Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
У гуньки ума не хватает в зеркало посмотреть...

«Сегодня не то время, чтобы раскачивать лодку человеческих страстей — сегодня время сплочения всех здоровых сил, и церковь, и искусство, и культура, наши писатели, ученые, все те люди, которые любят Родину, должны быть сегодня вместе, потому что мы входим в критический период развития человеческой цивилизации», — сказал предстоятель церкви.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

aaee1h.webp

Олександр Ружанський
Вчера в 10:24
Що я мушу сказати відносно переслідування діючою владою громадян Грузії? Скажу те, про що казав вже давно і не раз:

РЕЖИМ ПОРОШЕНКА Є ВАСАЛЬНИМ КРЕМЛЮ, ЗРАДНИЦЬКИМ І ЗЛОЧИННИМ РЕЖИМОМ.
І це не лозунг. Це факт, усвідомлення якого дає логічні відповіді на будь-які незрозумілості у поведінці нинішньої української влади.

Чому Гіркін спокійно вийшов з оточення в Слов'янську, а українські військові і добровольці були розстріляні *******тами при виході з оточення під Іловайськом? - А ось саме тому.

Чому потім сталося вельми прогнозоване оточення української армії у Дебальцево і не було зроблено жодної спроби контратакувати на інших ділянках фронту, де сили ворога були послаблені, для виправлення ситуації і запобігання ганебній втечі наших військових з "Дебальцевського котла"?

Чому діючою владою переслідуються добровольці і військовослужбовці - патріоти і чому нею були вбиті віддані Україні патріоти Олександр Музичко і Олег Мужчиль?

Чому відбулися зрадницькі мінські угоди і чому у Мінську Україну представляє кум загарбника української землі Путіна - кадебістський вилупок, українофоб Медведчук?

Чуму в кінці кожного серпня влада вшановує пам'ять чотирьох загиблих нацгвардійців, які цю владу захищали і зовсім не згадує про сотні загиблих під Іловайськом українських вояків, які захищали Україну?

Чому Україна і досі не просто не розірвала дипломатичні відносини з агресором, а ще й має з Росією діючий договір про дружбу, співробітництво і партнерство?

І таких "чому" можна задати і згадати ще не один десяток. Тому, сьогодні, коли режим розпочав полювання на грузинів, які захищали Україну у війні з Росією, питань, чому це відбувається не повинно бути. Питання є тільки одне : чому цей пропутінський режим в Україні і досі існує?

Обозреватель Блоги
4 ч ·
"Метят территорию... Президент РФ 18 ноября 2017 открыл на территории парка Ливадийского дворца в Ялте памятник Александру III под "Коль славен наш Господь в Сионе"

Mikheil Saakashvili
2 ч ·

Все сходится: давние агенты ГРУ в Грузии, власть Иванишвили - крупнейшего частного акционера Газпрома, канал кореша путина - Берлускони, Медведчук-Рабинович тут и геббельсовская фсбшная пропаганда. Против нас борется путинская россия со своими филиалами в разных странах. К сожалению, с подачи украинской власти, пятая колонна в виде Медведчука, Ахметова, Рабиновича и других, резко активизировалась.
В Москве очень переволновались по поводу размаха нашего движения в Украине и принимают контрмеры, заодно помогают своему ставленнику (и давнему, близкому другу Порошенко) Медведчуку.

А от про чиєсь визначення особисто вас - мабуть комусь дали якийсь привід. Диму без вогню не буває.

Єдиним приводом було слово "****".
Воля ваша, але навіть для моєї недолугої "тямочки" того замало, щоб записувати будь- кого у вату, ригу чи шоколадники.

Я би порадив робити це у крайньому випадку, коли вже дійшло до крайнощів. Але право ваше. Ви ж маєте право жмакати трикутник на кожен допис того, хто вам не подобається. :незнаю: Навіть на оцей мій.:)

Жмакатють не тих, хто не подобається, а тих, хто "аскарбляєт" (доречі - цікаве спостереження - в укаїнській мові немає перекладу слів "оскорблять" і "избивать")

Ще раз - я нікому нічого поганого не зробила і не збираюсь мовчки читати матюки на свою адресу від емоційнонестабільних організмів.

В нас доща немає і +6

У нас літо і осінь дуже сихими були, так що хай дощі йдуть. А то у людей в криницях навіть рівень води знизився. :збентежений:

Злоумышленники под Бердичевом отобрали у участников ювелирной выставки 30 кг золота на 15 млн гривен, - Нацполиция. ФОТОрепортаж

Donbassito‏ @ltpzdc

Суть раскола в украинском обществе заключается в том, что порохоботы заставляют зрадофилов радоваться отремонтированным тротуарам и шоссе в тот момент когда в первую очередь в стране надо ремонтировать ментов, судей и чиновников всех мастей.

Donbassito‏ @ltpzdc

Суть раскола в украинском обществе заключается в том, что порохоботы заставляют зрадофилов радоваться отремонтированным тротуарам и шоссе в тот момент когда в первую очередь в стране надо ремонтировать ментов, судей и чиновников всех мастей.

У нас 1,5 назад уложили асфальт во дворе из ближайших домов и тротуаре. Тав вот, этот асфальт уже крошится во всю, весной сойдет со снегом. Что сам асфальт хренового качества (битум сэкономили и наполнитель должен быть значительно меньшего размера), что прикатали очень плохо, за престыковку вообще молчу. :збентежений:

Інтерпол зняв із міжнародного розшуку втікача екс-міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка та його заступника Віктора Ратушняка.

Оно и правильно - небось не грузины какие, а настоящие патриоты. Ждём в неньке!

Саме вата, риги та порохоботи заходять у тему, відкриваючи двері ногою та починаючи ставити питання про ****. Так шо нічого дивного, шо вас могли і сплутати з ними.

Не бачу зв"язку.
Часом в кімнату залітають птахи без дозволу, часом залазять білки.
Не будете ж ви називати мене пташкою чи білкою на підставі того, що я не стукала в двері, і мимоволі, зачепила жо...лтую вазу , що стояла -таки скраєчку.
нестабільно.

Це вам савєцкій вчитель української сказав?:іржач:
У нас є аналог - "ображати", або краще "кривдити". Та ще "побивати" у сенсі "ізбівать". У Ізюмова зустрічав навіть рідке, але красиве - "вигублювати":кручусь: Навіть "роз'юшити", якщо вкров.
Ну то таке...

Це мені сказала моя тямочка, коли я шукала переклад.

Ображати і кривдити - це не аскарБЛЯТЬ.
Образити я можу вас, якщо скажу, що ви не модно вдягнені, або, приміром, лисий.
Це буде образа, але не аскарблєніє.
Скривдити можна беззахисну жінку з дітьми, ненадавши їй субсидії.
То буде кривда, але не аскарблєніє.

Вигублювати, побивати, роз"юшувати - все не те.
Немає самого отого монотонно-садистського, *****ського ізбієнія для задоволення.
Не можеш же ти сказати, що Василь щодня роз"юшує жінку.
Навіть "щодня б"є" звучить не так, як ізбіваєт

У нас літо і осінь дуже сихими були, так що хай дощі йдуть. А то у людей в криницях навіть рівень води знизився. :збентежений:

Злоумышленники под Бердичевом отобрали у участников ювелирной выставки 30 кг золота на 15 млн гривен, - Нацполиция. ФОТОрепортаж
Капєц. А в тас така дощова осінь...
Неба не видно...

У нас 1,5 назад уложили асфальт во дворе из ближайших домов и тротуаре. Тав вот, этот асфальт уже крошится во всю, весной сойдет со снегом. Что сам асфальт хренового качества (битум сэкономили и наполнитель должен быть значительно меньшего размера), что прикатали очень плохо, за престыковку вообще молчу. :збентежений:

А в нас стали двори асфальтувати - я дуже задоволена.
Добре роблять. Вже можна на підборах ходити спокійно:)
Трохи вкрали, звичайно. Наш домком гризся з ними за кожен метр.
У них якась мода - заасфальтувати 40% двору. Отакі половинчаті тепер в нас двори)))

Ну вы поняли короче

Итальянская Gli Occhi Della Guerra нашла "грузинский след" в деле снайперов времен Майдана

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу