Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Київ під водою: в столиці затопило вулиці, тунелі і підземні переходи
Синоптик Наталка Діденко розповідає, що дощі спричинив циклон Галина.

Хто виноват , папередники?

А тому…

Суди триватимуть більше року. Неявки, відводи суддям, відводи прокурору, зміни запобіжного заходу, домашній арешт з браслетом, нічний домашній арешт, адвокати загубились, не прийшли, їх викрали сомалійські пірати, підсудний захворів на депресію і може вийти тільки по скайпу, по скайпу він нічого не чує, підсудному треба з’їздити в Італію на могилу Гарібальді, знову відводи суддям. Всі забудуть, всі заб’ють х*й, це стане ще однією справою з тисяч.

Щоб ви розуміли, мені зараз боляче. Я не сміюся. Це не жарт. Це наша реальність.” – написав блогер.

ЧоККоёбы приветствуют. Всё, как и завещал сладкий хер.

Безусловно, надо все проверить , но если все так, то *****

Подумаешь, ***ня. Вот:

Коваленко Ігор Іванович

eh4bbh.webp

Дата та місце народження: 16 червня 1988 р., с. Розалівка, Котовський район, Одеська область.

Дата та місце загибелі: 13 травня 2016 р., с. Тепле, Станично-Луганський район, Луганська область.

Звання: Молодший сержант.

Посада: Командир відділення.

Підрозділ: 28-а окрема механізована бригада.

Обставини загибелі: Загинув 13 травня 2016 р. під час несення служби поблизу населеного пункту Тепле (Станично-Луганський район) Луганської області.

Сімейний стан: Залишилися мати, двоє братів, сестра та син.

Місце поховання: с. Ємилівка, Голованівський район, Кіровоградська область.

Когда был с кентом на Кировоградщине, заехали к его маме. Денег до сих пор никто ей не выплатил, были в военкомате (в Голованевске) - полный мороз. ЧоККобляди украли всё. Будем долбить депутатов.

Сьогодні, 17 травня, у Голованівському районі попрощалися з молодшим сержантом Ігорем Коваленком, який загинув 13 травня у зоні АТО під час виконання службових обов’язків.

Як розповіли Першій електронній газеті у Голованівському військкоматі, загинув 28-річний Ігор Коваленко у с. Тепле Станично-Луганського району Луганської області, коли з групою військових пішов у розвідку. Провести в останню путь бойового товариша приїхали всі АТОвці Голованівського району, друзі, однокласники, почесна варта 3-го полку та духовий оркестр спецназівців.

Народився Ігор Коваленко 16 червня 1988 року в с. Розалівка (Одеської області), але незабаром сім’я переїхала у с. Ємилівка Голованівського району. Тут майбутній військовий закінчив школу і пішов на службу до збройних сил. Був молодшим сержантом.

26 квітня Ігор Коваленко був призваний на службу Голованівським районним військкоматом, згідно Указу Президента про часткову мобілізацію. Командирований до ВЧ польова пошта В0095. Служив командиром 1 розвіддвідділення розвідувально зводу 3-го механізованого батальойну.

Каждый проеб и каждый ***** не ерунда. Из мелочей страна состоит. Ничего нельзя спускать свиньям из властей. Ибо зажрутся. Проверено страной.

Каждый проеб и каждый ***** не ерунда. Из мелочей страна состоит. Ничего нельзя спускать свиньям из властей. Ибо зажрутся. Проверено страной.

Матери погибшего платить не хотят, ты понимаешь глубину *****ого ****еца??

Матери погибшего платить не хотят, ты понимаешь глубину *****ого ****еца??

Я все прекрасно понимаю, а вот граждане шоколадники, только спустя четыре года наконец доехали, что
fb1ffa.webp

Я правда дописал что
Шановний , забув ось це:
Все кто торгуют с русней -враг.

Пізно ввечері 24 липня у Києві на бульварі Лесі Українки мажор позашляховика Hummer на пішохідному переході збив насмерть дитину і намагався втекти. Дану трагедію прокоментував блогер Антон Ходза у себе на сторінки в фейсбук. Пряма мова:

“Прогноз-вєрняк.

У мажора-ї**ната на Хаммері в момент наїзду був:

– Інфаркт

– Інсульт

– Епілептичний припадок

– Впав тиск

– Піднявся тиск

– Запаморочилось в голові

– Лейкемія

– Волчанка

– Понос і запор

Також:

– У нього на утриманні 9 неповнолітніх дітей та старенька бабуся

– Він має позитивні характеристики з роботи, ЖЕКу, школи, дитячого садочка, інтернату, з Стереоплази

– Має грамоти та відзнаки районної адміністрації

– Співає в церковному хорі

А тому…

Суди триватимуть більше року. Неявки, відводи суддям, відводи прокурору, зміни запобіжного заходу, домашній арешт з браслетом, нічний домашній арешт, адвокати загубились, не прийшли, їх викрали сомалійські пірати, підсудний захворів на депресію і може вийти тільки по скайпу, по скайпу він нічого не чує, підсудному треба з’їздити в Італію на могилу Гарібальді, знову відводи суддям. Всі забудуть, всі заб’ють х*й, це стане ще однією справою з тисяч.

Щоб ви розуміли, мені зараз боляче. Я не сміюся. Це не жарт. Це наша реальність.” – написав блогер.

Антон Ходза

На этот случай надо РГДшку с собой возить\носить
Сунул незаметно в машину нарушителя - и в сторону.
Самый справедливый суд

И прикол в том, шо чоККоёбань всё это одобряет и оправдывает. Заебок?

Ну как тебе сказать, у них ступор, методичек свежих по многим темам не подвезли.
Аж жалко стало. Одни по старім шпрехают, другие уже по новому изъясняются. То что я в 14м это же самое писал - так память отшибло. :збентежений:

И прикол в том, шо чоККоёбань всё это одобряет и оправдывает. Заебок?

Работа такая
Заглянул как-то на Севфорум(тема о пенсионном возрасте)
Там ***лобот абсолютно аналогичными фразами восхваляет и оправдывает путена. И ему точно так же суют ебуки даже севастопольцы.
В мире все взаимосвязано

Работа такая
Заглянул как-то на Севфорум(тема о пенсионном возрасте)
Там ***лобот абсолютно аналогичными фразами восхваляет и оправдывает путена. И ему точно так же суют ебуки даже севастопольцы.
В мире все взаимосвязано

Это да.
Не в тему: аватарка просто так :confused: , или коллега?

Назад
Зверху Знизу