Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Не ведіться. Ці перевертні намагаються заговорити суть питання, з'їзджжаючи на особистості, орфографію, тощо. Коли намагаєшся задавати їм прямі питання, вони або падають на мороз, або задіюють фекально-****ьну тему. Вони мені нагадують серпневих мух, які відчувають що їх час спливає і з тваринним остервенінням п'ють кров з живих істот.

Ну это все к флакону, он уважение зарабатывает беганьем за пивком... Хотя, вы #порохоботы-*****ы, другого способа и не знаете, поэтому и считаете, что чем сильнее лизнуть, тем больше уважают:іржач::іржач: Рабская, совковая психология

А вони як і їх хазяїн, що все життя звик обманом і підкупом прокладати собі дорогу по життю. І по іншому він вже не може. Двуличні, брехливі, жадібні потвори!

А вони як і їх хазяїн, що все життя звик обманом і підкупом прокладати собі дорогу по життю. І по іншому він вже не може. Двуличні, брехливі, жадібні потвори!

+
Добавлю еще, что невероятно тупые....

А то, что тот кто ****амотен в языке- тот точно тупой во всем остальном.
И этот тупой с апломбом рассказывает что его ****-Юлька самая *****тая коса на всю Украину :D:D:D
Оборжаться с таких Шариковых :клас:

Это ты про Сахара? Помню, он писал что наши темы разделил "уровень интилекта". ИНТИЛЕКТА, *****!!!)))
А сейчас, чтобы скрыть свою ****амотность, перешел на псевдоукраинский.

Это ты крест ставишь тому, кто в оккупированный Крым к *****ам ездил, спонсировал оккупацию? Уверен, что он не сливал информацию фсб и не завербован ими? :рл:
***ть, ну ездил человек в Крым, я не одобряю и, лично я, не буду ездить, ну то таке. Тут другое, ты бы имел полное право задавать такой вопрос, если бы ****огичный Сахару задавал постоянно с его ( или его отца) бизнесом в Белгороде, а так этот вопрос Алексу только подчеркивает твою двуличность и ****нство...

Это ты про Сахара? Помню, он писал что наши темы разделил "уровень интилекта". ИНТИЛЕКТА, *****!!!)))
Ну то же свой написал, ему можно, он случайно ошибся:D
Или нет, у него это авторское было:іржач:

Краще б не переходив. Суцільна азірощина.:D

Я задавал САХАРУ вопрос. Когда кофе на площади пили. Вместе поржали с вашей шизофрении.
Так что ****нство и двуличие - визитная карточка аборигенов этой ветки, в том числе твоя.:D
Ну ок....
Вы там аккуратней пейте, шоб не пришлось, как бирюкову съебываться... с криками прааайс, прааайс:D

Якоє другоє ? Якоє другоє ?
Алексрим на кожній сторінці тоді підтримував блокади, які устроювали довбойоби Семен-Єгор , кругом верещав, шо потрібно наглухо закрити крим і донбас , а сам втихаря , положив *** на свої ж заклики і групою поїхали на відпочинок саме до Криму !
Ніхто йому б у вину поїдку до криму не ставив , якби він сам не призивав до блокади. Різницю відчуваєш ?

Так Сахар, чі все ж його батько ? Чи все ж кум його двоюрідної племінниці ? ))

Це в тебе така ж достовірна інфа, яка була "з достовірних джерел" про два мільярди Сені. ))))
Потім тому, хто вбросив цю інфу прийшлось вибачатися перед Сєней за вкид брехні.
Я не следил за этой эпопеей кто, что поддерживал, Алекс не отрицает, что в Крым ездил, а вы же, как ужи на сковородке вертитесь.

Я не следил за этой эпопеей кто, что поддерживал, Алекс не отрицает, что в Крым ездил, а вы же, как ужи на сковородке вертитесь.

Мало того, я сам про це і розповів. Так як не вбачаю в цьому ніякого злочину. Треба було самому впевнитись, що Крим скінчився. Тепер для мене ця тема закрита. Але порохососи ще носяться з нею, як з козою Федоса.:)

Все можливо. Але чомусь після оприлюднення інформації про батька Сахара, зникла вся інформація з фб аккаунта солодкого. Совпадение? Не думаю.:)

А между тем крепнут партнерские связи)))
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

*****, и эти ублюдки кого-то упрекают поездкой, хоть и на оккупированную, но всё-таки территорию Украины? *****асы двуличные.

І шо там не так ? Тьотки на вході білет обривають по лінії контролю, білет залишається з власником. Зостався з останньго відвідування. Літом не до балету буде.
Всьо так. Лонгин с тобой ходил, нет?

Куди зі мною ? На балет ?:іржач::іржач: Ти хотів, щоб глядачі подивилися зразу дві вистави ?
У нього є молодиця для походу в театр, у мене своя молодиця є.
Ну я ж не в курсе, мож вы оба со своими молодыцями на один балет ходили. В зале ж небось больше чем четыре человека сидело.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу