Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Так попереджую кат-цапам які звертаються до мене на язіку загарбника і вбивців наших захисників і дітей,я відповідати не буду.
Я Українець,ви хто?

Ты ***** под впном и пишешь через гугл-переводчик. От этого надо и отталкиваться.:D

осталось попа в тему привести
Ну шо **** за гроші ти будеш ******* українських дітей і сахисників?
Як так можна жити валити все лиж би ближче до кат-цапії і бабки задарма га *****ка.

Ты ***** под впном и пишешь через гугл-переводчик. От этого надо и отталкиваться.

А ти натуральний КАТ-ЦАП І ВБИВЦЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ І ДІТЕЙ,вали ***** СЕПАР звідси,тобі тут не раді і ніколи таким зрадникам не будуть раді.

Да понятно что провокатор...
jcfjg7.webp

а я думаю чего он так разошёлся

Он мне в конкурирующей теме обещал приехать и морду набить, но что-то тема заглохла. Предполагаю, что наши погранцы не пропустили, как гражданина РФ призывного возраста.:D

Petroff БахмутскийО кого занесло сюди,шо не попав в парламент так на всіх злий і навіть в армію пішов Думаєш після цього приймуть в парламент,як при руських,га кат-цап.

А ти натуральний КАТ-ЦАП І ВБИВЦЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ І ДІТЕЙ,вали ***** СЕПАР звідси,тобі тут не раді і ніколи таким зрадникам не будуть раді.

"Звидсы" - это из Саратова или из Тамбова? Так я в ваших краях и не был никогда.:D

СБУ начало расследование в отношении УПЦ МП за сепаратизм
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Чуйка, что будет очередной пук в лужу. Ресурс сепарский.

Назад
Зверху Знизу