Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

За результатами вчорашньої зустрічі Порошенка зі своїми блогосферними посіпаками вже можна оголошувати конкурс на н…
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Мені сподобався звіт Роми Доника про ці посиденьки. Імхо, починає вдумливо аналізувати те що відбувається.Дай Бог.

Те, що пишеться про гроші, потрачені Порохом на ППО-300, так я тільки схвалюю.Люди досить часто роблять героїчні вчинки , коли їхньому майну щось загрожує, і це цілком нормально. Якби ще уся шайка олігархів так потратилася, але він їх чомусь не зміг сподвигнути на такий крок. Що говорить про певні сумніви у них щодо його авторитету. Певно ж , що ми би змогли діяти в Донбасі більш вільно. Платіть, сукини діти, ми ж і ваші шахти та заводи визволяємо. Якби НАБУ і ,головне, суди діяли трохи краще, то фінансування би армії значно поліпшилось і дорога для "Джавелінів" вже б давно була проложена. І не прийшлося би Ромі Донику вигадувати полум*ягасники до кулеметів і робити їх на колінях напильником, і не слухав би він матюків від професійних зброярів про свій "винахід".

(с)
Як правило Порошенко читає Батяра, але коли йому хочеться альтернативної думки, він читає Каменяра.

Фельд прав:
3.14дарасня ляшка вже почала поливати брудом Семеніхіна

3jcecd.webp

Фельд прав:
3.14дарасня ляшка вже почала поливати брудом Семеніхіна

А шо тут такого? Скотыняка защищает свою территорию. :незнаю::D

Экс-послы и эксперты США призвали к решительной борьбе с коррупцией в Украине

Чотири роки "царювання" лолочки - "царює" так, що аж берегів не бачить.
отаке?
хех, якщо спитаю: так за що стояв майдан?*, то наскачуть ваші *патріоти* і будуть знову мені за мене ж байки розповідати. Тому, рахуйте, що Ваш пост залишився без відповіді .

Добре. Якщо матимему слушну новину чи питання, то мо ще коли зайду на каву:)

Единственный раз в жизни заходил в тубдиспансер на ХТЗ - там такой-же вечный ****ец. Лечатся/живет туберкулезники с откр.формой и денех нет на лечение.

хех, якщо спитаю: так за що стояв майдан?*
Авжеж не за це. Стояв Майдан щоб від овоча збавитися та вибрати гарного президента, який би робив усе для нороду України корисне та тримав олігархів подалі від владних кабінетів. Але пэтя виявивсь хитрішим - наобіцав дуже багато. Та й забув про все через рік...

Шо ти несеш. Зовсім дах перекосой*било уже від зрадопоносу? Іди проспись хоч пару годин - колеги підмінять.

Ну чего тебя сюда несёт?Ты же знаешь позицию завсегдатаев данного раздела,ладно бы приволок чего нибудь стоящего в поддержку харанта,так нет типа - я на белой лошади,а вы все ...(сам додумаешь)...

Украинские военнослужащие установили точку интернет-доступа в селе Катериновка Попаснянского района Луганской области, которое ВСУ взяли под контроль в начале февраля.

Заепися! Теперь жителям можно смотреть Киселя и Соловья, да и ***ла, прямо на ютубе.

Ну чего тебя сюда несёт?Ты же знаешь позицию завсегдатаев данного раздела,ладно бы приволок чего нибудь стоящего в поддержку харанта,так нет типа - я на белой лошади,а вы все ...(сам додумаешь)...

Та я прозріваю, тему знесли, так знов те саме. Їх у двері - а вони у вікно.

У чоККо-ваты рвёт пердачный нерв, а значит, что тема нужна и важна.

Та я прозріваю, тему знесли, так знов те саме. Їх у двері - а вони у вікно.

Не снесли,а винтонули,она и сейчас есть,только разница между тобой и нами в том,что мы туда не идём,а создали новое,так ты чего пришёл?

Назад
Зверху Знизу