Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Обсуждения событий в Украине

Статус
Тема закрита
Волшебные слова "слепой траст", объясняющие всё. :ги:

Почему волшебные? Это общепринятая мировая практика. Траст -- передача в управление. Слепой траст, это когда передал в управление и вообще не влияешь на ситуацию и даже не имеешь право на прибыль и дивиденды. До определенного срока.

Не выберут Пороха на следующих выборах, он снова вступит в право управлять. А пока это не его.

Это как у тебя есть машина, но ты ее сдала в аренду с условием, что не знаешь где она, куда она ездит и что с ней происходит. Может тебе ее через год убитой вернут.

Звідси висновок, що ти таки тримаєш *** в роті.
Дякую, що ти зізнався.

Опять хамишь. Разве так можно? Держи себя в руках и придерживайся нити дискуссии.

Хамить оппоненту, это не аргумент. А тупо хамить, это признак отсутствия интеллекта.

Нахами мне красиво. Я оценю.

Разговор шел про то, что российским вагонам запретили въезд в Украину, только на выезд. Ты попросил доказать. Я доказал. Теперь ты спрыгнул с темы и задаешь вопрос -- где возьмут замену?

Да я ебу?
Тобто ти погоджуєшся, що це вротердамська профанація :D
Можеш написати ще щось?

В буржуйском журнале Форбс не прописано куда половина состояния ушла?
Долги?

Не важно. Если при Яныке Ринат стал в три раза богаче, это показатель. Почему в два раза обеднел Порох, не понятно. Но он обеднел. Вот реально за три года в два раза обеднел. Объективно.

Нащо мені тобі щось показувати?
Під твій розум вистачить елементарного.

Тогда не встревай во взрослые разговоры. Сядь тихонечко в уголку, соси карамельный петушок и слушай.

Гигант мысли.

beea0f.webp

От мені цікаво - *****ські свінособаки, що ображають наших дописувачів *****ами, хоч якихось зусиль доклали, аби вивчити українську? Чи так і не спромоглися, інтелектуали бісові? Навіть Гугл-перекладачем не користуються. Невже так ненавидять Україну і все українське, що їм не тільки щелепи, але й усі пальці на руках покривило, аби не користуватися українською?
Щось мене це трохи напружує. Щось вороги України вільно себе почувають на нашій Богом даній землі. Вам не здається, шановне пансьтво?

Мало того, вони ще докоряють що ми розмовляємо українською. Мені байдуже хто на якій мові спілкується, але коли російськомовні українці починають шукати в моїх дописах помилки, і при цьому ні пари з вуст українською, це вже занадто! Хоча можливо я занадто суворий до них?:збентежений: У багатьох із них вистачає інтелекту тільки на тупий копіпаст, якого вони вивалюють тони.:D А допетрати, як вставити картинку із твітера не можуть навіть після докладних пояснень.:D

Инга. Будь последовательным. Ты можешь быть последовательным, или у тебя эта функция отключена по умолчанию?

Разговор шел про то, что российским вагонам запретили въезд в Украину, только на выезд. Ты попросил доказать. Я доказал. Теперь ты спрыгнул с темы и задаешь вопрос -- где возьмут замену?

Да я ебу?

Я тебе доказал, что российским вагонам запрещен въезд в Украину? Обтекай.

А где возьмут замену и про остальные Роттердамы минус, это другой вопрос. К первому вопросу это не относится.

Просто по вагонам наберись мужества и напиши -- прости, отец родной, я зашкварился.
Нічого ти не довів. Заборонили вагони тільки однієї корпорації. Інші як їздили, так і їздять.

В заметках, которые тебе адресовал прочти, там всё написано.

Там ничего не написано по обсуждаемому нами вопросу. Я предлагаю Вам изложить суть проблемы коротко своими словами.

Андрій Іллєнко
1 год. ·
"Ми націоналісти, патріоти та інституціоналісти... Ми ведемо бій проти безкарності цього уряду, проти тиранії", -
сказав офіцер поліції Оскар Перес, який перейшов на бік протестувальників та виголосив ультиматум президенту Венесуели Мадуро.
Перед цим група Переса угнала вертоліт, обстріляла та закидала гранатами ряд урядових установ.
Деталей мало, але здається ера Чавеса-Мадуро у Венесуелі таки йде до завершення.
Судячи з фото - Хунта таки буде.

bdhe0e.webp

Я так розумію, що в тебе мовчання - це ознака згоди. :браво:
Я гадаю, що ти трохи старший, але все одно дурний.

Снова-таки, субъективное, оценочное суждение, не факт, что верное. Ты можешь конструктивно вести дискуссию без оскорблений?

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу