Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

кому надо блевануть?

Ой как невдобно...
adccj8.webp

fjd2gg.webp

Румынская сотня@latiniano
5 ч.5 часов назад

пока не начнется реальная борьба с коррупцией, а не вот это вот пьющее коррумпированное убожество "генпрокурор", никакой томос не поможет..

хотя этот томос - вещь нужная, кто же спорит.. просто попы воров не сажают..

— Я не храплю! Просто мне снятся мотоциклы...

Радість то яка! Новий катер у Бердянську. Мабуть від "Кузні...", котра колись була ленінською. Виникають питання:
1.Цей річковий катер буде супроводжувати кораблі, які зараз в Азовському морі затримує ****а перед новим мостом? Аби не затримувала?
Звідси логічно витікає друге:
2. А що каже з цього привіду ****а? Отак просто підпустить і дозволить військовому кораблю Украни пройти під мостом? Ні? Тоді логічно третє питання:
3. Де тут перемога? Кажуть - буде ще три катери. Та хоч тридцять три - у чому тут пуття? Будуть вздовж берега ходити туди-сюди? Ну тоді йой! Піду відкрию шампаньйоли за перемогу. Чи все ж таки ще рано?
Ні, ну якби я був бенефіціаром "Кузні", то дійсно святкував би:
- отримав держзамовлення, а з ним і
- отримав гарантовані грошики з держбюджету на підготовку проекту
- втримав підприємство від проблем з фінансуванням
- отримав чималі кошти з бюджету після передачі у експлуатацію

Суцільна перемога. А потрібні ті катери, чи ні - то не моя, бенефіціара "Кузні", справа. Чому їх не робили в Миколаєві на суднобудівному? Чому річкові, а не більшого розміру і потужності? А тому що мені, бенефіціару "Кузні", від того нема ніякого зиску. Так що святкуйте, ховрашки. Тягайте ті чотири катери туди-сюди при нагоді, кожного разу видаючи це за перемогу. Я вам ще наклепаю, за ваші ж грошенята.

П.С. Цікаві ці порохоботи: спочатку приписують якусь ***ню опоненту, а потім спростовують з веселими зойками. Оце "пачєму нє договаріваємся с расієй?". Та усім вже давно ясно, що не домовлятися треба, а вичавлювати звідусіль. Усіма можливими способами. Тому ніхто вже нп каже про домовлятися. Але щоби вичавлювати, потрібне спершу вольове політичне рішення, потім підготовка сил та засобів, а вже потім сміливе рішення застосовувати ці сили та засоби. А от із останнім у нас поки що не дуже. А виставляти противнику красиві картинки, "потєшний" флот та робити рокировку на кожен його болючий для нас крок, замість ******* десь навзаєм по їхньому болючому місцю - це безперспективно. На мій погляд.
Ну шо тут сказать... Внебрачное дитя "Варяга" и крейсера "Аврора"...:незнаю:

Уже многолетняя практика.
Ну и пидерская демогогия, когда рассматривается их вариант и приписанный ими же радикализм.
Пример. Ко ко ко Альтернативы минску нет. Конечно же сравнивается минский отсос с наступлением на Ростов. Реальные варианты не должны появляться в кадре ни в коем случае.

А еще их любимое кто то уже дохлый из ДНР обещал до Киева дойти. Якобы не дошла и это якобы перемога.
Говорять ему *** отрежуть и с пушки выстрелять. А там долетит, не, один тока снаряд и знаеть...:збентежений:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Танкові бригади та підрозділи укомплектовані на 100%, - Полторак
Когда на Ростов??

Танкові бригади та підрозділи укомплектовані на 100%, - Полторак

И все 100% машин заводятся и могут выехать куда-либо? На ВОПе, помню, больше половины бэх тупо стояли в капонирах, потому что не могли ездить из-за поломок. А в это время, главнокомандующий передавал в ВСУ очередные сотни единиц бронетехники...

Гутен морген, фашики!

И все 100% машин заводятся и могут выехать куда-либо? На ВОПе, помню, больше половины бэх тупо стояли в капонирах, потому что не могли ездить из-за поломок.
Так это ж для лохтората пишут, шо у нас все заипись, через месяц напишут про А бомбу

Назад
Зверху Знизу