Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую. Взаемно.Поздоровляю усіх! Сьогодні святкуємо Стрітення Господнє.
У цей День вітаю всіх християн із цим Великим святом! Бажаю всім Божих благословень, розради і підбадьорення! І свідчу, що у Бога не залишиться безсилим ніяке слово. Зі святом Стрітення Господнього!

Я знаю...там путлерів стільки, хоч греблю гати...По першій новині - не переймайся. Якщо навіть ***ло помре - виймуть із рукавів запасного.
По другій новині - пильність і ще раз пильність. Пограничників зазвичай відводять перед початком атаки військовими з'єднаннями, аби не потрапили під вогонь своїх. Мені особисто ця новина не подобається.

Те же морды только жирнее и слаще
РеХвормы полным ходом![]()

Он біл таким уже в 90-е годы - ездил там частенько - вижу что ничего не изменилось...Автобам Кропивницкий-Кривой Рог
Это тот, который ещё тогда сбили с неделю назад.Сирийская ПВО подбила самолёт разведчик ВВС Израиля⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Під Солом'янським судом, де судять міського голову #Одеса #Труханов а - понад 100 спортивних молодиків, частина у формі без знаків розрізнення. Стільки ж у суді. По 50 бійців #поліція і #НацДружиниЯ же писал труханов патриотистый патриот.
Хочешь поумничать? Плакать потом не будешь? тогда не обижайся...Цитата:
Сообщение от Серега_Харьков
Высосано из пальца, как и большинство подобной ***ни.
ты шо, это ж сам Песков сказал))
Видимо, персонаж типа даши.Ви заходите до теми обсудити події в Україні чи тролити мене персонально?
Цікаво обговорювати особисте життя інших, тому що свого нема? Співчуваю.