Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Духовенство у меня начало ассоциироваться с финансовой пирамидой и не более.
прежде всего это средство управления слабоумными массами, роскошь - побочный эффект. любая религия - пережиток средневековья

А за ней и подтягивается уголь для Вротдам+

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А вслед за этим поползут цены на все и тарифы на коммунальные услуги.

прежде всего это средство управления слабоумными массами
А у нас таких, хоть отбавляй. Просто пипец. :збентежений:

Вот где самая крутая секта. :ги: Управлять 140млн баранами научились.
В Кремле призвали россиян верить только путину

...
«На моє запитання, що саме стало причиною такої уваги, слідчий повідомив, що це не пов'язано із моєю доповіддю у Брюсселі, а начебто є наслідком моєї публікації у «Фейсбуці» від листопада 2017 року, в якій я обіцяв, що прийде час – і діючий президент Порошенко відповість за свої злочини перед народом України – в кращому випадку отримає довготривалий термін ув'язнення, а в гіршому – буде страчений на Майдані. Також слідчий поцікавився, чи готовий я прийти на допит і, отримавши мою стверджувальну відповідь, сказав, що зателефонує пізніше, коли буде узгоджена дата допиту», – розповідає ветеран.

«Ось така реакція влади на правду. Якби Порошенко міг, то вже давно би позбавив мене громадянства України. Хоча я й не дуже здивуюся, якщо раптом «знайдеться» мій російський паспорт і мене швидесенько приватним літаком депортують у Москву. А потім вже будуть розбиратися, чи справді я мав російське громадянство, чи, може, то хтось десь просто помилився...», – додав Шевченко

На Светлодарской дуге уничтожена позиция оккупантов

Вексельберг погасил кредиты на $1 млрд перед западными банками после получения помощи из бюджета

Керченский мост построен с нарушениями норм – российский эксперт

jae4hj.webp

От і кінець фейку про «гроші Курченка». Хто ще вірив в цю брехню тепер отримати факти - все це була розробка СБУ, в яку були залучені їх агенти та бізнес-партнери.

Олександр Динник є правою рукою младоолігарха Курченка і був...

Кого то эта скульптура напоминает... :збентежений: не могу вспомнить только кого? :ги:

U2FsdGVkX18x3ULJ5Vj6gdEbKreh-Y4Urhu0jEObL3ggP5NtA7-uZEZ4fbNhccKOrYruqxofpJ7A66elJ53UftpAwc1ixVLrdRUhH9eyJeUFyZxpn03X5cK6W51MWATeNgPKJqi_PhQ,

Керченский мост построен с нарушениями норм – российский эксперт
На подсосе у банковой, этот эксперд? уже пели про инпосибл, а по факту мост есть.
Лева не тяни больше про мост, только когда ебнется)))

Назад
Зверху Знизу