Статус: Офлайн
Повідом.: 21324
Повідом.: 21324
Отличный выбор, Лёва!![]()
Знаю.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Отличный выбор, Лёва!![]()
Что предлагаете?Не надо так ****имистично.
19:53
Це цікаво: Скільки обманював Порошенко на прес-конференції (Экономические известия)
16:48
Выступление президента Петра Порошенко, – онлайн-трансляция (112.ua)
14:35
Мало правди. Фактчек прес-конференції Петра Порошенка (Українська правда)
11:40
Про грубий зовнішньополітичний популізм Порошенка (UaInfo)
11:30
Мало правди. Фактчек прес-конференції Петра Порошенка (VoxUkraine)
Источник дала . Дерзайте.
Димокс, переименуйте тему Вторжение, в Шоколадно- сахарную, и того и другого там в избытке, а о Вторжении -нет новостей, максимум косвенно упоминается, где-то то между простынями восхваляющими. Почему в теме Вторжение, нет новостей о зрада, президент все делает правильно? Не ошибается? Все реформы получились? Не всё и не все, а новостей нет, потому, что тема не объективна и заангажирована.
как тарифы для фирташа повышать, так мвф приказал, а тут прям гордо отказал⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Порошенко: МВФ не може диктувати нам закони
ВІВТОРОК, 6 БЕРЕЗНЯ 2018, 19:45
Президент Петро Порошенко заявив, що міжнародні донори не можуть диктувати Україні закони.
Про це він заявив в інтерв'ю Financial Times.
"Спроби донорів брати участь в призначеннях суддів шкодить суверенітету України", - сказав він.
Президент зазначив, що вимоги Міжнародного валютного фонду і Венеціанської комісії, щоб міжнародні донори мали вплив на відбір кандидатів на посади суддів антикорупційного суду, порушують суверенітет України.
"Якщо хтось може уявити, що міжнародні донори будуть формувати українські суди, то це суперечить Конституції", - сказав Порошенко.
Він вказав на успішне голосування Радою за власний законопроект про Антикорупційний суд в першому читанні.
Нервы как раз мне трепят те, которым я когда то доверял, но в итоге получил нож в спину. Есть порохоботы куда культурнее и порядочнее чем так называемые единомышленники, объективно говоря.Так Вы не общаетесь, Вы нервы себе треплете.
Anděl;62816993 сказав(ла):Оказалось, что твой голос - пылюка в этой теме
И с кем я должен в этой теме тогда общаться?![]()
Ага ! Гноблять старожилів з пропискою .![]()
Это вы спросили Визарда о будущем Украины? Феерично, написала какую-то галиматью и обижается что ей не ответили. Тут простую тему на форуме с инакомыслящими выкорчевываете, а там о партиях разглагольствуете, полноте барышня, для партий нужно украсть миллионы, так что за партиями обращайтесь к кондитеру, он вам их отсыплет. Кстати о дедушках и бабушках ваши дедушки и бабушки в курсе, что вы презрительно к ним относитесь?
Вы голубчик не поленитесь, уж будьте так добры - пару-тройку простыней восхваляющих приведите в пример, пожертвуйте для благого дела десятком-другим минут, да и просто, шоп не выглядеть ****унцом-пустозвоном.![]()
Радоваться жизни.Что предлагаете?
Вы голубчик не поленитесь, уж будьте так добры - пару-тройку простыней восхваляющих приведите в пример, пожертвуйте для благого дела десятком-другим минут, да и просто, шоп не выглядеть ****унцом-пустозвоном.![]()
Я подумаю...Та заігнорь його к ***м з його совєтами, яких ніхто не просив від нього.
Ой.![]()
Я, поки доганяв сторінки, почитав, як ти вже надумав барижити моєю ягідкою . Шось мене тєрзають нєкотрі догадки. Бачив я одного перекупа з ..небілою шкірою, і баба в нього була нічогенька, моторна така.
Та ! Всерівно запрезентую якось, нам міцні хлопці на раскорчьовкі плантаріка потрібні .