нудить в останній час.Як це "не треба"? А раптом комусь позитив потрібен - а ти його позбавляєш таких радощів? От я вчора подивився місцеве ТБ. Маса позитиву. Як у нас усе красиво, як Горбунова-Рубан розповідає про програми для інвалідів. І то для них і це для них. І ліки і навчання для погано бачачих і робітники, що вивчили мову глухонімих - просто казка. Позитиву - море. А потім сиджу собі такий - так це ж про мене, йопта, це ж для мене усі оці програми, оці безкоштовні ліки - який же я щасливий! І *****, що не бачив навіть здалеку будь-якої допомоги, безкоштовних ліків та інших ніштяків. Я вже щасливий - від просмотру новин.
Потім викинув у кошик чеки із чотири значною сумою за ліки на місяць, змахнув скупу сльозу радісті з ока та пошкандибав спати, щасливий від того, що про мене хтось думає.