Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Так само, як мені важко тобі довести, що той, хто каже тобі правду в вічі - не завжди погана людина, а іноді навіть друг. .

А іноді навіть нарцис, якому, як дихати, потрібно когось принижувати.
Ну і , звісно, під соусом "я гаварю єто для тваєй жє пользи. Чтоби ти стал лучшееее"

Що ти мелеш?:рл:
У тебе на монетах з двох сторін та на гурті напис 50 копійок? Візьми подивись. Якщо так - то це монета шулєра. Тільки у шулерів та в упоротих дурників, яких вони ошукують, одне бачення правди. Чим шулєри і користуються. Життя складніше та має багато вимірів та кутів зору.

Читаю: улєтіш в ігнор. Повірив. Порадів, згрупирувався перед польотом, щоби сильно не забитися. Сиджу, чекаю. Обманув? А мене звинувачуєш у брехні? Заіпісь логіка.
ФЖ птіца гордая, поки не пнеш - не полетить:D

Люди, тема превращается в нудный **** ни о чём.

Да, есть мобильный... а зачем я вам?? :незнаю:

как єто - зачєм?
ccg6fg.gif
ccg6fg.gif
ccg6fg.gif

Вкладення

• ccg6fg.gif
    ccg6fg.gif
    132 байт · Перегляди: 43
  • ccg6fg.gif
    ccg6fg.gif
    132 байт · Перегляди: 29
Не командуй. Взяв звичку командувати. Краще сам жахни. Воно попустить, як не паралізує.

****уй, доки потяги ходять.:D Можеш навіть не повертатися.

Знову розкомандувася. Та шо ж таке? Замість заігнорити, як і обіцяв, знову наїбав пустими балачками. Тільки й знаєш, шо ****унця ганяти.

ах ти, флудогенератор!
Припини засирати гілку!

А хто тут постійно на нерви скаржиться? Навчіться розуміти прочитане. Якщо хтось пише, що цого щось нервує - це ще не значить, що він скаржиться. Це лише констатація реакції на деякі речі.

Якщо чоловік двічі за один ранок заверещав, що йому "нерви мотають" і "дражнять", то то вже істер... ой! то вже емоційнонестабільна персона.
Тому капельки все ж таки попив би.
Мені байдуже, а я уявляю як ти вдома візжиш.

Акція "Запали свічу" відбудеться в Харкові
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

:D

b2gbcd.webp

dc1jbb.webp

Помилка. Пхати мене язиком у дупу - марна справа. Тільки реготати буду від лоскоту.
Алаверди:
Домінікана птиця горда: поки ***** не пошлеш - трикутник не натисне.

А ти вважаєш адекватним натискать трикутничок без грубощів?

Як там тобі на гештальті пояснювали? Реакція має відповідати подразненню.
Пригадую - ти і про рефлексіровання щось писав. Я бачу - в тебе абонемент до психотерапевта. Ти в темі.

А ти заігнорь мене - я і затихну надовго.
Це ж так легко. Підказати як?

Чоловіче, я ж прийшла сюди спілкуватись.
Не далі як вчора пояснювала вам, що ви такий гарний та розумний, що я відверто вами милуюсь.
А ви кажете - ігнорь.
Та чи ж я ворог собі?

Владофіли хейтять Саакашвілі більше, ніж Сімью Януковича і все його оточення. Більше ніж Медведчука чи Ахметова. Здається, навіть більше ніж путіна.
...
Незаконність дій правоохоронців і СБУ довів і правозахисник Борис Захаров, якого дуже важко запідозрити в симпатіях до Міхеіла Саакашвілі.

"Я не є прихильником Саакашвілі, і вважаю більшість його дій шкідливими і маргінальними. До того ж, не люблю розганяти «зраду», хоч і постійно стикаюся з порушеннями прав людини, але це в основному системні рудименти радянських практик або «ефект виконавця». Проте, очевидні злочини, скоєні проти грузинських добровольців 21 жовтня і 17 листопада мають інше походження. Рішення явно прийняте нагорі і має політичний мотив (що теж дуже нагадує СРСР)...."

Повний текст:

Що ви таке верзете, троляко?
Тут усі знають, що я знаний порохобот. Про що я неодноразово заявляв відверто та відперто. Тому як мене можуть підкупити порохоботи?
Ви з головою дружите?

Звідки мені знати що саме тут всі знають?
Просто в мене підозра виникла. Бо ви вперто занурюєте гілку в флуд та лайку.

От это вы повелись на тролля:рл: Ветка превратилась в срачник:рл:

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу