Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Я лично про Вас и не писала - там с маленькой буквы. Но так как Вы годами пишете в зрадоёбской и ни разу не противоречили ни одному фейку, ни одному примеру "критики" местных последователей Кадырова, получается, что Вы заодно с ними. Нет?
Смотря в чем. Ежели их позиция отлична от моей(как к примеру с томосом было) я естессно возражаю. В остальных случаях могу и соглашаться, да. И кстати, знака равенства между нынешним президентом и Украиной я не ставлю. Ну, это чтобы вам было понятнее в дальнейшем. Нет, между Воной тоже не ставлю.(это для ясности)

Цікаво, що ж там ****анув кадиров і яка мета його критики? У випадку з порцеляною моя мета - мінімізувати витрати і забезпечити війська практичним довговічним посудом. Який можна спокійно експлуатувати десятиріччями у будь яких важких умовах. Можна погрузити спокійно на транспорт у випадку передислокації частини і спокійно використовувати у польових таборах. Навіщо тримати кілька варіантів окремо для ППД і окремо для польових таборів і виїздів? Автобанів в нас поки нема і порцеляновий посуд після першого ж виїзду перетвориться на купу черепків. Чомусь не хочеться думати, що керівництво забезпеченням у нас таке вже тупориле і посуд все ж пластиковий.
Ну а про параноідальне вишукування зрадників я вже казав: світосприйняття деяких ура-патріотів мені нагадує часи НКВС.
Насчет фаянса в полевых условиях - мне доказывать не нужно.

Як там казав Роскольников у Достоєвського? Про "***** дрожащую".
Схоже, нас намагаються перетворити в таких тварей, лишивши права критикувати. На тій лише підставі, що хтось там десь теж дозволив собі це зробити. Про кого я не чув і думки його не знаю. Поясню: я чую якусь новину про дію чи бездіяльність влади. І тут же даю свою критичну оцінку. Не бігаючи по ресурсам, не вишукуючи думку інших людей, не порівнюючи свою думку із офіційними ЗМІ. І тут приходить хтось, хто перелопатив усі джерела інформації і виявив, що хтось там десь щось схоже сказав. Чому мені повинно бути не ******и на те - хто там десь щось сказав? Я висказав свою думку, своє судження. Маю право. А мені намагаються заткнути рота на тій підставі, що десь якийсь несимпатичний чувак теж сказав щось схоже.
Чому, якщо я бачу дурню і кажу вголос, що це дурня, я ще й повинен думати, а чи не скаже і ворог, що це дурня? Від цього дурня перестане бути дурнею? З якого переляку?
Коли вже люди зрозуміють: від того, що мої думки та судження не співпадають з їхніми, то я не ворог і не ***** - просто наші думки не співпадають. І навпаки, якщо мої думки співпадають з думкою ворога - то це не означає, що я ворог. Просто ми подивились під одним і тим же кутом на одне і те ж і побачили те, що побачили. І найнеприємніше у цій ситуаці бачити, що ворог теж не ***** і бачить нашу дурню, насміхаючись із нас. А нам замість виправити дурню чи змінити менеджерів, що її роблять, пропонують співати осанну генераторам дурні, підтримуючи будь-яку дурню виходячи із хибного почуття ура-патріотизму.
Цитирую - Патамучто гладиолус
Все просто им можно говорить что у нас все просто обуенно, а ежели какой *** (это так нас гавнопольский на президенской прямой помойке назвал)на солнцеликого пасть раскроет то все в атаку как свора собак кидаются, забить эфир заткнуть всем рот и славить папу, **** тут неясного:пиво:

Тихо перед зеркалом возражаете и рука в кулак сама в кармане от протеста сжимается?
И при чём здесь знак равенства между президентом и страной? Речь шла исключительно о критике Кадырова президента Украины - не страны.
И вы все в одной компании с Кадыровым. Так что поздравляю ещё раз.

О мамзель прювет тебе, у тебя новый кумир кадырыч? О бутылке мечтаешь все

І тут же даю свою критичну оцінку.
Маячня.У "Прямого" тре було спитати,перш ніж таке казати.І не дивіться навкруги,за вас це вже зробили.Нахрєна вам різні думки?Вигадаєте зненацька щось погане,не на користь пропаганді.Думка повинна бути одна і пряма.

Мені теж. Алюмінієву туфту - на звалище. А от неоржавляйку, якою користувався в армії - ні на що не проміняв би. Досі користуюся мискою з того набору, для приготування їжі. Хтось із ментів знайомих презентував якось. Скільки посуду перебито за ці роки, скільки пластику полопалось та викинуто - а мисочка живе. Хоч омлет збити, хоч желатин розчинити, поставивиши на вогонь, хоч розігріти щось - зносу нема. Хоч вдома, хоч в лісі, хоч в полі. Про солдата треба думати, а не показухою займатись, ось що я скажу.
ДОрога ноне нержавейка...

Оце про знак рівняння - ти дарма. Зараз і тебе запишуть у вороги. Оце рівняння - це ж наріжний камінь порохоботства. Хто це рівняння не визнає - той ворог, що б він там не робив, які б зусилля не докладав, скільки б крові не проливав задля перемоги - залишиться ворогом. Якщо не визнає постулату про равенство між президентом та Україною.
"Пусть разжалуют. Зато у меня совесть чиста"(с)
;)

Немецкий копипаст и детская "а ты сам такой,как..." уже стали бестолковыми и пресными.Только что задумался-интересно,немка пользуется гугл транслейтом?Думаю,если общаться на украинском словарном запасе ,у неё будут проблемы :)
Вот даже взять предыдущее сообщение,где середина наполовину,и то выглядит загадочно:
Маячня.У "Прямого" тре было спросить, прежде чем такое казати.И не глядите вокруг, за вас это уже зробили.Нахрена вам разные мнения? Придумайте неожиданно что-то плохое, не в пользу пропаганди.Думка должна быть одна и прямая.

какой Вы нудный... Призываемая Тьма сразу и по делу предложил прогуляться на сайт ГПУ а не вчитывался в ошибки (да грешен, и не только с орфографией но и с пунктуацией беда)
Я дала ссылку на ФБ спикера ГПУ Ларисы Сарган.
Вот честно скажите - давно ФБ стал официальным источником? Мне просто любопытно? Геращенко, Аваков, Найем, Петр Алексеевич и т.д. и т.п. тоже много чего пишут и? И все принимать как официальные заявления?
Ну тогда да, тогда канешна...
да хоть канешна, хоть не канешна...
Вы нашли страничку ГПУ,
больше Вам скажу - я и знал об этом сайте так же как и о сайте
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
и
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
и т.д.
Не врите.
Вы попросили имена...
Но Вы то поняли что я попросил? Верно?
Я надеюсь, Вы поняли куда необходимо обращаться?
все верно, но было бы намного удобней с сайта перейти сразу на сайт ГПУ по ссылке :) Спасибо.

gajc1c.webp

:рл::рл::рл:

Годі теревені правити,мені тре згадувати мову.Наразі Свидницького візьму,там класична.

Не тобі, вражина, про совість балачки вести. Ти ворогам підспівуєш та над країною знущається. Бач, Томос йому не такий, рівняння він не ставить де треба. Ага, попався, зрадник! Зараз тебе заскріню та просигналізую куди треба. Враз тобі пригадаємо все. Не сховаєшся в Конопельках. До речі - конопельки окремим компроматом підуть, по гілці ОБНОНу.
Ну от якось так. Трохи шизофренією віддає, але куди правду діти - кожен день бачимо.

на роиси планируют переиздать труды Карла Маркса, Фридриха Энгельса и Фельд Жандарма:D

Дидуган так и не понял, что ему предлагают критиковать, а не паясничать ,выискивая ТОЛЬКО негаразды.Но к сожалению он не понимает смысла самого слова, нарцисизм прогрессирует.

Назад
Зверху Знизу