Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine
1 мин. ·

Важливо!

Інформація, що, начебто український військовослужбовець звернувся до російських прикордонників із проханням надати йому статус біженця не відповідає дійсності.

Військовослужбовці Збройних Сил України вірні присязі українському народові та своєму конституційному обов’язку.

Прохання до представників ЗМІ не поширювати неперевірену інформацію.

Дмитро Корчинський
32 мин. ·
Організаторів акцій на підтримку президента треба набирати через конкурс.

На чесному конкурсі переміг би я. Поперше тому, що я люблю президента сильніше, ніж ви, по-друге я організував би акцію на його підтримку у десять разів чисельнішу.
Потрібно було просто змінити назву.

"кава на хрещатику" - це для хіпстерів. Хіпстер погано кучкується.

Треба було так: ******* на хрещатику! 200 гр. в одні руки, щопівгодини.

А щоб побільше молоді: Амфетаміни на хрещатику! Розширимо свідомість разом!
Думаю шо доллара по 8 было бы вполне достаточно.;)

Прес-центр штабу АТО
2 мин. ·

ПРЕС-ЦЕНТР ШТАБУ АТО ПОВІДОМЛЯЄ:

Відповідно до Мінських домовленостей на лінії бойового зіткнення з 00:00 годин 23 грудня 2017 року оголошено перемир’я на Новорічні та Різдвяні свята.

Проте, недотримуючись угод, російсько-окупаційні війська продовжують обстріли позицій українських військ та готують чергові провокації із подальшим звинуваченням розвідувальних підрозділів Збройних Сил України щодо начебто диверсійної діяльності на тимчасово окупованих територіях України.

Так, за даними розвідки штабу АТО, завтра 25 грудня в день святкування католицького Різдва планується випробування вибухових речовин на території Державного Макіївського науково-дослідного інституту по безпеці робіт у гірничій промисловості.

Приблизно з 09:00 до 15:00 на вказаному об’єкті може статися потужний вибух. В робочий час можуть постраждати цивільні громадяни – працівники підприємства, які змушені з об’єктивних причин залишатися на тимчасово окупованих територіях.

путин отдыхает.

Мабудь погода завадила. Надо ж было бабла вкинуть, а от патологически жадного - дождёшься.

Петеюня хтотел на голом энтузизьме антимайдан забалабанить, но не тут то было. :) *****ов нашлось немного. :D:D:D

долларповсемь это не к нам, это в Федеральную Резервную Систему США.
просто надо помнить хто слил гривну:)
Ежели она вернется к "доллар по 8" думаю, шо никто и не вспомнит... Во всяком случае из тех хто "кохвий пьють..."

Резюмируя антимайдан (в Украине так повелось, митинги в поддержку власти являются антимайданами), так вот.
Антимайдан не удался. Три калеки на всю страну, из которых в Киеве половину опознали как сотрудников минстеця.
Не удался потому что жадность фрайера сгубила.
В данном случае Петина патологическая жадность.

Да, ты как нельзя точно выразился на этот счет.:пиво:
Что сегодня еще интересного произошло? :незнаю:
У нас пол-района ХГ вечером сидели без электричества. :збентежений:

А я думал после трудового дня зайти кохвий попить,но вместо этого пришлось в темноте домой добраться.:збентежений: Хорошо что дома есть аккумуляторные светильники, хоть поужинал по-человечески. :)

А что не так? :ги: :D:D:D
Правда , она и в Африке правда. :):D:D:D
Что у вас с погодой? Морозей хоть какой то есть? Мы плаваем по городу.:збентежений:
Завтрева и мы поплывем. Снег выпал но его уже дожжом смывает...

Завтрева и мы поплывем. Снег выпал но его уже дожжом смывает...
Не взирая на сильный ветер, меня радовал снежок утра, а потом пошел дождь и каша из снега и воды получилась.:збентежений:
У нас по прогнозу на НГ ночь плюсовая температура. :збентежений:

А тролляка внучку конфетку зарабатывает... или себе.

Тролляка внучка будущее продает. :cranky:

Сколько пищи выбросят украинцы после празднования Нового года?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу