Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Страшно, поэтому и экипировка нацгвардейца куда лучше.Кстати, вам порохоботы не страшно, шо в армии одни зрадофилы???
и экипировка нацгвардейца куда лучше
Ее давно в игнор поставили, а оно пишет

Тому що не кожен може тримати емоції або взагалі засунути ії в дупу. Були суперечки, чого там приховувати. Але хто старе згадає, тому око геть.Кожен з нас проходив таку перевірку. У кожного виникали суперечки із кимось у темі.
Жалюгідне збіговисько невдах, так?Кожного паплюжили та обпльовували любителі срачу знадвору. Усій нашій компанії вішали ярлики та ставили "діагнози".
Нічого не потрібно робити. Я не 500-єврова купюра, щоб всім подобатись. Кому щось не гаразд, то є чарівна кнопа ігнору. Мене це взагалі не хвилює.Хтось навчився оминати гострі кути, хтось пішов, не витримавши перевірок та підколів від своїх, принижень від чужих. Хтось став в позу "Ах ось ви як, я тут такий гарний, а ви отак...". А хтось побіг за тими, хто похвалить та потішить його амбітність. І тепер повторює про цю гілку чужі штампи та ярлики, купаючись у теплих промінчиках лестощів. Люди різні. Що поробиш?
Я не українець, але роки життя зробили своє діло. Любов до країни занадто абстрактна щодо мене категорія, але х всім іншим згоден. Особливо щодо влади, де збіговисько потвор та повій на квадратний метр простору завеликий.Що нас об'єднує - це любов до країни, критичне мислення та відкидання будь яких авторитетів. Для кожного справжнього українця це не новина. Якщо комусь дивно, як можна любити країну, критикувати її владу та плювати на гетьмана - той не українець, вибачте. У нас на правителів та владу не моляться, у нас вимагають плідної праці та звіту перед суспільством.
Паранойя - це добре.Якщо згадати, скільки ми вже передбачили ****ованів, замаскованих тролів та звичайних провокаторів, не рахуючи серунів на голову - то й не дивно, що до кожного новенького будемо ставитись з велиииииким упередженням. Навіть якщо його привів хтось із "наших", бо завтра він може бути вже не наш..
Якщо ж новенький заходить із повчаннями, починає розділяти дописувачів, щоби потім "властвувати"(володарювати), та направляє тему обговорення у потрібне комусь русло - це аже гарантія того, що не сприймемо.
Тому що влада скрізь може вмочити трохи дзоба. Без дозволу жодна компанія сюди не зайде. А так звані "інвестиції" від тіє ж добванної влади - це дозвіл, не враховуючи, скільки згідно стягнуто з цієї компанії податків та відкатів.Де у і розбіглися? Я вам трохи перемоги приніс:
Тільки я не розумію, яким боком влада має стосунок до інвестицій у IT компанії, що так бадьоро рапортує? Ну та ладно, нехай втішаються.
Очередного "православного" Игоря из Горловки в плен взяли. Говорит, что воевал, чтобы семью кормить, но 15титысячников называет "они".
Готов спорить, что Рафик сАвсЭм нэувыновнык.
За результатами вчорашньої зустрічі Порошенка зі своїми блогосферними посіпаками вже можна оголошувати конкурс на н…⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Методички от Самого!!!А теперь после вводных , деятельность будет согласно инструкций.
Это ****ец, это даже не смешно.До слёз...