Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Усы Пескова
6 ч ·
#NoComment Удивительные люди в России. Там, где воруют миллиардами, они этого не замечают, а когда им пытаются помочь - видят злой умысел и воровство.

Дорога у пекло...

:рл::рл::рл:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

heag6e.webp

Роисcя 24
16 декабря 2017 г.
Зацвела, заколосилась, расправила плечи освобожденная Россией от грузинских ******ов Абхазия. Популярная рубрика «Крымнаш»

Книга пам'яті полеглих за Україну
17 січня 2015 року… Донецький аеропорт… Хроніка мужності…
Протистояння у аеропорту "Донецьк" тривало…Протягом всього дня не вчухали жорстокі бої. Вже із самого ранку бойовики атакували позиції українських військ у районі нового терміналу та метеовежі аеропорту. Наші військовослужбовці відбивали атаки терористів, завдаючи їм важких втрат. Повідомляли, що терористи попросили «кіборгів» припинити вогонь, аби забрати своїх убитих та поранених.
Вдень у прес-центрі АТО повідомили, що в Донецькому аеропорту все ще триває запеклий бій. У повідомленні зазначалося, що українські військові проводять заходи по вогневому блокуванню противника з метою евакуації поранених із нового терміналу.
Бійцям «Правого сектору» вдалося «пробити» нову дорогу до терміналу. Журналіст Андрій Цаплієнко повідомляв «Я не знаю, з чого зроблені ці хлопці, але Правий Сектор не може не вражати. Говорив з "Барсом" (командир штурмової роти ДУК у Пісках). Каже, "пробили" ще один коридор з Пісок до аеропорту, так що вже є нова "дорога життя".
Новою дорогою наші військові все таки пробились до захисників аеропорту та розпочали евакуацію поранених. В першу чергу вивозили тих, хто перебував у важкому стані. Того дня вдалося вивезти трьох вбитих військових і 23 наших військових, які потребували невідкладної медичної допомоги.
О 16.30 бандформування обстріляли новий термінал з РСЗВ БМ-21 "Град", проти наших Героїв терористи застосовували усі наявні вогневі засоби, включаючи реактивну артилерію. Штурмові групи противника проривалися у підвал і на дах будівлі, оборона знаходилася у критичному стані…Бойовики з так званої "ДНР" того дня стверджували, що витіснили останні групи українських військових з донецького аеропорту, що там залишалося близько 20 українських військових. «До вечора витіснили останніх п'ять чоловік. На поточний момент аеропорт знаходиться повністю під нашим контролем, жодного українського військового на його території немає», — розповідав один із бойовиків, а їх ватажок О.Захарченко позував перед російськими СМІ з українським прапором нібито з терміналу, запрошуючи Президента України його забрати. У відповідь українські «кіборги» надіслали їм і всім українцям своє відеозвернення…. "Кіборги" закликали не панікувати і обіцяли,що окупантам не здадуть і метра української землі.
17 січня 2015 року наші мужні воїни утримали аеоропорт, вони боролися, не здавалися не дивлячись ні на що, але шість наших українських Героїв віддали життя в боях за Донецький аеропорт того дня…
ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ, ВІЧНА ШАНА ТА СЛАВА ГЕРОЯМ,
ЯКІ ЗАГИНУЛИ ЗАХИЩАЮЧИ ДОНЕЦЬКИЙ АЕРОПОРТ У 17 СІЧНЯ 2015 РОКУ!
1. Солдат Трух Володимир Володимирович - 81-а окрема аеромобільна бригада (122-й окремий аеромобільний батальйон).

2. Старший сержант Нагорняк Віталій Володимирович ("Даніла") - 93-я окрема механізована бригада.

3. Доброволець (лейтенант поліції) Сухіашвілі Тамаз - 93-я окрема механізована бригада.

4. Солдат Фурдик Дмитро Миколайович - 93-я окрема механізована бригада.

5. Молодший сержант Лисенко В'ячеслав Олексійович - 93-я окрема механізована бригада.

6. Солдат Остапенко Владислав Станіславович - 93-я окрема механізована бригада.

ЗНАЄМО! ПАМ’ЯТАЄМО! ШАНУЄМО!

Путін катастрофічно прорахувався з анексією Криму

Однозначно.
Я ещё тогда был поражён - что делает этот ******?
И отказывался верить собственным глазам, думал это всё мутный ****ёж.
- нельзя же быть такими *****ами *****.
Но то был не ****ёж, оказалось, можно. К сожалению для *****ов

Его технично развели,убаюкали приласкали сказали шо цар,а потом сделали х@йлом...Те которые всю жизнь тратят на погоню за баблом,не понимают,какими бы они не были бохатыми,есть те кто придумал эту схему...

Однозначно.
Я ещё тогда был поражён - что делает этот ******?
И отказывался верить собственным глазам, думал это всё мутный ****ёж.
- нельзя же быть такими *****ами *****.
Но то был не ****ёж, оказалось, можно. К сожалению для *****ов

Это был эпический проёб, который войдёт в историю.
Да в ****е при власти КГБ-ники ,до сих пор живущие в мире "совка" и бредящими неподимой мощью армии ракостана.

Знаешь, как говорится: Если человек родился *****ом, то это навсегда.

Уже вошел в историю, по самое "небалуйся".

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу